- 14 Mart 2021
- 582
- 1.957
- 28
- Konu Sahibi Sempatik109
-
Sabretmek zor olur bende şimdiden düşünmeye başladım kaç gün sonra yapim diyeKalcadan yapılan iğne(3 günde 1) fena yakıyor, gün içinde geçiyor
Göbekten yapılan iğne çok hafif acıtmıyor
Sadece morarma oluyor, korkma geçiçi
Benim test süreme 2 gün kaldı
Merak ediyorum , eşim çok kızıyor erken test için sürekli dibimde
Bi yolunu bulup almalıyım
Umarım her sey yolunda gider güzel haberler alırız
İyi gecelerİyi geceler canım yoktun birkaç gündür
İnşallah mucizelerinle hayatın şenlenecekİyi geceler
Ben biraz sıkıntılı geçirdim transfer sonrasını
Yoğun göğüs ağrısı dokunamıyorym, sıcaktan uyuyamıyorum şiştim
Kafamı dağıttım tabiiki sürekli gezdim iğne ilaç aksatmadan
Bakalım 3 güne hayatım ne şekilde değişecek?
Senin sürecin nasıldı? Bariz belirti yaşadın mı?
Su gibi geçsin inşallah ,Allah yüzümüze baksın tez zamandaİnşallah mucizelerinle hayatın şenlenecektransfer perşembe günü ve karantinadayız patlıyorum sıkıntıdan
İnşallah canım herşey gönlümüzce olsun evlatlarımız kucağımızdayken bugünleri tebessümle hatırlayalım ☺Su gibi geçsin inşallah ,Allah yüzümüze baksın tez zamanda
biz de eşimle karantinada ne halaylar, çiftetelliler, oyunlar
Karantinadan 5.gün çıktığımızda inanır mısın adımlarımız bacaklarımız birbirine dolandı
Sanki ilk defa yürüyoruz ..Pessss
Her şey gelip geçiyor yeter ki içini ferah tut
Sende haberdar et, ben bu siteye yeni alıştım, haberleşiriz
Sevgiler
Sıkıntılı olsada bir şekilde geçiyor umarım güzel günler çok yakında ve bizi bekliyordurSu gibi geçsin inşallah ,Allah yüzümüze baksın tez zamanda
biz de eşimle karantinada ne halaylar, çiftetelliler, oyunlar
Karantinadan 5.gün çıktığımızda inanır mısın adımlarımız bacaklarımız birbirine dolandı
Sanki ilk defa yürüyoruz ..Pessss
Her şey gelip geçiyor yeter ki içini ferah tut
Sende haberdar et, ben bu siteye yeni alıştım, haberleşiriz
Sevgiler
Sıkıntılı olsada bir şekilde geçiyor umarım güzel günler çok yakında ve bizi bekliyordur
İnşallah canım herşey gönlümüzce olsun evlatlarımız kucağımızdayken bugünleri tebessümle hatırlayalım ☺
İnşallah hayalini kurduğumuz hayatı evlatlarımızla mutlu mesut yaşayacağız bizde sokaktaki insanlar gibi evlatlarımızla gezip eğlenicezher şey çok güzel olsundu evlatlarımız ve yeni değişecek olan hayatımızla
Benim transferden 5 gün önce başladı iğneler Oksapar günde bir ,progestan 25 mg lik göbekten günde 2 .Transferden sonra şimdi hergun Oksapar devam ediyo ve progestan 50 mg lik 2 tane ampul günde bir kalçadan şeklinde cnmMerhaba iğne ile ilgili bilgi verebilirmisin
Benimde 24 temmuzda transfer tarihim ,birazdan gidicem doktora kan testi vermeye inşallah güzel haberler alirizKalcadan yapılan iğne(3 günde 1) fena yakıyor, gün içinde geçiyor
Göbekten yapılan iğne çok hafif acıtmıyor
Sadece morarma oluyor, korkma geçiçi
Benim test süreme 2 gün kaldı
Merak ediyorum , eşim çok kızıyor erken test için sürekli dibimde
Bi yolunu bulup almalıyım
Umarım her sey yolunda gider güzel haberler alırız
Sen hangi merkeze gidiyosun arkadaşım,Merhaba canım inşallah hepsi tutarbende 2 gün sonra gidiyorum bana 2 bile riskli denildi ama biz ikiz istiyoruz inşallah olur birde ilaç fitili herkes mi kullanıyor acaba bana öyle bişey denilmedi
Benim iğneler transferden sonra başlıcak şimdi kendi ilaçlarımı kullanıyorum ek olarak enfeksiyon için hap verdilerBenim transferden 5 gün önce başladı iğneler Oksapar günde bir ,progestan 25 mg lik göbekten günde 2 .Transferden sonra şimdi hergun Oksapar devam ediyo ve progestan 50 mg lik 2 tane ampul günde bir kalçadan şeklinde cnm
İvox Mürüde hanım tek daha sağlıklı ikiz riskli ama duruma göre değerlendiririz dediSen hangi merkeze gidiyosun arkadaşım,
Birde progestan fitil günde 3 taneBenim iğneler transferden sonra başlıcak şimdi kendi ilaçlarımı kullanıyorum ek olarak enfeksiyon için hap verdiler
İnşallah canımBenimde 24 temmuzda transfer tarihim ,birazdan gidicem doktora kan testi vermeye inşallah güzel haberler aliriz
Test yaptırdın mı arkadaşımBenimde 24 temmuzda transfer tarihim ,birazdan gidicem doktora kan testi vermeye inşallah güzel haberler aliriz
Yaptım arkadaşım 550 cıktı değerimTest yaptırdın mı arkadaşım
Ayy gözün aydın canım çok çok sevindim Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsinYaptım arkadaşım 550 cıktı değerim❤
Sende hiç stres yapmadan git gel inşallah arkadaşım, güzel sonucunu duyucaz seninde inşallah ❤Ayy gözün aydın canım çok çok sevindim Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsinpozitif sonuçlar gördükçe gözlerim doluyor sevinçten Rabbim benide sevindirsin isteyen herkesi ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?