- 14 Eylül 2008
- 157
- 8
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Merhaba,
ben belçikadan Ceylan, ve bu konuda birsey soracaktim. Bugday yagi buldum ve o yazdigin kremler burda da var onlar da tamam da, ek olarak isteyenler B vitamini bemix igne ,... felan yazmissin, bunlar ne oluyor ben anlayamadim? Daha iyi sonuc veriyorsa bunlari da kullanmak isterim ama ne oldugunu bulamadim. Bunu bana anlatirsan cok sevinirim.
Gorusuruz
hiç epilatör kullanmamak gerekiyo demek.. peki ağdanın alamadığı kısa kıllara ne yapabiliriz uzamasını beklemekten başka?? bilmiyorumkismile
Ya tekrar yaziyorum, ben var zannediyordum kremlerin hepsi burada belçikada ama yokmus meger, mesela expigment yok burda. Ve burda otekiler cok daha pahali...
Internetten siparis edebilecegim siteler varmi bu kremler icin? Ariyorum ama bulamadim.
Turkiyeye giden de yok etrafimda da ondan siparis etsem...
Napicam ya....
arkadaşım bu yazdıklarının hepsini eczane de bulabilirmiyiz ve bikini bölgesi için de kullanıyormusun yoksa sadece bacaklar için mi
batık sorunumuz neden bitmezki neyse dermotolog bir doktora gittim bana bu kremi verdi FELİL yüzeysel kıl batık diye birsey aldım rengi biraz tuhaf ama sorunu çözdü. batık sorunum yok 1 aydır. şükürler olsun.
konuyu baslatan arkadasım;
benm bacaklarımdada lekeler ve batıklar var tabıı ama benım asıl sorunum bacagımdakı sıyah kıla benzeyen kucuk noktalar. bacaklarımı sık sık aldım agdayla aldım makıneyle aldım sirle aldım kısın bekledım 2 ay öle aldım ama değişmio gıtmıo o noktalar keseylede gıtmıo. sıktıgım zamn cıkıo anlatabıldımmı bılmıyorum ama nokta gıbı işte sankı kıllarım yenı çıkıyormus gıbı kötü bir görüntü.
buna da ççözümmü senn tarıfın yoksa sadece lekeler btılar içinmi ?
berna arkadaşım sorununa çare buldun mu aynı sorun bende de war delimoluyorum bu ne yaa
Ay çok saolun mutlaka deniycem.Ben de iğneyle yapmaya çalışıyordum ama çok zor oluyor.
kılıçbalığı herkese kırmadan sabırla cevap vermen çok hoş çok güzel. benim sorum şu. ben daha önce expigment kremi yüzüme kullanmıştım ama aşırı derecede kızardı ve hemen bıraktım. beyaz tenliyim cildim biraz hassas. yani senin bu karışımını kullanırsam acaba aşırı reaksiyon gösterir mi. çok ucuz da değil, yapayım olmazsa olmaz bırakırım diyemiyorum haliyle. bu arada forumu baya okudum ama cevabını göremedim(varsa kusura bakma) acaba bikini bölgesinde kullanabilir miyim?