Kiiiizzlaaar testime bakar misiniz?

seake

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2024
82
25
33
Kizlar bende benden biktim ama anlatacak soracak kimsem yok sizlerle paylasiyorum. Bugun bat gunum ama gelmedi belimin sol tarafinda inanilmaz agri var ve testim boyle cikti bakabilir misiniz? Adet tarihinden 2 gun once kan verdim 1.20 cikti. Test markasi prodictor

Yani kuzum çizgi gözükmüyor ama testlere çok güvenme regl bi kaç gün geçsin olmazsan tekrar kan verirsin

İnan hic inancim yok olsa cikardi diyorum ama umarim gec dollenme vs vardir isteyen herkes hayirli haber alsin insallah canim benim
Aminn benimde hiç umudum yok son 2 gün kaldı bugüne kadar her gün test yaptım 5 gün boyunca hiç birinde en ufak incecik bir çizgi dahi çıkmadı olsa çıkardı regli bekliyorum artık

Aminn benimde hiç umudum yok son 2 gün kaldı bugüne kadar her gün test yaptım 5 gün boyunca hiç birinde en ufak incecik bir çizgi dahi çıkmadı olsa çıkardı regli bekliyorum artık
Benim cikti bisuru yalanci pozitif gordum artik sinirlerim bozuluyo

Kızlar bende bir hafta önce bel fıtığı ameliyatı oldum daha önce kanda ameliyata girmeden önce 0.400 çıktı adetime 2gün var sol kasığım ağrıyor..silik çizgi var mı

Eklentiler

• IMG_0416.jpeg
    57,9 KB · Görüntüleme: 17
Benim cikti bisuru yalanci pozitif gordum artik sinirlerim bozuluyo
11 ay boyunca bende çok yalancı pozitif gördüm heycanla kaç kere hastaneye koştuk ama malesef bu ay bide dedim prodoctor testi deneyeyim 7 tane sipariş verdim 6 sını kullandım hiç çizgi çıkmadı son 1 tane kaldı onuda regl olmazsam yapcam

Kızlar bende bir hafta önce bel fıtığı ameliyatı oldum daha önce kanda ameliyata girmeden önce 0.400 çıktı adetime 2gün var sol kasığım ağrıyor..silik çizgi var mı
Ben görüyorum canim cizgiyi var gibi gecmis olsun bu arada sifalar diliyorum

Ben de 6-7 aydir deniyorum bakalim bu aydan umidim var belimin sol tarafi tutulmus gibi agriyor aciyorda denebilir goguslerimde dolgunluk var ama adete yakin oldugu kadar aci yok gecti o deli acilar bilmiyorum benimde kafam cok karisik arkadasim

Çok ilaç aldım anestezi falan ilk defa korkuyom hamile kalmışmıyım diye
Canim hic kendini strese sokma stres aldigin ilaclardan belki daha cok zarar verecek sana. Guvendigin bir doktora randevu al ve git icin rahat etsin bebisinde varsa en azindan bundan sonra daha dikkatli olursun insallah vardir ve iyidir

Var gibi duruyor çizgiyi görebiliyorum bnde korkma birşey olmaz Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…