Kıl dönmeleri ve batıklara çözüm buldum...

hiç epilatör kullanmamak gerekiyo demek.. peki ağdanın alamadığı kısa kıllara ne yapabiliriz uzamasını beklemekten başka?? bilmiyorumkismile

Merhaba,
ben belçikadan Ceylan, ve bu konuda birsey soracaktim. Bugday yagi buldum ve o yazdigin kremler burda da var onlar da tamam da, ek olarak isteyenler B vitamini bemix igne ,... felan yazmissin, bunlar ne oluyor ben anlayamadim? Daha iyi sonuc veriyorsa bunlari da kullanmak isterim ama ne oldugunu bulamadim. Bunu bana anlatirsan cok sevinirim.

Gorusuruz

Merhaba,
ben belçikadan Ceylan, ve bu konuda birsey soracaktim. Bugday yagi buldum ve o yazdigin kremler burda da var onlar da tamam da, ek olarak isteyenler B vitamini bemix igne ,... felan yazmissin, bunlar ne oluyor ben anlayamadim? Daha iyi sonuc veriyorsa bunlari da kullanmak isterim ama ne oldugunu bulamadim. Bunu bana anlatirsan cok sevinirim.

Gorusuruz

onları eczaneden bulabilirsin. bemix, B1 vitamininin özel adı yanlış hatırlamıyosam.

stopingrow kıl dönmesi ve batık spreyi 48-72 saat içinde bütün batıkları çıkartıyor kızlar peelingle uyguladığınz zaman özellikle sonuç mükemmel:)

Ya tekrar yaziyorum, ben var zannediyordum kremlerin hepsi burada belçikada ama yokmus meger, mesela expigment yok burda. Ve burda otekiler cok daha pahali...
Internetten siparis edebilecegim siteler varmi bu kremler icin? Ariyorum ama bulamadim.
Turkiyeye giden de yok etrafimda da ondan siparis etsem...
Napicam ya....

aslında etkili bir sir ağda en ufak tüyleri bile alır hatta başka bir tercih kalıp ağda bununla kulaktaki en ufak tüyler bile alınabiliyor
hiç epilatör kullanmamak gerekiyo demek.. peki ağdanın alamadığı kısa kıllara ne yapabiliriz uzamasını beklemekten başka?? bilmiyorumkismile

Ya tekrar yaziyorum, ben var zannediyordum kremlerin hepsi burada belçikada ama yokmus meger, mesela expigment yok burda. Ve burda otekiler cok daha pahali...
Internetten siparis edebilecegim siteler varmi bu kremler icin? Ariyorum ama bulamadim.
Turkiyeye giden de yok etrafimda da ondan siparis etsem...
Napicam ya....

Merhaba,
eğer buradan temin edebilme imkanın yoksa expigmentin etken maddesi" hidrokinon"dur,y.dışında muadil bi krem vardır mutlaka .
yanılmıyorsam expigment %4 hidrokinon içeriyor,yaşadığınız yerdeki eczanalere yada doktora bi sorsanız diyorum.

arkadaşım bu yazdıklarının hepsini eczane de bulabilirmiyiz ve bikini bölgesi için de kullanıyormusun yoksa sadece bacaklar için mi

arkadaşım bu yazdıklarının hepsini eczane de bulabilirmiyiz ve bikini bölgesi için de kullanıyormusun yoksa sadece bacaklar için mi

Hepsini eczanede bulabilirsin eğer ssk'n varsa doktoruna yazdırabilirsin ve evet bikini bölgesindede uygulanabilir ama çok daha hassas bir bölge olduğu için daha seyrek bir karışım kullanmakta yarar var.

Bu arada uzun zamandır siteye giremiyordum, kullanıpta batık derdinden kurtulan tüm arkadaşlarıma bana güvendikleri için teşekkür ediyorum...siyah noktalara gelince, sadece siyah nokta problemi olan arkadaşlar yalnızca deniz tuzu peeling+bol nemlendirici kullanacaksınız diğer karışıma gerek yok...

Son düzenleme:
batık sorunumuz neden bitmezki neyse dermotolog bir doktora gittim bana bu kremi verdi FELİL yüzeysel kıl batık diye birsey aldım rengi biraz tuhaf ama sorunu çözdü. batık sorunum yok 1 aydır. şükürler olsun.

batık sorunumuz neden bitmezki neyse dermotolog bir doktora gittim bana bu kremi verdi FELİL yüzeysel kıl batık diye birsey aldım rengi biraz tuhaf ama sorunu çözdü. batık sorunum yok 1 aydır. şükürler olsun.

İşe yaradıysa bu başlıkta paylaşmak yerine yeni bir başlık açmanı tavsiye ederim ki gözden kaçmasın...

Eveeettt kullananlar nedir durumlar? Kremleri bıraktıktan sonra batıklarda geri dönüş var mı bakayım?

konuyu baslatan arkadasım;
benm bacaklarımdada lekeler ve batıklar var tabıı ama benım asıl sorunum bacagımdakı sıyah kıla benzeyen kucuk noktalar. bacaklarımı sık sık aldım agdayla aldım makıneyle aldım sirle aldım kısın bekledım 2 ay öle aldım ama değişmio gıtmıo o noktalar keseylede gıtmıo. sıktıgım zamn cıkıo anlatabıldımmı bılmıyorum ama nokta gıbı işte sankı kıllarım yenı çıkıyormus gıbı kötü bir görüntü.
buna da ççözümmü senn tarıfın yoksa sadece lekeler btılar içinmi ?

berna arkadaşım sorununa çare buldun mu aynı sorun bende de war delimoluyorum bu ne yaa :KK59:

berna arkadaşım sorununa çare buldun mu aynı sorun bende de war delimoluyorum bu ne yaa :KK59:

Burda sadece 26 sayfa yorum var eğer okursan işe yarayıp yaramayacağını anlayabilirsin zaten.Tüyleri almadan evvel peeling yapmalısın üstelik tüy alma yönteminde hatalı çünkü kıl kökleri içeride kalıyor bence yorumları iyice oku bir çok tavsiyede bulundum.

kılıçbalığı herkese kırmadan sabırla cevap vermen çok hoş çok güzel. benim sorum şu. ben daha önce expigment kremi yüzüme kullanmıştım ama aşırı derecede kızardı ve hemen bıraktım. beyaz tenliyim cildim biraz hassas. yani senin bu karışımını kullanırsam acaba aşırı reaksiyon gösterir mi. çok ucuz da değil, yapayım olmazsa olmaz bırakırım diyemiyorum haliyle. bu arada forumu baya okudum ama cevabını göremedim(varsa kusura bakma) acaba bikini bölgesinde kullanabilir miyim?

kılıçbalığı herkese kırmadan sabırla cevap vermen çok hoş çok güzel. benim sorum şu. ben daha önce expigment kremi yüzüme kullanmıştım ama aşırı derecede kızardı ve hemen bıraktım. beyaz tenliyim cildim biraz hassas. yani senin bu karışımını kullanırsam acaba aşırı reaksiyon gösterir mi. çok ucuz da değil, yapayım olmazsa olmaz bırakırım diyemiyorum haliyle. bu arada forumu baya okudum ama cevabını göremedim(varsa kusura bakma) acaba bikini bölgesinde kullanabilir miyim?

Expigment çoğu ciltte önce kızartır sonra rengi açar ama eğer aşırı bir kızarıklık söz konusu ise daha hafif olan versiyonunu kullanman gerekir ama zaten bu ilacı bu karışımın içinde kullanacağın ve vucut derisinin yüze nazaran daha kalın olduğu göz önünde bulundurulursa sorun olmayacaktır...Yinede batıkların önce kızarıp daha kötüye gider gibi olacağını sonrasında ise hızlı bir biçimde iyileşeceğini yazmıştım umarım gözünden kaçmamıştır..Eğer ssk'n varsa hepsini aile hekimine yazdırabilirsin ve evet bikini bölgesindede uygulanabilir ama çok daha hassas bir bölge olduğu için daha seyrek bir karışım kullanmakta yarar var.Asıl kşlşt noktası ise deniz tuzu ile peeling bunu sakın unutma...

Son düzenleme:
X