kibirli patron

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin iş hayatiniz olmadığı için bilmiyorsunuz diye düşünüyorum. İşyerinde böyle şeyler giyilmez. Ben kısa şort falan da giyerim, öyle yerlerde de çalıştım gayet ama bu tarz bir şey pijama gibi duruyor giyilmez. Zaten bana hep tesettür giyim gibi geliyor bu takımlar.
Her işyeri için uygundur diye laf çıktı mı benim ağzımdan

Eki Görüntüle 3510972

İlk model bende var, bu iş yerinde giyilir mi Niloya yav?
Her işyeri için uygun değildir ben makine ressamıyım ofiste bu takımlardan giyiyordum ama insanlarla ilişkileri olan bazı sektörlerde uygun değildir tabii ki benim demek istediğim triko takımlar pijama yerine geçmez pijamayla sokağa çıkmadığımıza göre triko takımla çıkıyoruz

Herkesin tarzi farkli iste benim hic trikom yok mesela cunku bunlari evde bile giymem. Sizin tarz dediginiz kiyafet is hayati icin degildir.
İş hayatından kastettiğiniz neresi Allah aşkına ben makine ressamıyım kendi ofisimde giyerim hiç de uyarı almadım resmi yerler için tabii ki uygun değildir

Her iş yeri için uygundur diye laf çıktı mı ağzından evet kız nasıl bildin sokakta sakız çiğneyen komşulardanım çevrem de avam varoş göz ardısın cevap yazmana gerek yok ayrıca çalışmıyorum ev kadınıyım aktif sosyal sorumluluk faaliyetlerim var nerede ne giyileceğini gayet iyi bilirim neyse kime neyi ispatlamaya çalışıyorum ki çevrem bilir beni siz bilseniz ne bilmeseniz ne
Aynen neyi nasıl bildiğiniz tüm cevaplarınızdan çok belli oluyor

Şurda sizden başka beğenen bir kişi çıkmadı. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ama… yani 🙄
Herkesin tarzı farklı benim de çevrem kıyafet tarzımı beğenir nereden alışveriş yaptığım aldığım yerler hep sorulur neyse ispat etmek zorunda değilim😂triko takımlar pijama olamaz terler insan yahu

Ben bu takımlardan giyiyorum hatta sıkılınca da dolap uygulamasinda dolabımda hemen satıyorum dizleri çıkıyormuş bollaşıyormuş ilk defa böyle bir şey duydum sıfır ürün satışı da yaptım yapıyorum da
Niloyatospikk Niloyatospikk tok bir triko olabilir, günde 10 saat değil de sadece birkaç saat giyiyorsundur belki. Onun da etkisi olabilir.

Herkesin tarzı farklı benim de çevrem kıyafet tarzımı beğenir nereden alışveriş yaptığım aldığım yerler hep sorulur neyse ispat etmek zorunda değilim😂triko takımlar pijama olamaz terler insan yahu
Pijama olarak giyip yatın demedik, görüntüsü pijama gibi dedik zaten.

İspat etmek için oldukça uğraştınız ama bence de neyse…

arkadaşlar daha önce işle alakalı yazmıştım bugün de şöyle bir durum oldu normalde üstüne başına dikkat eden birisiyim patron çağırdı yanına giydiğim de triko takım alt üst neymiş hoş durmuyormuş pantolon giyinin vs 1 ay oldu ben çalışalı çok garibime gitti diyebilir ama öyle eşofman tarzı da değil ve son derece modern güzel neyse dedim ama motivasyonumu düşürmedi değil sonuçta yataktan kalkar gibi gelmiyorum elimden geldiğince imkanlar el verdikçe düzgün gelmeye gayret ediyorun daha ne yapabilirim işimde noksan hata yok ama bu tarz şeylerle karşı karşıya kalınca aşırı canım sıkılıyor siz ne düşünüyordunuz? açıkcası çalışırken başka iş bakıyorum bulursam kafama göre imkanları daha iyi ayrılacağım bundan ötürü değil kendimi daha çok geliştirebileceğim yer bakıyorum

Yanlış anlamayın ama ter kokuyor olabilirmisiniz?
Bizim bi iş arkadaşımız vardı nezaman triko giyinse çok ter kokardı. Patronda kokuyosun demek yerine triko giymemesini söylemişti.

Pijama olarak giyip yatın demedik, görüntüsü pijama gibi dedik zaten.

İspat etmek için oldukça uğraştınız ama bence de neyse…
Banlanmaya gerek yok göz ardı edilen içeriği göster diyerek mesajınızı gördüm siz de beni göz ardı edin olsun bitsin herkesin fikirleri aynı olmak zorunda değil ispatlamaya çalıştığım bir şey de yok kimseye kendimi ispat etmek zorunda değilim siz iş kadınısınız ben varoş sokakta sakız çiğneyen giyinmesini bilmeyen bir kadınım 😂hadi selametle

Bunlar yemin ediyorum iş hayatına uygun değil diyerek ne giyiyorlar merak ediyorum hangi markalardan alışveriş yapıyorlar 😂ya da hangi pozisyonda çalışıyorlar 😂
nasıl olmuş ama trikom 😎😎😎 hele bunun bir alt üst ayrı takımı var efsane oluyor 😘😘😘

Eklentiler

• IMG_0266.jpeg
    IMG_0266.jpeg
    49,1 KB · Görüntüleme: 271
  • IMG_0264.jpeg
    IMG_0264.jpeg
    35,5 KB · Görüntüleme: 270
nasıl olmuş ama trikom 😎😎😎 hele bunun bir alt üst ayrı takımı var efsane oluyor 😘😘😘
Benim de triko elbiselerim var hatta kırmızı var bir tane senelerdir giyerim ne tülerdi ne dizi çıktı hatta kalça detayım ortaya çıkıyor müthiş 🤩ayağıma da Ugg tarzı bot giyiyorum efsane bunlar triko ile tanışmamış 😂dizi çıkıyormuş bugünlerde başka renk triko takım daha bakıyordum kışın en sevdiğim üzerine panço at çık he her işyeri için uygun değildir pozisyona göre değişir

Banlanmaya gerek yok göz ardı edilen içeriği göster diyerek mesajınızı gördüm siz de beni göz ardı edin olsun bitsin herkesin fikirleri aynı olmak zorunda değil ispatlamaya çalıştığım bir şey de yok kimseye kendimi ispat etmek zorunda değilim siz iş kadınısınız ben varoş sokakta sakız çiğneyen giyinmesini bilmeyen bir kadınım 😂hadi selametle
Ahahaha bu kadar belli etmeyin komplekslerinizi.

Ben ancak kendim birinden rahatsız olursam gözardı ederim. Gözardı ettiğim kişilerin mesajını da açıp bakmam. Size de tavsiye ederim. Açıp okuyunca gözardı etmenin bir mantığı kalmıyor.

Sen alıntıladın savunmanızın da önüne geçeyim hemen; buradaki ilk mesajımı açıp okudunuz, ona laf çarparak ortaya yazdınız. O yüzden alıntıladım. Yoksa şıklığınız rüküşlüğünüz çok umurumda değil yani.

Triko takımları bende çok severim. Tesettürlü müsünüz ? Tesettürlüler için çok güzel takımlar oluyor. Sadece triko için demiyorum bunu. Müslin, krep vs. Her takım da pijama gibi durmuyor gerçekten. Mesela benim çalıştığım yerde gayet giyebilirsiniz triko takım ama her iş yerine de gitmez

Benim de triko elbiselerim var hatta kırmızı var bir tane senelerdir giyerim ne tülerdi ne dizi çıktı hatta kalça detayım ortaya çıkıyor müthiş 🤩ayağıma da Ugg tarzı bot giyiyorum efsane bunlar triko ile tanışmamış 😂dizi çıkıyormuş bugünlerde başka renk triko takım daha bakıyordum kışın en sevdiğim üzerine panço at çık he her işyeri için uygun değildir pozisyona göre değişir
Aşkım 2. Resimde elimde cübbe var duruşma öncesi oraya uygunsa her yere uygundur yav boş yapmasınlar. Trikoya bok atan da muadili tayt giyerim en azından toparlar diyor gsgsgsgsfs taytın trikodan daha uygun olduğunu savunuyor. Yarın alt üst şu siyah takımı giyeyim diyorum nasıl olmuş ? Burada konuşulunca aklıma geldi niye giymiyorum yav ben diye hemen gittim denedim sana fotoğraf çektim gsgsgs

Eklentiler

• IMG_0272.jpeg
    IMG_0272.jpeg
    55,4 KB · Görüntüleme: 267
Aşkım 2. Resimde elimde cübbe var duruşma öncesi oraya uygunsa her yere uygundur yav boş yapmasınlar. Trikoya bok atan da muadili tayt giyerim en azından toparlar diyor gsgsgsgsfs taytın trikodan daha uygun olduğunu savunuyor. Yarın alt üst şu siyah takımı giyeyim diyorum nasıl olmuş ? Burada konuşulunca aklıma geldi niye giymiyorum yav ben diye hemen gittim denedim sana fotoğraf çektim gsgsgs
Müthiş 🤩 fizik zaten muazzam 🤩ben de kemer detayı çok kullanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X