- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
- Konu Sahibi KilicBaligi
Ahh o sıcak ağdalar yok mu Normal sir ağda bantları ile alın bıyık bölgenizi, koltuk altı içinse iyi bir epilatör kullanın mümkünse...Çünkü kararma harici birde o bölgedeki kolajen dokusunu bozduğu için sarkma ve çizgilenmede yapıyor.Aynı şey malum bölge içinde geçerli Soğuk bant ile bu şekilde sorun olmuyor çünkü yapışabilme sınırı belli...İnşallah memnun kalırsın canım benim...birkaç damla ama sorun değil renk açıcı ise çünkü oldukça kararma var kıl dönmeleri yüüznden batıklardan dolayı bacaklarımda hatta expimentin hepsini koymadım kremin içerisine akşamları dudak üstlerine ve koltuk altlarına az birşey sürüyorum renk açılsın diye sıcak ağda yüzünden kararmalar var çünkü:))
merhabalarr.. bugun ilk olarak sırasıylaa peelingimi yaptımm bir güzel bütün ölçülere uyarak kremimi hazırladımm + birde aşağıdaki listeden evigen kattımm =) ve güzelce aynı tarif ettiğiniz gibi yedire yedire sürdüm bacaklarıma ardından teker teker tretinledim batıklarımı.. gelişmeler oldukça buradan size yazacağımm. umarım işe yararr umarımm =) tekrar teşekkürler.
Ohhh sefan olsun tatlım, inşallah sende kullanıp memnun kalan üyelerden biri olursun