KIBRIS DA YUMURTA DONASYANU YAPTIRANLAR BİLGİ LÜTFEN🌸

Allahim
Hepimize yardim etsin bende Hit dusunuyorum iki Adet gecsin bence kendini bir takip ed oyle gidersin Ben baharda gidcem sanirm ozman a kadar birikim ancak ayarlarsak

Allahim
Hepimize yardim etsin bende Hit dusunuyorum iki Adet gecsin bence kendini bir takip ed oyle gidersin Ben baharda gidcem sanirm ozman a kadar birikim ancak ayarlarsak
Merhaba evet bikaç ay dinlenme dedi Dr um onun tavsiye ettiği yer ile görüşme yaptık bakalım fiyat aldık bilgi aldık Dr um kan testlerimizi istedi yeniden eşime ve bana vitaminlerimizi verdi tekrardan bakalım süreç nasıl ilerlicek hakkımızda hayırlısı olsun

Merhaba,
45 yaşında bahçeci ye giderek üç tup bebek tedavisi gördüm arka arkaya ama ve size benzer oldu yasadiklarim.
Baktım ki yaş gidiyor ve ben bebek istiyorum.evlat evlattirr dedim donasyon araştırdım haberim bile yoktu böyle bir tedaviden nette karşıma cikti. Çok yeri aradim Kıbrıs ta ama en son Azerbaycan da karar kıldım.
Elbette ki dolandırılmak aklıma geldi ama ne zaman ki bizi yönlendiren hanımefendi tek kuruş istemeden orada gidince ödeme yapacaksınız dedi aklıma yattı ve biz2022 Aralık ayında Baku ye gittik.
Bakü Medical plaza Hastanesi'nde Dr Mevlana Celaleddin Örnek hocamız vesilesiyle sonuca ilk seferde ulaştık
10 aylık topu gibi bir oğlum var elhamdülillah
Allah herkese her isteyene nasip etsin size de inşallah .

Merhaba.Oğlunu Allah analı babalı büyütsün..Bakü'de kaç dolara anlaştınız

Maşaallah Allah bağışlasın oğlunuzunu

Doktorun kim canım.

Merhaba, 5 yumurta toplama 2 transfer ve yaşım olmasına rağmen tutmadı, doktoruma kıbrıs için ne düşünüyorsunuz dedim yardım ederiz dedi. Miracle ıvf (mucize ekip) donasyon kullanarak hamilelik ve Allah’ıma bin şükürler olsun ki ikiz (biri kız biri erkek 6. Aya girdik), bebeklere sahibim.. 2022 Mayıs eşim 4500 eur ile birlikte sabah gitti akşam geldi, transfer 8 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşti.. 28 Ocak 2023 (37+2) doğumum gerçekleşti. Kız 2440 oğlan 3750 kilo olarak..

Maşallah Allah bağışlasın evlatlarınızı size esengül hanım ne güzel size Rabbim vermiş mucizelerini Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun diyelim

Merhaba canım, yumurta donasyonu yaptırdınmı? Sonuç nedir? Bende aralık ayında yumurta donasyonu ile transfer olucam ama çok korkuyorum tutmazsa diye 2 kez tüp bebek negatif sonuçlandı ve yaşım gereği artık yumurta donasyonuna başvurdum

Merhaba, ALLAH bağışlasın öncelikle, bende 43 yaşındayım aralık ayında yumurta donasyonu transferim var, siz kaç tane embriyo transfer oldunuz acaba?

Merhaba. Donasyon işlemi nerede ve doktor tavsiyesi paylaşırsanız sevinirim.
Ben kıbrıs lefkoşa sevinç hastanesinde yumurta donasyon işlemi görüyorum, doktor cahit cenksıy ve asistanlarından gayet memnunum ama henüz transfer işlemine geçemediğimiz için tavsiyede bulunamam ama transferden sonra inşaALLAH güzel haberlerle geri dönerim sizlere

Merhaba canım benim transferim aralığın ilk haftasında olucak inşaALLAH, 12 ekimde olacaktı ama progesteronum yüksek çıkınca önümüzdeki ay'a kaldı, sizde durum nedir?
Ben tedaviye baslayamadim daha. Merkez araştırıyorum, kafam çok karışık. Aslında bakü düşünüyorum fiyat çok uygun Kıbrıs'a göre ama daha karar veremedim, arastiriyorum şimdilik. Sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz inş

ALLAH bebiş isteyen hiç bi kadının kucağını boş bırakmasın, aminn çok fazla düşünmeyin derim insanın aklı bulanıyo araştıra araştıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…