- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi SekerPancarii
yuklenilen dosya boyutu nedeniyle sunucu tarafindan islenilememktedir diye hata veriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oleyyy çok güzel gözüküyor canım afiyet olsun
sag ol canimm bende cok begendim artik saglikli kurabiye yiyecegimOleyyy çok güzel gözüküyor canım afiyet olsun
Ellerine saglik kuzum begendin micanim nu tarfi yaptim afiyetle yiyorumm ellerine saglk
Cok guzel gorunuyo kizzzz ellerine saglik
Ellerine saglik kuzum begendin mi
cok begendim canim emegine saglikCok guzel gorunuyo kizzzz ellerine saglik
kac kilosun canim 14. gruba gel birlikte verelim biz tutariz seniiBen de cok kilo vermek istiyorum. Sizin gibi kadinlari gorunce ümitleniyorum ama girtmagimi bir turlu tutamıyorum cok uzuluyorum bu duruma.
72 kiloyum. Nasil baslayacagim peki? Link gönderebilir misin ya da ozelden mi görüşelim?kac kilosun canim 14. gruba gel birlikte verelim biz tutariz senii
Kurabiyeeeeee mm ellerine saglik kuzummmmm nefia gozukuyorlarEki Görüntüle 2090275 
Kahveli çikolatalı tam buğday kurabiye mmmmmm nefis
Sen yaptınmı hiç canımKurabiyeeeeee mm ellerine saglik kuzummmmm nefia gozukuyorlar
yok cnm. Bende bir kiz var ki ne mumkun bir sey yapmakSen yaptınmı hiç canım
Dene canım vakit bulduğunda çok güzelyok cnm. Bende bir kiz var ki ne mumkun bir sey yapmak
tmm cnm ilk firsatta insDene canım vakit bulduğunda çok güzel
Mmm süper ama ben bunu yoğurt gibi mayalanıyor diye biliyordum ilk yaptığımda becerememiştim sonraki dede ehh işteKizlar benimde harika mi harika saglikli mi saglikli bir tarifim var
2 kisilik Incir uyutmasi
Malzemeler
8 adet kuru incir
2.5 su bardagi sut
Hazirlanisi
8 adet kuru incir sicak suda 1 saat dinlendirilir. Yumusayan kuru incirler kucuk kucuk dogranmaya baslarken, 2.5 su bardagi sut tencerede kaynamaya birakilir. Sutumuz kaynayinca incirlerimizi sute dokup karistiriyoruz. Ocagin altini kapatiyoruz. Karisimi blendera vurup kaselere dokuyoruz. Oda sicakliginda sogumaya birakip sonra buzdolabina koyup soguyunca afiyetle yiyoruz
Ben aksamdan yaptim sonraki gun yedim harikaydi favori tatlilarim arasina girdi
o mayalama islemi sanirim bir kac saat beklemesi yani ozel bir sey yapmadim aksam koydum sabah yedim. muhallebi gibi leziz bir sey oldu cok sevdim.Mmm süper ama ben bunu yoğurt gibi mayalanıyor diye biliyordum ilk yaptığımda becerememiştim sonraki dede ehh işte
Afiyet olsun cnmo mayalama islemi sanirim bir kac saat beklemesi yani ozel bir sey yapmadim aksam koydum sabah yedim. muhallebi gibi leziz bir sey oldu cok sevdim.
uzerine findik atip yiyorum