- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Merhaba bende batıklarımdan kurtulmak istiyorum.çok fena.kahverengi lekeler,iltihap,delik deşik kendimden tiksiniyorum.kremleri aldım.epilasyonda yaptım dediğiniz gibi kerasal sürdüm.2 gece sür demişinz.2 geceden sonra söylediğinizkremleri ne kadar süre kullunıcam.birde dove vücud kreminin salatalıklı olan aldım olurmu.müsait bi zamanda cevap verirseniz sevinirim.
Acıtıyor tabii...Özellikle genital bölge çok hassas...Gerçi kişiden kişiye değişir ama
Kremleri iyileşene kadar kullanacaksın canım ama altını tekrar tekrar çiziyorum, kremler kadar önemli olan şey deniz tuzu ile peeling, eğer peeling yapmazsan kremlerde tek başına işe yaramaz.Dove salatalıklıda olur...Kremleri kullandığında önce o delik deşik olan yerler iyice kızaracak, sonra yavaş yavaş iyileşmeye başlayacak...
merhaba ben de deneyeceğim bu karışımı en yakın zamanda, ama bir şey merak ettim çoğu sayfayı okudum belki yazmışsındr ama bu karışımı kendim buldum demişsin eğitim seviyeni öğrenebilir miyim ne mezunusun çünkü çok eminsin yazdıklarından
çok teşekkürler , her şey yoluna girince bi teşekkür borcum daha olmuş olacak:)
çok teşekkürler , her şey yoluna girince bi teşekkür borcum daha olmuş olacak:)
Problemini ortadan kaldırsında teşekkür etmesende olur tatlım...Bu güne kadar gördüğüm kadarıyla ciddi manada bu problemleri yaşayıp bu kürü eksiksiz uygulayan kişilerin tamamı mutlu sona ulaştı, kafasına göre formül üretip yazdıklarıma uymayanlarda ise hiç bir işe yaramadı bunu ekleyeyim...
Lütfen kese,ponza taşı, duş eldiveni denedim geçti tarzı paylaşımlarınızı burada yapmayın çünkü zaten hepimiz bu yollardan daha evvel geçtik ama sonuç alamadık!!!
Çoğu hanımın sorunu kıl dönmeleri,batıklar ciltte oluşan lekeler ve epilasyondan sonra ortaya çıkan siyah kıl kökleri...Yıllarca aynı sorunlarla bende uğraştım fakat ne jilet,ne ağda ne sir bunlardan kurtulmamı sağlamadı yıllarca tavuk gerisi gibi bir görünümle dolaştım ve etek giyerken bile çok zorlandım ne yazıkki ...sonunda yaptığım araştırmalarla kendimce bir çıkış yolu buldum...
1- Haftada en az 1 kere deniz tuzu ile herhangi bir peeling karıştırılarak bacaklar sertçe ovulacak, işi abartıp ek olarak kese kullanabilirsiniz,acıtmanızın mahsuru yok işiniz bitince bacaklarınız pırıl pırıl olacak
2- Gündüz kullanım için bol nemlendiricili krem kullanmak gerek
3- Epilasyon aletlerinden uzak durulacak ve sir yada normal ağda kullanılacak
4-Her epilasyondan 1 gün evvel muhakkak peeling yapılacak
5-Epilasyon sonrası cildi siler silmez önce limon suyu sürülecek, kuruduktan sonra yeniden yıkayıp Kerasal Fort krem süreceksiniz(2 gece)
6- Geceleri yatmadan bir kaç saat evvel altta tarifini verdiğim kremi temizlenmiş bacaklarınıza az miktarda sürüp yedirmelisiniz bu hem tedavi edici hemde besleyici bir kremdir...
Krem tarifi
Herhangi bir vucut kremi ben dove kullanıyorum daha katı
Medicasol Merhem 1 tüp (bepanthen denemeyin tüyleri besliyor)
Differin Jel 1 tüp
Expigment %4 yarım tüp
Kerasal Forte yarım tüp (evde varsa fucidinde olur ama ben kerasal tavsiye ederim)
10 damla buğday yağı bütün bunları verdiğim oranda birbirine karıştırın...
ısteyen ek olarak
B vitamini bemix iğne
E vitamini evigen iğne
K vitamini Libavit iğne
C vitamini Epargriseovit alarak karışıma ekleyebilir ama maaliyeti arttırıyor o yüzden teklif var ısrar yok :)
bu karışımı yapın ve her gece sürün...
7- Bacaklarında batıklara bağlı delikler oluşmuşsa 6 maddeden sonra kulak çubuğu yardımı ile tretin sürün...
Ben bütün bunları yaparak 1 ay içinde bütün leke,batık, delik vslerden kurtuldum şimdi çok mutluyum şu anda kapatıcıları sadece bacaklarımı bronzlaştırmak için kullanıyorum hepsi bu :)
Dip not: Bacaklarınız normale döndükten sonra yalnızca ilk 5 maddeyi uygulayın ve gecede bol bol nemlendirici sürün...Haydi bakalım umarım hepiniz benim gibi kurtulursunuz bu dertten...:1hug:
Kızlar, lütfen özel mesajla değil, konu başlığında sorun sorularınız ki bizimle aynı durumda olan herkesi bilgilendirebileyim...
canım çok sağol.. sayfaları okumadım belki daha önce sorulmuştur ama bu kırmızı lekeleri falanda geçiriyor mu?
Evet canım ama kullanmaya başladıktan bir süre sonra iyice kızartıp daha sonra geçirmeye başlıyor...Bence bütün sayfaları oku...
çok teşekkür ediyorum canım hepsini değil ama ilk sayfaları okudum.. birkaç güne başlamayı düşünüyorum, o zamana kadar geri kalan sayfalarıda bitiririm :) aşırı yok ben de ama oynadığım batıkların kırmızılıkları var onlara iyi gelecek inşaallah. tekrar teşekkür ederim :)
canım belki yazmışsındır ama mesajların hepsini okuyamadım malesef. peeling olarak ne uyguladın?
Deniz tuzu...ince çekilmiş...Mesajların hepsini okumana gerek yok ilk mesajda tüm ayrıntılar yazıyor...
deniz tuzunu herhangi bir peeling ile karıştırarak yazmışsın da o yüzden sordum canım :)
slm öncelikle problemimi anlatmak istiyorum benim bacaklarım ve baldırım da kırmızı nokta şeklinde izler var bazılrını sıktığımda içinden kıl çıkıyor bazıları ise leke şeklinde.Birkaç doktora gittim genetik dediler bazılarıda yaş ilerleyince geçer diyorlar ve bana krem olarak ürederm ve excipal lipo yu verdiler hiç biride işe yaramadı.Bu bahsettiğim kırmızı noktalar kollarımdada var bunlardan kurtulmak çok istiyorum acaba verdiğiniz tarif işe yaarar mı?Cevap veririseniz çok memnun kalırım