kibirli patron

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aa ben ofis destek personeli saniyordum, karsilama elemani miymis, o zaman zaten giyim uyarisi almasi cok dogal, sonuçta o sirketin/kurumun vitrin yuzu olduğunu kabul ederek ise girmişsin...
Ofis destek evet ama müşteri gelince ikramda da bulunuyor sanırım ona benzer bir iş tanımı vardı.

arkadaşlar daha önce işle alakalı yazmıştım bugün de şöyle bir durum oldu normalde üstüne başına dikkat eden birisiyim patron çağırdı yanına giydiğim de triko takım alt üst neymiş hoş durmuyormuş pantolon giyinin vs 1 ay oldu ben çalışalı çok garibime gitti diyebilir ama öyle eşofman tarzı da değil ve son derece modern güzel neyse dedim ama motivasyonumu düşürmedi değil sonuçta yataktan kalkar gibi gelmiyorum elimden geldiğince imkanlar el verdikçe düzgün gelmeye gayret ediyorun daha ne yapabilirim işimde noksan hata yok ama bu tarz şeylerle karşı karşıya kalınca aşırı canım sıkılıyor siz ne düşünüyordunuz? açıkcası çalışırken başka iş bakıyorum bulursam kafama göre imkanları daha iyi ayrılacağım bundan ötürü değil kendimi daha çok geliştirebileceğim yer bakıyorum
Bunun kibirle ne alakası var size göre şık olabilir ama ortam klasikse giyilmez işte sizin işle ilgili çoğu sorununuz sorun bile değil kendi kompleksleriniz iş de değiştirseniz yine kafanız sizinle gelecek zaten yine sorun yaşayacaksınız

arkadaşlar daha önce işle alakalı yazmıştım bugün de şöyle bir durum oldu normalde üstüne başına dikkat eden birisiyim patron çağırdı yanına giydiğim de triko takım alt üst neymiş hoş durmuyormuş pantolon giyinin vs 1 ay oldu ben çalışalı çok garibime gitti diyebilir ama öyle eşofman tarzı da değil ve son derece modern güzel neyse dedim ama motivasyonumu düşürmedi değil sonuçta yataktan kalkar gibi gelmiyorum elimden geldiğince imkanlar el verdikçe düzgün gelmeye gayret ediyorun daha ne yapabilirim işimde noksan hata yok ama bu tarz şeylerle karşı karşıya kalınca aşırı canım sıkılıyor siz ne düşünüyordunuz? açıkcası çalışırken başka iş bakıyorum bulursam kafama göre imkanları daha iyi ayrılacağım bundan ötürü değil kendimi daha çok geliştirebileceğim yer bakıyorum
Yıllardır işle ilgili onu aşkın konu açmışsın, açmaya devam ediyorsun. Hangi işte çalışsan sorun edecek bir şey illa ki bulmuşsun, buluyorsun.

İş hayatı sana göre değil, çalışma. Çalışmazsan tüm sorunların kökten çözülür.

Bu arada triko takım bence de iş için uygun değil. Bakkala ekmek almaya gitmiyorsun, işe gidiyorsun. Biraz daha özenli ol.

Bunun kibirle ne alakası var size göre şık olabilir ama ortam klasikse giyilmez işte sizin işle ilgili çoğu sorununuz sorun bile değil kendi kompleksleriniz iş de değiştirseniz yine kafanız sizinle gelecek zaten yine sorun yaşayacaksınız
Konu sahibi 4-5 senedir işle ilgili milyon tane konu açmış. Bu sürede farklı işlerde çalışmış. Yani belli ki sorun işyerinde değil.

Sizin bu ilk is deneyiminiz mi? Actiginiz konulara bakinca ya calismaya gonlunuz yok ya da ilk is tecrubeniz.
İlk işi değil. Konu sahibi sürekli işle ilgili konu açınca geçmiş konularına bakayım demiştim, 4-5 yıldır işle ilgili ( farklı işler) milyon tane konu açmış. 5 yıl öncesinde açtığı konular da vardı ama onların içeriğine bakmamıştım.

Konu sahibi 10 güne bir iş konusu açıyor.

Konu sahibi 4-5 senedir işle ilgili milyon tane konu açmış. Bu sürede farklı işlerde çalışmış. Yani belli ki sorun işyerinde değil.
Sorun konu sahibinin aşağılık kompleksi diğer konusunda da ofistekiler sırf çaycıyla kanka olmak istemiyorlar diye üç kuruşluk insanlar beni kıskanıyorlar şu bu demeye başlamıştı :) hani ben asla hiç kimsenin mesleğini aşağılamam ben öğrenciyken temizliğe de gittim anket de yaptım gidip palyaçoluk bile yaptım ama yerimi bildim işimden gocunmadım alın terim dedim eğer işin bu kadar kompleks yapıyorsa ya okuyup iyi bir meslek sahibi olacaksın ya da farklı yollarla meslek edineceksin bu kadar tatavaya gerek yok yani

Yooo çıkıyor. Ayrıca evet pijama gibi duruyor.
Pijama gibi mi duruyor çok komik 😂kışın triko takım çok giyerim ve çok da tarz duruyor herkes beğenir alışveriş yaptığım yerleri sorarlar

Eklentiler

• 1000035729.jpg
    1000035729.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 194
  • 1000035728.jpg
    1000035728.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 191
  • 1000035727.jpg
    1000035727.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 178
  • 1000035726.jpg
    1000035726.jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 176
  • 1000035725.jpg
    1000035725.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 178
Pijama gibi mi duruyor çok komik 😂kışın triko takım çok giyerim ve çok da tarz duruyor herkes beğenir alışveriş yaptığım yerleri sorarlar

Ya bunların bir çok çesidi var. Fitillisi v.s.

Patron uygun değil dediyse değildir.

Misal bizim işyerimizde kot falan yasak değil ama yırttık kotla,

Cak renklerde üst alt v.s. giyilmez yasak değil ama ikaz alırız.

Bazı işyerleri maalesef kaldırmıyor.

Düzene uymak gerek.

Yok öyle ben kafama göre giyerim v.s.

Bunlar mı marka? 😂😂

Çevreniz de zevksizmiş demek ki üzgünüm. Bu gönderdikleriniz oldukça kötü zaten. Ev için, hafta sonu için ok. İş yeri için ı ıh.

Ki ben işe pijamayla gelsem bir şey diyemezler o derece rahatım ben bile giyinmem bunları iş ortamında.

Bende elbise giyince garipsiyorlar hemen işten sonra bir yere mi gidiyorsun diyorlar hehehe
erkelerle çalışa çalışan hep spor giyindiğim için gariplerine gidiyor
Ama bazı kurumsal şirketler kıyafet konusunda çok dikkat ediyorlar ama işe girişte dikkat eden firmalar mutlaka bilgi verir vermiyorsa da siz ortama göre giyinirsiniz
triko genelde günlük kullan için değil mi ?

Bunlarda uygun degil malesef. Bildiginiz ev kiyafeti bunlar, is yerim çok rahat ama bunlardan giyen hic yok bunlari en fazla markete giderken giymek icin sorabilirler ama is yerine uygunlugu veya cok sık diye adlandirilmasi baska

En fazla kanvas pantalon gomlek hirka / kazak ve simsiyah ayakkabi en azindan olmali.

Bazı konularda sırf muhalefet için mi yazıyorsunuz yoksa çevreniz çok az ve konu komşudan mı oluşuyor bu yüzden size normal mi geliyor anlamadım ama çok tarz da olsa ki değil sonuç olarak iş yerine uygun değil ayrıca ilk sayfanın adı bile sport yani bu rahat giyim iş değil diğerleri de hashtag le rastgele bulduğunuz örnekler sizin çalışma hayatınız olmadığı için kadın gününde konu komşuda parkta sorar insan rahat diye çok şık çok tarz olduğundan değil yani

Sizin iş hayatiniz olmadığı için bilmiyorsunuz diye düşünüyorum. İşyerinde böyle şeyler giyilmez. Ben kısa şort falan da giyerim, öyle yerlerde de çalıştım gayet ama bu tarz bir şey pijama gibi duruyor giyilmez. Zaten bana hep tesettür giyim gibi geliyor bu takımlar.

gerçekten en iyi ihtimalle eşofman takım gibi denilebilir bunlara

işyerinde hiç oluru yok

en tarz diye nitelendirdikleriniz bile şık da değil tarz da değil

ki ben de işyerimde aşırı şık giyinmem, masa başı iş olduğu için kot pantolon da giyindiğimiz olur ama bunları giyemeyiz kesin uyarı alırız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X