kibirli patron

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani maalesef pıttığın görünüyor yani yukarıda yazmayayım dedim de model böyle bir model😂 ben anca evde giyerim onda bile bacağı çok bol, ben çorabımın içine koyamam bunun😂
Valla daha 1 kere giymedim he, ordan buradan bi yerim fırtıyor muhakkak skfkf duruyor rafta daha etiketini çıkarmamışım

arkadaşlar daha önce işle alakalı yazmıştım bugün de şöyle bir durum oldu normalde üstüne başına dikkat eden birisiyim patron çağırdı yanına giydiğim de triko takım alt üst neymiş hoş durmuyormuş pantolon giyinin vs 1 ay oldu ben çalışalı çok garibime gitti diyebilir ama öyle eşofman tarzı da değil ve son derece modern güzel neyse dedim ama motivasyonumu düşürmedi değil sonuçta yataktan kalkar gibi gelmiyorum elimden geldiğince imkanlar el verdikçe düzgün gelmeye gayret ediyorun daha ne yapabilirim işimde noksan hata yok ama bu tarz şeylerle karşı karşıya kalınca aşırı canım sıkılıyor siz ne düşünüyordunuz? açıkcası çalışırken başka iş bakıyorum bulursam kafama göre imkanları daha iyi ayrılacağım bundan ötürü değil kendimi daha çok geliştirebileceğim yer bakıyorum

Triko takımdan kastınız nedir ? Etekli triko takım mı; bol salaş pantolonlu triko takım mı ?
IMG_20241127_175347.jpg

IMG_20241127_175302.jpg

IMG_20241127_175240.jpg

Aa ben ofis destek personeli saniyordum, karsilama elemani miymis, o zaman zaten giyim uyarisi almasi cok dogal, sonuçta o sirketin/kurumun vitrin yuzu olduğunu kabul ederek ise girmişsin...
Karşılama elemanı değil asgari ücrete almışlar kadını istiyorlar ki eşek gibi her işe baksın. Ofisi de temizlesin, müşteri karşılasın, temizlik yapsın. O kadar kurumsallar bi zahmet karşılamaya ayrı eleman tutsunlar.
Her işleri bitti triko takım kusur kaldı ha….tirsinler ordan

Su en alttakine benzer benim de var, baya kalin yün. Bunu ise giyebilirim ben topuklu ayakkabi/botla ama bol pantolon olanlarin hic oluru yok
Konuyu okuduğumda benim aklıma gelen triko takımların hepsi kalın dokuma etekli takımlardı. Yorumları okuyunca diğer triko takımlar neye benziyor diye internetten baktım. :KK53:

Pantolonlu triko takım olayına o kadar uzağım, düşün. :KK53: :KK70:

Pijama gibi mi duruyor çok komik 😂kışın triko takım çok giyerim ve çok da tarz duruyor herkes beğenir alışveriş yaptığım yerleri sorarlar

Herkesin tarzi farkli iste benim hic trikom yok mesela cunku bunlari evde bile giymem. Sizin tarz dediginiz kiyafet is hayati icin degildir.

Yorumları okuyana kadar fitilli ev pijamasına benzeyen bir triko takım aklıma dahi gelmemişti. :KK53::KK70:
Ay bi de lömbür lömbür bütün yağları, kusurları, fazlalıkları ortaya seriyor.

Rahat diye şunu giyeceğime mis gibi taytımı giyerim, hem pijama gibi görünmez hem oramı buramı toplar, fit gösterir hem de rahat.

Ay bi de lömbür lömbür bütün yağları, kusurları, fazlalıkları ortaya seriyor.

Rahat diye şunu giyeceğime mis gibi taytımı giyerim, hem pijama gibi görünmez hem oramı buramı toplar, fit gösterir hem de rahat.
Konu sahibinin giydiği triko neye benziyor bilmiyorum. Ancak patron da pantolon giymesi yönünde bir uyarıda bulunduysa; muhtemelen triko bir pantolonmuş.

Triko etek ve elbiseler dahi ciddi anlamda kaliteli değilse, tok bir yapısı yoksa gün içinde oturup, kalkmaya dahi gelmiyor ve iç giyime kadar da belli ediyor çoğu.

Patron da hakaret etmemiş, uyarmış. İnsanız; yaş kaç olursa olsun, girilen yeni bir ortamın acemisi de olabiliriz. Bu uyarıyı bu kadar büyütmeye gerek yok bence.

Konu sahibinin konusu hariç,bana memurlar hep gömlek pantolonlar etek elbise tarzı giyinir,sportifler ise hep beden eğitimi öğretmenleridir gibi geliyordu birkaç seneye kadar.... Şimdi herkes her şeyi giyiyor kendi zevkine göre. Markette çalışmak falan normal sportiflik için ama trikonun altına bir pantolon tercih edilse göze batmaz sanki....

Konu sahibinin giydiği triko neye benziyor bilmiyorum. Ancak patron da pantolon giymesi yönünde bir uyarıda bulunduysa; muhtemelen triko bir pantolonmuş.

Triko etek ve elbiseler dahi ciddi anlamda kaliteli değilse, tok bir yapısı yoksa gün içinde oturup, kalkmaya dahi gelmiyor ve iç giyime kadar da belli ediyor çoğu.

Patron da hakaret etmemiş, uyarmış. İnsanız; yaş kaç olursa olsun, girilen yeni bir ortamın acemisi de olabiliriz. Bu uyarıyı bu kadar büyütmeye gerek yok bence.

Aslinda konunun bu oldugunu dusunmustum cunku konu sahibi daha cok hareket halinde ama yazmamistim
Gorunumden cok buda sorun olmus olabilir.

Ya bunların bir çok çesidi var. Fitillisi v.s.

Patron uygun değil dediyse değildir.

Misal bizim işyerimizde kot falan yasak değil ama yırttık kotla,

Cak renklerde üst alt v.s. giyilmez yasak değil ama ikaz alırız.

Bazı işyerleri maalesef kaldırmıyor.

Düzene uymak gerek.

Yok öyle ben kafama göre giyerim v.s.
Her iş yeri için zaten uygun değildir o konuda hem fikiriz ben pijama olarak görenlere şaşırdım

Bazı konularda sırf muhalefet için mi yazıyorsunuz yoksa çevreniz çok az ve konu komşudan mı oluşuyor bu yüzden size normal mi geliyor anlamadım ama çok tarz da olsa ki değil sonuç olarak iş yerine uygun değil ayrıca ilk sayfanın adı bile sport yani bu rahat giyim iş değil diğerleri de hashtag le rastgele bulduğunuz örnekler sizin çalışma hayatınız olmadığı için kadın gününde konu komşuda parkta sorar insan rahat diye çok şık çok tarz olduğundan değil yani
Her iş yeri için uygundur diye laf çıktı mı ağzından evet kız nasıl bildin sokakta sakız çiğneyen komşulardanım çevrem de avam varoş göz ardısın cevap yazmana gerek yok ayrıca çalışmıyorum ev kadınıyım aktif sosyal sorumluluk faaliyetlerim var nerede ne giyileceğini gayet iyi bilirim neyse kime neyi ispatlamaya çalışıyorum ki çevrem bilir beni siz bilseniz ne bilmeseniz ne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X