Teşekkür ederim zor yıpratıcı bir süreç malesefCanım öncelikle geçmiş olsun. Bende artık yumurta donasyonuna karar verenlerdenim. Bende 3veya 4 yumurta oluyor 5.güne yalnızca 1 tane ulaşıyor birinci kalite deniyor ama sonuç hüsran. Doktorum en son yumurta kalitesinin neden olduğunu söyledi. Çünkü diğer herşey normal. Bayadır merkez araştırıyorum bende. Malum maddi açıdan zor bir süreç olacak o yüzden doğru karar vermek istiyorum tabi kime göre neye görerabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Bunların hepsi sizin yumurtamı canım ozaman sizde de oluyor yumurta demi ama işte hiç kalitesi hakkında bilgimiz yok hep eşimde bende soruyoruz iyi kalite vs vs dendiMalesef öyle tatlım. İlk tedavide 14 yumurta toplandı. 5 tanesi 3.gün donduruldu. bunlardan biri kimyasal biride tutundu ama 12 haftada kalbi durdu malesef. 7 yıldır uğraşıyoruz.
Hepsi benim canım. Gittikçe yumurta sayım düştü. her tedavide 4 veya 5 yumurtam oldu çok şükür. Ama yaştan dolayı kalitesiz sanırım. Başka hiçbir sorunumuz yok.Her türlü testi yaptırdım maşallah. Genetik hariç. Adı sebepsiz inferfiliteBunların hepsi sizin yumurtamı canım ozaman sizde de oluyor yumurta demi ama işte hiç kalitesi hakkında bilgimiz yok hep eşimde bende soruyoruz iyi kalite vs vs dendi
Kaderdaşız bizde öyleyiz canım bende troit var ama ilacını kullanıyorum düşük seviyede insilün direncim vardı onuda normal seviyeye spor ve ilaç takviseyle düşürdüm sebepsiz infertilite yaşdan dolayı bizimde yumurtalar kalitesiz en son eşimle buna karar verdik benim tedaviler arasında normal yolla macun kullanmıştım Bi arkadasın yarım kalmış onu yemiştim o ay kalmışım ben oynadım zıpladım Bi baktım hafif lekelenme dışında reglim olmadı Bi test yaptım dünya başıma yıkıldı resmen oda 8 haftalık kalp atışı durmasıyla kürtaj oldumHepsi benim canım. Gittikçe yumurta sayım düştü. her tedavide 4 veya 5 yumurtam oldu çok şükür. Ama yaştan dolayı kalitesiz sanırım. Başka hiçbir sorunumuz yok.Her türlü testi yaptırdım maşallah. Genetik hariç. Adı sebepsiz inferfilite.
herşeyimzi aynı gibi maşallahKaderdaşız bizde öyleyiz canım bende troit var ama ilacını kullanıyorum düşük seviyede insilün direncim vardı onuda normal seviyeye spor ve ilaç takviseyle düşürdüm sebepsiz infertilite yaşdan dolayı bizimde yumurtalar kalitesiz en son eşimle buna karar verdik benim tedaviler arasında normal yolla macun kullanmıştım Bi arkadasın yarım kalmış onu yemiştim o ay kalmışım ben oynadım zıpladım Bi baktım hafif lekelenme dışında reglim olmadı Bi test yaptım dünya başıma yıkıldı resmen oda 8 haftalık kalp atışı durmasıyla kürtaj oldum
Yükseldiğini bilmiyordum estrofem le belkide benim doz az kaldı ama düşüktü 1.kusurdu transfer once hemogram bakıyor benim Dr yüksekte kullansam o bana çarpıntı ritim bozukluğu yapıyor çoğu ilaç bende ritim bozukluğu yaptı dr değiştirdi msl B 12 dil altı vardı değerim 500 kusur çıktı çarpıntı yapınca ilaç kullanma düşükde değil b12 dedi imom msl bende ritim bozukluğu yaptı onun yerine başka folik asit verdi..herşeyimzi aynı gibi maşallahbende tiroid hapı kullanıyorum 25 mg hatta dahiliye doktoru kullanmadan bile olur demişti. Ama estrofem kullanınca yükseliyor
iyi bir doktora denk gelmekte çok önemli gerçekten. 3 aylık bebeğimi kaybettiğimde bunların hiçbirini vermemişlerdi bana. Sonra ki denemede herşeyi yazdı. Olan benim bebeğime olduYükseldiğini bilmiyordum estrofem le belkide benim doz az kaldı ama düşüktü 1.kusurdu transfer once hemogram bakıyor benim Dr yüksekte kullansam o bana çarpıntı ritim bozukluğu yapıyor çoğu ilaç bende ritim bozukluğu yaptı dr değiştirdi msl B 12 dil altı vardı değerim 500 kusur çıktı çarpıntı yapınca ilaç kullanma düşükde değil b12 dedi imom msl bende ritim bozukluğu yaptı onun yerine başka folik asit verdi..
Belki daha once bilinse demi Dr çok önemli dediğin gibi ben 2016 yılında o doğru doktoru buldum yada biz öyle sanıyoruz bilmiyorum aceleci değil garantici ilerliyor olmayınca benle bir oda üzülüyor artık biz arkadas gibi olduk Dr um benle aynı yaşta eşime abi der şakslaşırız diğer drlarım böle değildi kasılır kalırdım msl bu rahim duvarı ölçüsüne hep dikkat etti 6 ml ölçüde yüzüme söyledi transfer yaparsam tutmaz dedi çok emek verdi sağolsun peki sen kan sulandırıcı iğne kullanmadım mı hiç göbekten bana hep verdi bu Dr um işte nasipte yoksa ne ilaç ne bişey canımiyi bir doktora denk gelmekte çok önemli gerçekten. 3 aylık bebeğimi kaybettiğimde bunların hiçbirini vermemişlerdi bana. Sonra ki denemede herşeyi yazdı. Olan benim bebeğime oldu
İlk doktorum bebeğimin kaybından sonraki denemede verdi sağolsun. Sonra ki her denemede dondurulmuş embriyomda hiç olmadı. Her seferinde sil baştan denedim. Şimdiki aklım olsa direk donasyon denerdim son doktorum bahçeci tüp bebek berfu hoca. O sağolsun çok iyi acele etmeden titiz davrandı çok. Beni hep motive etti. Hatta son transferimde oda hayal kırıklığı yaşadı. Çok inanmıştım bende dedi. Artık eminimki sorun kalitede birdaha denediiğinde kesinlikle genetiğe görderelim. Transfer yapıo üzülmeni istemiyorum demişti. Keşke ilk yıllarımda şansım yüksekken onu tanısaydımBelki daha once bilinse demi Dr çok önemli dediğin gibi ben 2016 yılında o doğru doktoru buldum yada biz öyle sanıyoruz bilmiyorum aceleci değil garantici ilerliyor olmayınca benle bir oda üzülüyor artık biz arkadas gibi olduk Dr um benle aynı yaşta eşime abi der şakslaşırız diğer drlarım böle değildi kasılır kalırdım msl bu rahim duvarı ölçüsüne hep dikkat etti 6 ml ölçüde yüzüme söyledi transfer yaparsam tutmaz dedi çok emek verdi sağolsun peki sen kan sulandırıcı iğne kullanmadım mı hiç göbekten bana hep verdi bu Dr um işte nasipte yoksa ne ilaç ne bişey canım
Şimdiki aklımız olsa keşkeİlk doktorum bebeğimin kaybından sonraki denemede verdi sağolsun. Sonra ki her denemede dondurulmuş embriyomda hiç olmadı. Her seferinde sil baştan denedim. Şimdiki aklım olsa direk donasyon denerdim son doktorum bahçeci tüp bebek berfu hoca. O sağolsun çok iyi acele etmeden titiz davrandı çok. Beni hep motive etti. Hatta son transferimde oda hayal kırıklığı yaşadı. Çok inanmıştım bende dedi. Artık eminimki sorun kalitede birdaha denediiğinde kesinlikle genetiğe görderelim. Transfer yapıo üzülmeni istemiyorum demişti. Keşke ilk yıllarımda şansım yüksekken onu tanısaydım
Gerisini attık ne demek ya ne saçma. Resmen insanlarla oynuyorlar. Neyse Rabbim hepimize gönlümüzdekini yaşatsın inşaallah hayırlısıyla. Kıbrısta nereye gideceğine karar verdinmiŞimdiki aklımız olsa keşkeah be arkadasım bende ilk tüp bebeği bahçeci fulya da denedim tam 1 ay kendime gelemedim o yıkımdan sonra 11 tane yumurtam olmuştu 1 tane tranfsef edip gerisi attık dediler şimdi olsa sorardık araştırırdık demekki bizi saf görüp tecburesiz görüp faydalandılar onca masraf onca acı hepsi kilo olarak kaldı bende şimdi yaş 40 oldu okadar spor yapıyorum zor veren Bi yapıya sahibim demem oki onca yıllar tecrübesiz geçti gitti şimdi zehir gibi herşey de tecrübe olduk ama iş işten geçti
Vermedik canım dün aldık negatif sonucu ben biraz tez canlıyım dün akşam eşim beni teselli ederken bunu önerdi bende araştırma içine girdim birden belkide kendimi teselli ediyorum şuan ama eşim istitor canım arkadası gitmiş sonuç aldılar doğdu bebişleri ilk denemede oldu adam ısrarla bizede söylüyor bakalım az önce biri yorum yapmış yumurtan varsa neden mfk fln denemiyon diye macun çok yedim ben hatta zehir gibi olanı kova kova bala karıştırıp birinden gebelik oldu muş tan gelmiş bir macundu kaybedince bebeği bir daha hatırlayıp yaptıramadım adamı çok aradım macun için bikaç kez yolladı ama kullandım aynısı değildi olmadı bidaha gebelikGerisini attık ne demek ya ne saçma. Resmen insanlarla oynuyorlar. Neyse Rabbim hepimize gönlümüzdekini yaşatsın inşaallah hayırlısıyla. Kıbrısta nereye gideceğine karar verdinmi
Deneme tahtası olup çıktık demi neler neleeeeer yedim içtim çiğ inek sütü bile içtim düşün pişmişini ağzıma koyamayan ben hacamat macun lar her duyduğumuzu yedik içtiken iyisini sen bilirsin tabide ben artık kıbrısta deniycem şansımı. Bende neler neler denedim. Çok dikkat ettim. Sevdiğim sevmediğim herşeyi yedim içtim. Vitaminlerle ne paralar verdim.
Onlar beni de husrana ugratti Gecen yaz dogru duzgun ilgilenmiyolar tamamen para odakli bir merkez bir acik lama yok hersey acele sunu bundan dolayi yapiyoruz yok herkesi toplamislar oraya once hep umut verici konusma lar sonra acik lama yok Ilk 3 tane Yumurta aldilar 3 u buydu ama 5. Gune ulasamdi sonra kinde 7 Yumurta n var alirz hepsini dedi Yumurta toplamadqn cikiyoz 4 tanesi geldi dedi onlardan 1 genetige gidebildi onu ekledik tutmadi bu surecten sonra yani su sebebten diye dr bi kez aramadilar hep sekreter gibi birileri ariyo nezman tekrar geliyosnuz diyolqr zaten karar aldim kibrisa gdicem dr karar verme ye calisyorum oneriis olan lutfen yazsin bana hic moralim de sabrimda kalmadiŞimdiki aklımız olsa keşkeah be arkadasım bende ilk tüp bebeği bahçeci fulya da denedim tam 1 ay kendime gelemedim o yıkımdan sonra 11 tane yumurtam olmuştu 1 tane tranfsef edip gerisi attık dediler şimdi olsa sorardık araştırırdık demekki bizi saf görüp tecburesiz görüp faydalandılar onca masraf onca acı hepsi kilo olarak kaldı bende şimdi yaş 40 oldu okadar spor yapıyorum zor veren Bi yapıya sahibim demem oki onca yıllar tecrübesiz geçti gitti şimdi zehir gibi herşey de tecrübe olduk ama iş işten geçti
Canım kaç gündür okuyorum hep HİT diyorlar bakalım biraz dinleneyim Bi arkadaş başka bir topik de KIBRIS YAKIN DOĞU Hastanesinde denemiş 3. Denemede şuan hamile valla ya yakın Doğu yada HİT diye düşünürüm daha eşimle paylaşmadım bunu ama Dr lada Bi görüşüp karar vercez adet olmadım daha negatif olalı 5 gün oldu daha olamadım ne yesem de adat olsamOnlar beni de husrana ugratti Gecen yaz dogru duzgun ilgilenmiyolar tamamen para odakli bir merkez bir acik lama yok hersey acele sunu bundan dolayi yapiyoruz yok herkesi toplamislar oraya once hep umut verici konusma lar sonra acik lama yok Ilk 3 tane Yumurta aldilar 3 u buydu ama 5. Gune ulasamdi sonra kinde 7 Yumurta n var alirz hepsini dedi Yumurta toplamadqn cikiyoz 4 tanesi geldi dedi onlardan 1 genetige gidebildi onu ekledik tutmadi bu surecten sonra yani su sebebten diye dr bi kez aramadilar hep sekreter gibi birileri ariyo nezman tekrar geliyosnuz diyolqr zaten karar aldim kibrisa gdicem dr karar verme ye calisyorum oneriis olan lutfen yazsin bana hic moralim de sabrimda kalmadi