kibirli patron

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar daha önce işle alakalı yazmıştım bugün de şöyle bir durum oldu normalde üstüne başına dikkat eden birisiyim patron çağırdı yanına giydiğim de triko takım alt üst neymiş hoş durmuyormuş pantolon giyinin vs 1 ay oldu ben çalışalı çok garibime gitti diyebilir ama öyle eşofman tarzı da değil ve son derece modern güzel neyse dedim ama motivasyonumu düşürmedi değil sonuçta yataktan kalkar gibi gelmiyorum elimden geldiğince imkanlar el verdikçe düzgün gelmeye gayret ediyorun daha ne yapabilirim işimde noksan hata yok ama bu tarz şeylerle karşı karşıya kalınca aşırı canım sıkılıyor siz ne düşünüyordunuz? açıkcası çalışırken başka iş bakıyorum bulursam kafama göre imkanları daha iyi ayrılacağım bundan ötürü değil kendimi daha çok geliştirebileceğim yer bakıyorum

Sizin bu ilk is deneyiminiz mi? Actiginiz konulara bakinca ya calismaya gonlunuz yok ya da ilk is tecrubeniz.

Ay bende bi triko takım almıştım çok şıktı eşimin arkadaşı pijaman ne güzel demişti bu pijama olsa dışarıda giyinirmiyim dedim bunlar be istiyo triko tkaımdan 😂😂
Ben de triko pantolon giyip işe gittim , ailece de görüştüğümüz erkek çalışma arkadaşım oh ne güzel rahat rahat eşofman giymişsin dedi🤣🤣

Patron kadın mı erkek mi?

Triko takım işe giderken giyilmez diyenlere de şok oldum dizleri falan çıkıyormuş 😂siz kalitesiz malzeme giyiyorsanız dizleri çıkar tabii marka al bakalım çıkıyor mu o dizler ne şık triko takımlar var
Yooo çıkıyor. Ayrıca evet pijama gibi duruyor.

Triko takimlarin pijama gibi durani da var yalniz, bir de erkekler boyle seyleri ayirt etme yetisine sahip değil pek. Kibir degilde salaklik gibi yorumladim ben.

Bu arada tup bebek dusunuyorken, kendinizi bu kadar surekli germeyi biraksaniz iyi olabilir, herseye takılıyor gibisiniz, kimse size bisey soylemesin, laf atmasin, herkes sohbet etsin gibi birbirinden tutarsiz beklentileriniz var, boyle cok yorarsiniz kendinizi.

arkadaşlar daha önce işle alakalı yazmıştım bugün de şöyle bir durum oldu normalde üstüne başına dikkat eden birisiyim patron çağırdı yanına giydiğim de triko takım alt üst neymiş hoş durmuyormuş pantolon giyinin vs 1 ay oldu ben çalışalı çok garibime gitti diyebilir ama öyle eşofman tarzı da değil ve son derece modern güzel neyse dedim ama motivasyonumu düşürmedi değil sonuçta yataktan kalkar gibi gelmiyorum elimden geldiğince imkanlar el verdikçe düzgün gelmeye gayret ediyorun daha ne yapabilirim işimde noksan hata yok ama bu tarz şeylerle karşı karşıya kalınca aşırı canım sıkılıyor siz ne düşünüyordunuz? açıkcası çalışırken başka iş bakıyorum bulursam kafama göre imkanları daha iyi ayrılacağım bundan ötürü değil kendimi daha çok geliştirebileceğim yer bakıyorumşinden

İşindne memnun Olmadıgın için kötüyü çekiyorsun hep 🥹 değiş...
Bende universitede Cok iş değiştim
Hersey batardı bana sevmedıgım işte.
Sevdıgımı buldum sonunda
Hem okudum hem çalıştım

Gerçi o donem ne kadar yıpranmışsam şimdi iş hayatından hıc haz etmiyorum 🤭
Home offıce ceviri filan idare ediyorum

Triko takimlarin pijama gibi durani da var yalniz, bir de erkekler boyle seyleri ayirt etme yetisine sahip değil pek. Kibir degilde salaklik gibi yorumladim ben.

Bu arada tup bebek dusunuyorken, kendinizi bu kadar surekli germeyi biraksaniz iyi olabilir, herseye takılıyor gibisiniz, kimse size bisey soylemesin, laf atmasin, herkes sohbet etsin gibi birbirinden tutarsiz beklentileriniz var, boyle cok yorarsiniz kendinizi.
Ya ama sende kımse sana bısey desin istemezsin ki çiçeğim 🥹

Kimse istemez ki balim, ama bir topluluga girdigimizde bunun olabileceğini kabul ederek giriyoruz ve olursa da dert etmiyoruz, degil mi? Bu uyenin yüreği cok minnos, kirilmaya yer ariyor
Ya evet karşılamada olup da giyimle ilgili uyarıya bile bozulmak da çok fazla. Ben mesela çok kısa ve rahat şeyler giymeyi severim, çevremde herkes savunma sanayinde pat diye ise baslarken basvurmadim bile rahat edemem diye 🫠 aynı sebepten asla memurluk da istemedim. İnsan kendini bilir, ortamını bilir ona göre davranır.

Ya evet karşılamada olup da giyimle ilgili uyarıya bile bozulmak da çok fazla. Ben mesela çok kısa ve rahat şeyler giymeyi severim, çevremde herkes savunma sanayinde pat diye ise baslarken basvurmadim bile rahat edemem diye 🫠 aynı sebepten asla memurluk da istemedim. İnsan kendini bilir, ortamını bilir ona göre davranır.
Aa ben ofis destek personeli saniyordum, karsilama elemani miymis, o zaman zaten giyim uyarisi almasi cok dogal, sonuçta o sirketin/kurumun vitrin yuzu olduğunu kabul ederek ise girmişsin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X