Kıbrıs Tüp Bebek Ender Telli

hemsiree06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
5
0
86
31
Kıbrısta tek Doçent Doktor Ender Telli ve son teknolojik cihazların kullanıldığı Tüp bebek merkezi mükemmel sonuçlar veriyor kızlar ben hemşireyim ve ikinci bebeğim için tekrar gidiyorum başka doktorların hiçbiri doçent ünvanıyla yapmıyor bu işi. İletişime geçmek isteyen bana soru sorabilir. İsteyen herkese nasip etsin Allahım

hemşire hanım doçent olunca tüp bebek daha iyi yapılmıyor tüp bebek sertifikası gerekli bunun için neyse ender beyin keşke tüm kandırdığı hastalarda buraya fikirlerini yazsa iyi olurdu , şuan çalıştığı bir merkez bile yok sahte nickle buralarda reklam yapmayın bari ayıppppp

Nur hayat hanım gerçekten ilgimi çekti yorumunuz emekler başarılar bukadar heba edilir bana en mutlu anları yaşatan hocama budenli manasız yorumlarınız gerçekten sinir bozucu elbette 20 senelik tecrübe ve DOÇENT unvanı yok sayılamaz bunu 6 sene tıp üzerine ihtisas yapmadan anlamanız beklenemez.ve ayrıca asla kandırılma gibi bir kelime kullanılamaz varsa suç duyurunuz ki kimlik bilgileriniz olsa ben hocama ulaşmak isterim ki yasal boyutta bu ithamınız çözülsün.insanlar ne umutlarla ne zorluklarla o kapıları çalıyor evlat sahibi olmak isteyen kimseyi doğru seçimlerin de lütfen para hırsı ve kişisel menfaatleriniz için baltalamayınız.ben zor günlerden geçtim önce Allah sonra kıymetli hocam bana görevinden fazla yardımcı oldu bu mutlu günlerimize sebep oldu.görüyorımki çyle bir pazar kurulmuş acımasızca hastalar yanlış yönlendiriliyor.zor günler yaşayan evlat hasreti çeken tüm arkadaslarıma diyeceğim şu ki Doç.Dr Ali Ender Hocam ile tanışın...hayırlısı ile anne olabilmeniz dileğiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…