Yani kuzum çizgi gözükmüyor ama testlere çok güvenme regl bi kaç gün geçsin olmazsan tekrar kan verirsinKizlar bende benden biktim ama anlatacak soracak kimsem yok sizlerle paylasiyorum. Bugun bat gunum ama gelmedi belimin sol tarafinda inanilmaz agri var ve testim boyle cikti bakabilir misiniz? Adet tarihinden 2 gun once kan verdim 1.20 cikti. Test markasi prodictor
Eki Görüntüle 3503578 Eki Görüntüle 3503580
Oyle yapcam gibi duruyo reglim hic gecikmezdi günü gününe olurum ama beklicem canimYani kuzum çizgi gözükmüyor ama testlere çok güvenme regl bi kaç gün geçsin olmazsan tekrar kan verirsin
İnşallah hamişsindirOyle yapcam gibi duruyo reglim hic gecikmezdi günü gününe olurum ama beklicem canim
İnan hic inancim yok olsa cikardi diyorum ama umarim gec dollenme vs vardir isteyen herkes hayirli haber alsin insallah canim benimİnşallah hamişsindirAllah gönlüne göre versin
Aminn benimde hiç umudum yok son 2 gün kaldı bugüne kadar her gün test yaptım 5 gün boyunca hiç birinde en ufak incecik bir çizgi dahi çıkmadı olsa çıkardı regli bekliyorum artıkİnan hic inancim yok olsa cikardi diyorum ama umarim gec dollenme vs vardir isteyen herkes hayirli haber alsin insallah canim benim
Benim cikti bisuru yalanci pozitif gordumAminn benimde hiç umudum yok son 2 gün kaldı bugüne kadar her gün test yaptım 5 gün boyunca hiç birinde en ufak incecik bir çizgi dahi çıkmadı olsa çıkardı regli bekliyorum artık
11 ay boyunca bende çok yalancı pozitif gördüm heycanla kaç kere hastaneye koştuk amaBenim cikti bisuru yalanci pozitif gordumartik sinirlerim bozuluyo
Ben görüyorum canim cizgiyi var gibiKızlar bende bir hafta önce bel fıtığı ameliyatı oldum daha önce kanda ameliyata girmeden önce 0.400 çıktı adetime 2gün var sol kasığım ağrıyor..silik çizgi var mı
Ben de 6-7 aydir deniyorum bakalim bu aydan umidim var belimin sol tarafi tutulmus gibi agriyor aciyorda denebilir goguslerimde dolgunluk var ama adete yakin oldugu kadar aci yok gecti o deli acilar bilmiyorum benimde kafam cok karisik arkadasim11 ay boyunca bende çok yalancı pozitif gördüm heycanla kaç kere hastaneye koştuk amamalesef bu ay bide dedim prodoctor testi deneyeyim 7 tane sipariş verdim 6 sını kullandım hiç çizgi çıkmadı son 1 tane kaldı onuda regl olmazsam yapcam
Çok ilaç aldım anestezi falan ilk defa korkuyom hamile kalmışmıyım diyeBen görüyorum canim cizgiyi var gibigecmis olsun bu arada sifalar diliyorum
Canim hic kendini strese sokma stres aldigin ilaclardan belki daha cok zarar verecek sana. Guvendigin bir doktora randevu al ve git icin rahat etsin bebisinde varsa en azindan bundan sonra daha dikkatli olursun insallah vardir ve iyidirÇok ilaç aldım anestezi falan ilk defa korkuyom hamile kalmışmıyım diye
Bu arada test markan neydi?Ben görüyorum canim cizgiyi var gibigecmis olsun bu arada sifalar diliyorum
Var gibi duruyor çizgiyi görebiliyorum bnde korkma birşey olmaz Allah'ın izniyleKızlar bende bir hafta önce bel fıtığı ameliyatı oldum daha önce kanda ameliyata girmeden önce 0.400 çıktı adetime 2gün var sol kasığım ağrıyor..silik çizgi var mı
Prodoctor erken gebelik canımBu arada test markan neydi?
Elinde baska marka test varsa tekrarla canim o marka benim ablama yalanci pozitif verip sevindirdiProdoctor erken gebelik canım
Ben şu an sevinmiyom canım açıkçası ameliyat olduğum için korkuyordum hattaElinde baska marka test varsa tekrarla canim o marka benim ablama yalanci pozitif verip sevindirdisonra da üzdü