- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi SekerPancarii
tamam bebisimmmRobotta çek yulafi un gibim yap burayi cok boşladim yeni tarifler yazam
yeni tarifleri adim adum fotolu isterimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam bebisimmmRobotta çek yulafi un gibim yap burayi cok boşladim yeni tarifler yazam
ben bu tariflerin hangi birini deneyecegim hepsi harika gozukuyorKızlar SekerPancarii da izin verirse nacizane internette gördüğüm ve çok beğendiğim tarifi yazıyorum
Tahinli Altın Kek
2 yumurta
1çay bardağı keçiboynuzu özü yada pekmezi
1 çay bardağı tahin
3 /4 su bardağı süt
2su bardağı tam buğday unu
1yemek kaşığı kabartma tozu
1 çay bardağı ceviz
Fırını 180 dereceye ayarlayın, kalıbınıza pişirme kağıdı serip kenara alın.
Yumurta ve pekmezi köpük köpük olana kadar çırpın. Tahini,sütü ekleyin tekrar çırpın. Tam buğday unu, kabartma tozu en sonda parçaladığınız cevizleri ekleyin. Homojen hale gelinceye kadar karıştırın ve kalıba dökün. Üzerini cevizle süsleyip fırına verin.
40 dk içi güzelce pişene kadar kalsın. Piştikten sonra soğuyana kadar dinlendirin...
Afiyet olsun
Çok tok tutuyor kızlar hele benim gibi Tahin pekmez hastasıysanız ekmek ve kek arası çok muazzam bişey mmmm
Zor değil canım malzemeleri hazırlayıp karıştırıp fırına vermesi 10 dkben bu tariflerin hangi birini deneyecegim hepsi harika gozukuyor
İmmmm harika bi tarif tahine bayılırım kuzum kesin denicemmmmmmmmKızlar SekerPancarii da izin verirse nacizane internette gördüğüm ve çok beğendiğim tarifi yazıyorum
Tahinli Altın Kek
2 yumurta
1çay bardağı keçiboynuzu özü yada pekmezi
1 çay bardağı tahin
3 /4 su bardağı süt
2su bardağı tam buğday unu
1yemek kaşığı kabartma tozu
1 çay bardağı ceviz
Fırını 180 dereceye ayarlayın, kalıbınıza pişirme kağıdı serip kenara alın.
Yumurta ve pekmezi köpük köpük olana kadar çırpın. Tahini,sütü ekleyin tekrar çırpın. Tam buğday unu, kabartma tozu en sonda parçaladığınız cevizleri ekleyin. Homojen hale gelinceye kadar karıştırın ve kalıba dökün. Üzerini cevizle süsleyip fırına verin.
40 dk içi güzelce pişene kadar kalsın. Piştikten sonra soğuyana kadar dinlendirin...
Afiyet olsun
Çok tok tutuyor kızlar hele benim gibi Tahin pekmez hastasıysanız ekmek ve kek arası çok muazzam bişey mmmm
canim nu tarfi yaptim afiyetle yiyorumm ellerine saglkHmmm yeni bir tarif buldum henuz denemedim ama eminim cok güzeldir burda dursun o zaman bu tarifte hadi başlayalım
İncirli cevizli kurabiye
•2,5 su bardağı yulaf ezmesi
•10-12 adet kuru incir
•1 yumurta
•2 yemek kaşığı zeytinyağı
•2 yemek kaşığı keçiboynuzu özü veya bal
•1 tatli kabartma tozu
•1 tatli kaşığı toz tarçın
•1/2 cay kaşığı toz zencefil
•1 cay bardağı ceviz
Fırını 180 dereceye ayarla ve tepsine yağlı kağıt serip kenara al önceden suda beklettigin incirleri minik minik küp şeklinde dogra, yulafi robotta un haline getir ve incirleri birbirine yapişmayacak şekilde yulafla karıştırıp bula. Baska bir kapta yumurta yağ ve pekmezi karıştır yulafli karışımı da ekle kabartma tozu tarcin zencefil ve cevizi de ekle ve hafifce yogur kurabiye hamuru hazir İstedigin büyüklükte parçalar koparıp once yuvarlayip sonra üzerine bastirarak sekil ver onceden ısıtılmış 180 derece firinda 20 dk pisir vee hazirrrr
Luluuu94 canim bu tarifi denedim. resim cektm ekleyemedm yaaHmmm yeni bir tarif buldum henuz denemedim ama eminim cok güzeldir burda dursun o zaman bu tarifte hadi başlayalım
İncirli cevizli kurabiye
•2,5 su bardağı yulaf ezmesi
•10-12 adet kuru incir
•1 yumurta
•2 yemek kaşığı zeytinyağı
•2 yemek kaşığı keçiboynuzu özü veya bal
•1 tatli kabartma tozu
•1 tatli kaşığı toz tarçın
•1/2 cay kaşığı toz zencefil
•1 cay bardağı ceviz
Fırını 180 dereceye ayarla ve tepsine yağlı kağıt serip kenara al önceden suda beklettigin incirleri minik minik küp şeklinde dogra, yulafi robotta un haline getir ve incirleri birbirine yapişmayacak şekilde yulafla karıştırıp bula. Baska bir kapta yumurta yağ ve pekmezi karıştır yulafli karışımı da ekle kabartma tozu tarcin zencefil ve cevizi de ekle ve hafifce yogur kurabiye hamuru hazir İstedigin büyüklükte parçalar koparıp once yuvarlayip sonra üzerine bastirarak sekil ver onceden ısıtılmış 180 derece firinda 20 dk pisir vee hazirrrr
Kırp canım çektiğin resmiLuluuu94 canim bu tarifi denedim. resim cektm ekleyemedm yaa
telden yapamadm direk hata verdi eklemediKırp canım çektiğin resmi
Kırptığın haldemitelden yapamadm direk hata verdi eklemedi
ewet cnmKırptığın haldemi
Tüh ya neyse canımewet cnm
benim tel yuksek kalitede cekiyr nasil dusurebilirim boyutu bilgin var mi cnm sanrm ondn yuklenmediTüh ya neyse canım
Kırpınca düşüyor başka türlü bilmiyorum canımbenim tel yuksek kalitede cekiyr nasil dusurebilirim boyutu bilgin var mi cnm sanrm ondn yuklenmedi
acaba baska bir problem mo var kirptim denedim yine olmadi bilemedim cok da istiyordum atmayiKırpınca düşüyor başka türlü bilmiyorum canım
Benimkide 20 megapiksel ama Kırpınca yüklüyor
Dosya yükle diyen yere tıklayıp yapıyorsun dimiacaba baska bir problem mo var kirptim denedim yine olmadi bilemedim cok da istiyordum atmayi
evet canim. Hatta kk nin uygulamasindan hic dosya yukleme acilmiyor web den kk ya girip deniyorum olmuyorDosya yükle diyen yere tıklayıp yapıyorsun dimi
Allah Allah anlamadım bende
Sağlık olsun canımevet canim. Hatta kk nin uygulamasindan hic dosya yukleme acilmiyor web den kk ya girip deniyorum olmuyor