- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Kılıçbalığı,acaba bu kremleri bir baz krem kullanmadan karıştırsak olmaz mı?
ben de buldum batığın çaresını we sonucunu gordum..her banyo sonrası pomza taşı kullanın batıklar oluşma boylelıkle..
kılıçbalığı öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkürler... yalnız ben sana birşey sormak istiyorum ben bacaklarımı kuaföre de aldırsam evde kendim de alsam gene aynı şekilde içeriden siyah siyah batıklar (ya da kıl dönmesi tam adını bilmiyorum) kalıyor... içi iltihaplı falan değil benimkiler ama işte öylece hiç alınmamış ya da aldıktan sonra 1-2 hafta geçmişte yeniden çıkmaya başlıyor gibi duruyor... şimdi ben senin bu dediklerini yapsam, bu kremleri kullansam bir işe yarar mı lütfen bana da yardım et
birde benim cildim çok kuru bir cilt, aldıktan sonra benek benek kızaran ve hiç geçmeyen tavuk derisi görünümü var:))... ayrıca ben bunlardan kurtulmak için oynaya oynaya işte kimi zaman zorla sıktım, kimi zaman da iğneyle zorla çıkarmaya çalıştım derken bacaklarım yara bere içinde savaş alanından çıkmış gibibana da bir şekilde yardımcı olabilir misin acaba??? bildiğin bir yöntem varsa ve paylaşırsan çok sevinirim
Canım o batıkları sıktığında içinden yağ ile birlikte tüy mü çıkıyor yoksa bunlar batık değil ama siyah kıl kökleri mi?
siyah kıl kökleri olabilir çünkü sıktığımda içinden yağ falan değil sadece kıl kökü çıkıyor... çünkü içeriye doğru uzayan ya da içeride yuvarlanan kıl kökleri var bende... bende çıkarmak için zorla uğraşınca iğneyle v.s yara içinde kalmış bacaklarım oldu... ve bunlar lekelere dönüştü bunları geçitmek için ne yapmak gerekir bir bilgin var mı??? ve o siyah kıl köklerini nasıl yüzeye çıkarıp (ponza,kese hiçbir işe yaramıyor bende) da pürüzsüz bi bacak görünümü olur?? çünkü ne kadar alırsam alayım alınmamış gibi duruyor o içine doğru uzayan kıl kökleri yüzünden(
Cevapların net değil, kıl kökü ayrı bir şey içeri uzayan kıl ayrı bir şey.Kıl kökleri minicik siyah noktacıklardır,epilasyon sonrasında cilt altı ile teması kesilir ve ölüdür haliyle uzamaz veya kısalmaz sabit kalır.içeri doğru yuvarlak biçimde kıvrılıyorsa bu kıl dönmesidir...İstersen önce google'da problemin ne olduğunu araştırıp bana bu şekilde anlat çünkü kıl kökü diyorsun, sonra içeri doğru uzuyor diyorsun hiç bir şey anlamadım canım özür.
tatlım kusura bakma onların isimlerini tam bilmeyince e tabi haliyle hepsine batık ya da kıl dönmesi diyoruz sanırım:)) şimdi sen açıkca yazınca anladım ki benim anlatmaya çalıştıklarım minicik siyah kıl kökleri ve ponza, kese vs. hiçbir işe yaramıyor bende onlar öylece siyah noktacıklar olarak içeride kalıyorlar... ben bunları dışarı çıkarmak için uğraştığımda da hep yara izi oldu... bunlar için de(hem kıl kökleri hem yara izleri) senin tarifini uygulasam bir işe yarar mı? umarım daha açık olmuştur... vereceğin cevap için teşekkürler....
Tamam tatlım şimdi anladım, kremleri uygulamana gerek yok, aktardan ince deniz tuzu alacaksın bununla başlangıç için haftada 3 kere bacaklarını güzelcene peeling yap, sonrada çok iyi bir nemlendirici sür...Seninki kuruluktan ötürü oluşuyor.Günde 2 kere nemlendirici sürmen lazım...Hala yola girincede haftada 1 kere peeling ve yine hergün kremlemeye devam et...Dediklerimi yaparsan kolayca çözülecek sorunun hiç merak etme...
bayağı uğraştırdım seni ama teşekkür ederim cevap için... bir gelişme olur ve sorunum çözülürse mutlaka haberdar ederim:)
slm arkadaşlar ben bu ahmet marankinin tüylerle ilgili bi kürü vardı onu uyguladım hani karamerhem soğan sarımsak olan kür ağdayla bacaklarımı aldıktan sonra bu kürü 1 hafta boyunca uyguladım tüyler daha geç çıkmaya başladı ve kıl kökleri zayıfladı ayrıca batıklarada iyi geldi eskiden batıkları kendim çıkarmaya çalışırdım ama şimdi nerdeyse yarı yarıya azaldı epilasyon aletide batıklara neden oluyo bunun için sir ağda kullanıyorum şekersiz olduğu için kılları beslemeiyo ve kullandıkça azalmasını sağlıyo sizde deneyin farkı göreceksiniz biraz kötü kokuyo ama denemeye değer:))))))))
Ben bir eseklik edip genital bolgemi de epilasyon aletiyle aldim. Eseklik diyorum cunku 3 tane buyuk ve sert beze olustu. Sıksan sıkılmaz ve bembeyaz renk aldi. (Evet dalmacyali gibi oldum >.<) Daha sonra korkudan jilet ya da sir kullandim ama makine olayindan sonra donme manyagi oldu sanirim tuyler. Simdi doktora gidip mumkunse yardirip aldirtmayi falan dusunuyorum. Lutfen epilasyon makinelerine dikkat edelim derim, belki her ciltte yapmiyordur ama en azindan hassas bir cildiniz varsa bazi bolgeleri kesinlikle makneyle almayin :s
Valla ben de epey çektim bu derdi. Şimdi lazere başladım ama bakalım sonuç ne olacak bilemiyorum. Uzun süre epilasyon aletiyle almıştım tüylerimi. Hatta bir keresinde erkek arkadaşıma rezil olmuştum. O gün etek giydiğim için o kadar pişman oldum ki anlatamamOndan ayrıldıktan sonra da zaten lazere başladım umarım kurtulurum bu tüylerden
Cok acitiyor mu laser islemi ? :s