• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keyifli diyetler<3

yap canim tadina bayilacagina eminim.
Benim yaptigimdan bir 15 tane cikti hala bitmedi. Durdukca findik yumusuyor ben o tadi kitirik sevdigimden bir daha yarim olcu yapacagim. Sende oyle seviyorsan yarim olcu yap derim. Taze taze daha iyi.
Yarın yapacam 15 tane çok fazla yerim frenleyemem ben :D yarın alıp yaparım bugün çok yorgundum yapamadım

yaptin mi canimmmm
Ben dolaba koyuyorum gozumun onunden kaldiriyorum ypksa aninda bitet :KK70:
muz elma fıstık ezmesi pekmez keten tohumu chia ve yulaf ekleyerek yaptım evde bunkar vardı güzel oldu ama dolaba koyunca kaldı yemedik :D bozulmadıysa bugün yarın yeriz :D eşmde çok seviyor

muz elma fıstık ezmesi pekmez keten tohumu chia ve yulaf ekleyerek yaptım evde bunkar vardı güzel oldu ama dolaba koyunca kaldı yemedik :KK70: bozulmadıysa bugün yarın yeriz :KK70: eşmde çok seviyor
yakistimi bunlarda keten tohumunu pek sevmem de zorla mi yiyorsun severek mii de bakimm

Sağlıklı Pudink
Malzemeler:
2 su bardagi sut
1 su bardagi su
1 su bardagi yulaf
5 gun kurusu (minik minik dogranmis)
4 hurma(minik minik dogranmis)
2 yk kakao
1 yk pekmez
hindistan cevizi

Su ve sut tencereye alinip kaynamaya birakilir. Kaynamaya baslayinca yulaf eklenir ve 5 dk kadar pisirilir. Yulaf yumusayinca icerisine gun kurusu, hurma ve kakao eklenerek guzelce karistirilir Ocagin alti kapatilir 1 yk pekmez eklenir yeniden karistirilip kaselere paylastirilir. Soguyunca uzerine hindistam cevizi serpilip afiyetle yenir.

Not: Ben tatli sevdiğim icim hurma ve gun kurusunu bol bol ekledim miktarlar damak tadiniza gore degistirilebilir.

SchonerDuft SchonerDuft poncikbirgelincik poncikbirgelincik sekerpancari sekerpancari Luluuu94 Luluuu94

Sağlıklı Pudink
Malzemeler:
2 su bardagi sut
1 su bardagi su
1 su bardagi yulaf
2 yk kakao
1 yk pekmez
hindistan cevizi

Su ve sut tencereye alinip kaynamaya birakilir. Kaynamaya baslayinca yulaf eklenir ve 5 dk kadar pisirilir. Yulaf yumusayinca icerisine gun kurusu, hurma ve kakao eklenerek guzelce karistirilir Ocagin alti kapatilir 1 yk pekmez eklenir yeniden karistirilip kaselere paylastirilir. Soguyunca uzerine hindistam cevizi serpilip afiyetle yenir.

Not: Ben tatli sevdiğim icim hurma ve gun kurusunu bol bol ekledim miktarlar damak tadiniza gore degistirilebilir.

SchonerDuft SchonerDuft poncikbirgelincik poncikbirgelincik sekerpancari sekerpancari Luluuu94 Luluuu94
Değişik görunuyor canim malzemelerim yok tamamladigimda denemek isterim çok sagol canimm

Sağlıklı Pudink
Malzemeler:
2 su bardagi sut
1 su bardagi su
1 su bardagi yulaf
2 yk kakao
1 yk pekmez
hindistan cevizi

tugbaFB tugbaFB canim tarif bu

Back