- 14 Mart 2021
- 582
- 1.957
- 28
- Konu Sahibi Sempatik109
İnşallah bende annelik duygusunu yaşamak istiyorum arkadaşım ☺Sende hiç stres yapmadan git gel inşallah arkadaşım, güzel sonucunu duyucaz seninde inşallah ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bende annelik duygusunu yaşamak istiyorum arkadaşım ☺Sende hiç stres yapmadan git gel inşallah arkadaşım, güzel sonucunu duyucaz seninde inşallah ❤
Hadi hayırlısı olsun hepimiz içinBenimde 24 temmuzda transfer tarihim ,birazdan gidicem doktora kan testi vermeye inşallah güzel haberler aliriz
Benimde 24 temmuzda transfer tarihim ,birazdan gidicem doktora kan testi vermeye inşallah güzel haberler aliriz
Maaşallah, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Yüce mevlamYaptım arkadaşım 550 cıktı değerim ❤
Selam canım birşey soracaktımSende hiç stres yapmadan git gel inşallah arkadaşım, güzel sonucunu duyucaz seninde inşallah ❤
Amin yarın tekrar bakılacak değere ,inşallah çok güzel haberler verelim yarın birbirimizeMaaşallah, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Yüce mevlam
Selam ,buyur canım sorabilirsinSelam canım birşey soracaktım
Yarın transfere gidicem yanımda birsey götürmeme gerek var mı pijama falan birkaç saat kalınıyor galiba ☺Selam ,buyur canım sorabilirsin
Yok cnm ya ,ben elbise giymistim zaten ,elbisenin altından cikariverdim ama gene de üstüme toplama işleminde veya transferlerde giydirdikleri önlukten giydirdiler bu kadarYarın transfere gidicem yanımda birsey götürmeme gerek var mı pijama falan birkaç saat kalınıyor galiba ☺
Hadi hayırlısı olsun hepimiz için
Benim test yarın, Heyecan dorukta
Sağol canım ☺Yok cnm ya ,ben elbise giymistim zaten ,elbisenin altından cikariverdim ama gene de üstüme toplama işleminde veya transferlerde giydirdikleri önlukten giydirdiler bu kadar
Bugün tekrar test yaptırmaya gidicektin galiba güzel değerlerinin haberini bekliyoruz canımYok cnm ya ,ben elbise giymistim zaten ,elbisenin altından cikariverdim ama gene de üstüme toplama işleminde veya transferlerde giydirdikleri önlukten giydirdiler bu kadar
test yaptın mı , rabbim sevindirsin inşallahh
Ayyy hayırlısı olsun hepimiz için inşallah Yaptırdım sabahın körü gittim 8:00 detest yaptın mı , rabbim sevindirsin inşallahh
Öğleden sonra sonucu alacagım , paylasırım
Maalesef, negatif çıktı,herkesin şansı bol olsuntest yaptın mı , rabbim sevindirsin inşallahh
Geçmiş olsun canım bunda da vardır bir hayır diğer embriyolarin var inşallah Rabbim onlarla evlat sahibi yapar siziMaalesef, negatif çıktı,herkesin şansı bol olsun
Cnm cok geçmiş olsun,donmus embriyoların var cnm onlar seni anne yapacak en kısa zamandaMaalesef, negatif çıktı,herkesin şansı bol olsun
Arkadaşım aldın mı test sonucunu inşallah çok iyidirAmin yarın tekrar bakılacak değere ,inşallah çok güzel haberler verelim yarın birbirimize
Aldım aldım cnm ,haftayı keseyi görmeye gitcez artık nasipseArkadaşım aldın mı test sonucunu inşallah çok iyidir
Hadi inşallah canım bende transferden geldim dinleniyorumAldım aldım cnm ,haftayı keseyi görmeye gitcez artık nasipse
Ayyy hadi insallah cnm 12 gün sonra güzel bi haber aliriz sen ne zaman döneceksin kıbrıstanHadi inşallah canım bende transferden geldim dinleniyorum
İnşallah nasıl gecicek 12 gün bilmiyorum yarın dönüyoruzAyyy hadi insallah cnm 12 gün sonra güzel bi haber aliriz sen ne zaman döneceksin kıbrıstan