Kıl dönmeleri ve batıklara çözüm buldum...

Kremleri iyileşene kadar kullanacaksın canım ama altını tekrar tekrar çiziyorum, kremler kadar önemli olan şey deniz tuzu ile peeling, eğer peeling yapmazsan kremlerde tek başına işe yaramaz.Dove salatalıklıda olur...Kremleri kullandığında önce o delik deşik olan yerler iyice kızaracak, sonra yavaş yavaş iyileşmeye başlayacak...

merhaba ben de deneyeceğim bu karışımı en yakın zamanda, ama bir şey merak ettim çoğu sayfayı okudum belki yazmışsındr ama bu karışımı kendim buldum demişsin eğitim seviyeni öğrenebilir miyim ne mezunusun çünkü çok eminsin yazdıklarından

her zamanki gibi tatlım

Seninde dediğin gibi çok eminim, bunuda aldığım eğitime borçluyum lakin eğitim hayatım ve kariyerim hakkında reklam yapmaktan hoşlanmıyorum...Hiç bir şeyi deneme yanılma yöntemi ile bulmam, yaptığım paylaşımlar nokta atışıdır,kaynağı bilgi ve deneyime dayanır...

çok teşekkürler , her şey yoluna girince bi teşekkür borcum daha olmuş olacak:)

Problemini ortadan kaldırsında teşekkür etmesende olur tatlım...Bu güne kadar gördüğüm kadarıyla ciddi manada bu problemleri yaşayıp bu kürü eksiksiz uygulayan kişilerin tamamı mutlu sona ulaştı, kafasına göre formül üretip yazdıklarıma uymayanlarda ise hiç bir işe yaramadı bunu ekleyeyim...

Son düzenleme:

canım arkadaşım

canım çok sağol.. sayfaları okumadım belki daha önce sorulmuştur ama bu kırmızı lekeleri falanda geçiriyor mu?

canım çok sağol.. sayfaları okumadım belki daha önce sorulmuştur ama bu kırmızı lekeleri falanda geçiriyor mu?

Evet canım ama kullanmaya başladıktan bir süre sonra iyice kızartıp daha sonra geçirmeye başlıyor...Bence bütün sayfaları oku...

Evet canım ama kullanmaya başladıktan bir süre sonra iyice kızartıp daha sonra geçirmeye başlıyor...Bence bütün sayfaları oku...

çok teşekkür ediyorum canım hepsini değil ama ilk sayfaları okudum.. birkaç güne başlamayı düşünüyorum, o zamana kadar geri kalan sayfalarıda bitiririm :) aşırı yok ben de ama oynadığım batıkların kırmızılıkları var onlara iyi gelecek inşaallah. tekrar teşekkür ederim :)

Tamam canım benim, muhakkak oku...

canım belki yazmışsındır ama mesajların hepsini okuyamadım malesef. peeling olarak ne uyguladın?

slm öncelikle problemimi anlatmak istiyorum benim bacaklarım ve baldırım da kırmızı nokta şeklinde izler var bazılrını sıktığımda içinden kıl çıkıyor bazıları ise leke şeklinde.Birkaç doktora gittim genetik dediler bazılarıda yaş ilerleyince geçer diyorlar ve bana krem olarak ürederm ve excipal lipo yu verdiler hiç biride işe yaramadı.Bu bahsettiğim kırmızı noktalar kollarımdada var bunlardan kurtulmak çok istiyorum acaba verdiğiniz tarif işe yaarar mı?Cevap veririseniz çok memnun kalırım

Merhaba tatlım, senin krem karışımını kullanmana gerek yok, haftada iki kere önceden yazdığım gibi herhangi bir peeling ile ince deniz tuzunu karıştırıp peeling yap, bacakların yavaş yavaş soyulmaya başladığında kurtulacaksın ama bir kaç hafta değil en az 2 ay boyunca bu şekilde yapman lazım ve hiç bir şekilde, iğne kullanmayacak ve sıkmayacaksın...Bunun dışında bacaklarını çok iyi nemlendirmen gerek bunun için günde 2 kere kremlersen ve kullandığın krem içine bir çorba kaşığı gliserin karıştırırsan çok çok iyi olur...Üredermi epilasyondan hemen sonra kullan, exipial kaldıysa onunda içine dediğim gibi azıcık gliserin karıştır veya farklı bir krem al...Eğer bu noktalar sivilce şeklinde ise noktaların üzerine diferin sürebilirsin kulaç çubuğu ile, bunu bacaklarınada yapabilirsin...Sanırım yaza kadar toparlarsın...

Son düzenleme:
sevgili kilicbaligi,
bende de ciddi derecede batık problemi var. üstelik onları çıkartmak için bacaklarımı yara içinde bırakıyorum. hele son zamanlarda birşeylere sinirlendikçe bacaklarımdaki batıklarla uğraşmaya başlamıştım takıntılı bir biçimde
yaralar, izler... ne ararsan var yani bir hafta kadar önce bir daha dokunmamaya ve iyileştirmeye karar verdim. internette de bu konuyla ilgili araştırma yaparken bu başlığa rastladım 2-3 gün önce. dün bacaklarıma peeling yaptım, bugün de listelediğin malzemeleri eczaneden alıp karışımı hazırladım ve ilk defa kullandım. gün içinde 2 defa karışımı sürdüm bacaklarıma şu anda da yatmaya hazırlanıyorum ve tretinledim izlerin üzerini. yani o kadar belli ki bunların işe yarayacağı şu anda çok mutluyum. düşünsene ilk kullanımımın üzerinden henüz 12 saat falan geçti ama ona rağmen farkedilir bir iyileşme var. böyle giderse 1 haftaya cillop gibi bacaklarım olacak haha. bu arada bu buğday yağı cilde çok faydalıymış zaten. direkt antioksidan. birkaç kutu aldım ondan almışken, vücut nemlendiricisi yapıcam başka şeyler de ekleyip kendime özel eheh onu da öğrendiğim çok iyi oldu.
sana çok teşekkür ediyorum. iyi ki bunu kendine saklamayıp bizimle paylaştın, uğraştın ettin, yazdın.
ilerleyen günlerde sonuçları yine yazarım, kafasında soru işaretleri olan arkadaşlara da yardımı olur hem.
sağol, varol şekerim, büyüksün eheh :)

ps. ha bir de son olarak bu batıkları çıkarmaya çalışan arkadaşlar sakın iğne falan kullanmayın. bana kalırsa hiç çıkarmaya çalışmayın, zamana bırakın. peeling yapın, tedavi edin onlar çıkar zaten. yani dediğimi yapın, yaptığımı yapmayın :) sonra gerçekten çok canı sıkılıyor insanın o berbat görüntüden. ama illa "yok ben çıkarıcam" diyorsanız "lancet" diye birşey var. bu kan alırken parmağımızı deldikleri şey. ucu incecik ve steril. hem daha kullanışlı. minik minik tek kullanımlık paketlerde. eczanelerde satılıyor. 1000 tanesi 12tl gibi bişeydi ben aldığımda. ondan alın ve onunla deneyin. inanın iğneyle kıyaslanamaz bile inceliği.

batıksız günler diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…