Kıl dönmeleri ve batıklara çözüm buldum...

birkaç damla ama sorun değil renk açıcı ise çünkü oldukça kararma var kıl dönmeleri yüüznden batıklardan dolayı bacaklarımda hatta expimentin hepsini koymadım kremin içerisine akşamları dudak üstlerine ve koltuk altlarına az birşey sürüyorum renk açılsın diye sıcak ağda yüzünden kararmalar var çünkü:))
Ahh o sıcak ağdalar yok mu:KK14::KK14::KK14: Normal sir ağda bantları ile alın bıyık bölgenizi, koltuk altı içinse iyi bir epilatör kullanın mümkünse...Çünkü kararma harici birde o bölgedeki kolajen dokusunu bozduğu için sarkma ve çizgilenmede yapıyor.Aynı şey malum bölge içinde geçerli :KK43: Soğuk bant ile bu şekilde sorun olmuyor çünkü yapışabilme sınırı belli...İnşallah memnun kalırsın canım benim...

merhabalarr.. bugun ilk olarak sırasıylaa peelingimi yaptımm bir güzel bütün ölçülere uyarak kremimi hazırladımm + birde aşağıdaki listeden evigen kattımm =) ve güzelce aynı tarif ettiğiniz gibi yedire yedire sürdüm bacaklarıma ardından teker teker tretinledim batıklarımı.. gelişmeler oldukça buradan size yazacağımm. umarım işe yararr umarımm =) tekrar teşekkürler.

Ohhh sefan olsun tatlım, inşallah sende kullanıp memnun kalan üyelerden biri olursun :nazar:

Kızlar bende ağda çeşitlerinin hepsinden alma takıntısı oluştu. Bir poşet ağda aldım çünkü batıklarımı yok eden hangisi olursa onu kullanıcam. Pudralı sir ağdayla başlıyorum. :95: Kullanan var mı?

Kızlar bende ağda çeşitlerinin hepsinden alma takıntısı oluştu. Bir poşet ağda aldım çünkü batıklarımı yok eden hangisi olursa onu kullanıcam. Pudralı sir ağdayla başlıyorum. :95: Kullanan var mı?

Hahahaha allah iyiliğini versin...Ben kullandım canım, hiç değilse cildimi yolmuyor ama batıklarada çözüm olmuyor...Uygulamadan evvel o antiseptikli pomattan sür ve alkolle sil bacaklarını ancak böyle böyle kurtulabiliyoruz batıklardan...

Hahahaha allah iyiliğini versin...Ben kullandım canım, hiç değilse cildimi yolmuyor ama batıklarada çözüm olmuyor...Uygulamadan evvel o antiseptikli pomattan sür ve alkolle sil bacaklarını ancak böyle böyle kurtulabiliyoruz batıklardan...

Sağol senin de. :63: Hangi pomaddan bahsediyorsun acaba? :95:

kizlarr benim cildim kuru ve ben maden suyu denedim once cildim hosuma gitti daha sonra ise daha da kuruttugunu gordum..ve bir daha surmedim.
bu aralar bacaklarimla cok ugrastigim icin,
bunu bacaklarimda denedim 2 gun oylesine surdum ve gercekten kizarikliklar bir bacagimda gecti, digerinde azaldi sadece:nazar:..yani hem kuruttu hemde gozle gorulur sekilde kizarikliklar gecti..
mutlaka deneyin..

Son düzenleme:
benim bacaklarımdaki kırmızı renkte izler var ve kahverengi şeklindede lekeler var bunlardan kurtulmak için ne yapmalıyım :KK25:

Böyle bir başlık görünce her yaz mutlaka atlarım ve bir iki satır yazarım belki bu konuya bile daha evvel cevap yazdım. Benimde bacaklarım çok sıkıntılıydı görünümü korkunçtu lekeler izler batıklar etek giymem imkansızdı hatta üşüyünce kıl köklerim sızlıyordu o derece sorunlu ve batıklıydı.
expigmentler hametanlar bepantanlar çeşit çeşit yağlar keseler dermatoloğun verdiği kremler hepsini kullandım vıcık vıcık yağ içinde dolanırdım evde, kafaya takardım takdıkça daha çok oynardım.dergide gazetede kadınların bacaklarını seyrederdim ağzı açık baya takmıştım yani .Sonraaaa.
Sıkıldım uğraşmaktan düzelsin diye onu bunu yapıp kafaya takmaktan her şeyi bıraktım.Epilasyon aletimi idam etdim.Başa jileti getirdim.Ve düşünmedim etek şort giyemezsem giyemem napiyim aman dedim ve artık bacaklarımda tek bir leke ve iz yok.Yani jilet dışında her şey batık yapıyor kim ne derse desin en azından bende, ha sert çıkıyor evet ama yara bere içinde olmasındır iyidir.Birde zamanla tüm lekeler kayboluyor oynamamak yeterli .Bence bu kadar basit bunun çözümü.

Böyle bir başlık görünce her yaz mutlaka atlarım ve bir iki satır yazarım belki bu konuya bile daha evvel cevap yazdım. Benimde bacaklarım çok sıkıntılıydı görünümü korkunçtu lekeler izler batıklar etek giymem imkansızdı hatta üşüyünce kıl köklerim sızlıyordu o derece sorunlu ve batıklıydı.
expigmentler hametanlar bepantanlar çeşit çeşit yağlar keseler dermatoloğun verdiği kremler hepsini kullandım vıcık vıcık yağ içinde dolanırdım evde, kafaya takardım takdıkça daha çok oynardım.dergide gazetede kadınların bacaklarını seyrederdim ağzı açık baya takmıştım yani .Sonraaaa.
Sıkıldım uğraşmaktan düzelsin diye onu bunu yapıp kafaya takmaktan her şeyi bıraktım.Epilasyon aletimi idam etdim.Başa jileti getirdim.Ve düşünmedim etek şort giyemezsem giyemem napiyim aman dedim ve artık bacaklarımda tek bir leke ve iz yok.Yani jilet dışında her şey batık yapıyor kim ne derse desin en azından bende, ha sert çıkıyor evet ama yara bere içinde olmasındır iyidir.Birde zamanla tüm lekeler kayboluyor oynamamak yeterli .Bence bu kadar basit bunun çözümü.

Tatlım, tüyleri kökünden almadığın için tüy kökleri zedelenmiyor ve jiletle birlikte ciltteki ölü hücrelerdende arınıyor insan bu bir gerçek fakat ne var ki kalıcı bir çözüm değil, 2 günde bir traş etmek gerekir ki bu herkes için uygun bir seçim değil maalesef ama bu tarz sorun yaşayanlara genelde jilet öneriliyor zaten :) Biz hem normal epilasyon yapıp hem batıksız olmanın peşindeyiz ki ben başardım uzun zaman önce :)

kıl dönmesi var kolumun altında deliricem artık ya :S doktora gitmekte istemiyorum korkuyorum nedense kesivercem şimdi orayı o olcak deli oldum :95:

vallahi tebrik ediyorum seni kılıç üşenmeden bunca şeyi nasıl yaptığına hayret ediyorum...
bunlarla uğraşmam gerektikçe de erkeklere özeniyorum :KK59:
deneyeyim bende bunları

kesin geçiyor değilmi.. benim bacaklarım berbat durumda.. yaz geliyor..:KK43:( geldi bile.. Allah'ım.. bacakalarımdan nefret ediyorumm:KK43:

X