Canim maşallah sana. Zaten basarmamiz gereken de bu. Psikolojik olarak kötü olduğumuz da yememek. Rabbim yardimcimiz olsun. Inşallah dileklerimizi kavusuruz.Dün çok kötü birgün geçirdim ve yine de diyetini bozmadim
Amin canım ben hatırladığını hissediyorum bu cuma tartida bakacamCanim maşallah sana. Zaten basarmamiz gereken de bu. Psikolojik olarak kötü olduğumuz da yememek. Rabbim yardimcimiz olsun. Inşallah dileklerimizi kavusuruz.
O kadarcık olur ama yarın telafisini yapmalisin canımBen bugün biraz abartacagim birazdan ama yarın inşallah tam gaz devam. Biraz ortama ayak uydurayim. Kızım ile yiyeyim. Sonra devam inşallah. Biraz önce bir poaca yedim. Öyle ağır geldi ki gözlerim kapanıyor.
Sabah
Melemen 3 zeytin ceviz bal
Oglen Muz
Akşam karniyarik salata
Çayın yanında çekirdek hurma 3 bisküvi
Meyve uzum elma
Afiyet olsun canım. Ben.bugun yaptım biraz yarına daha da düzelir. Inşallah.Sabah 1 haşlanmış yumurta 6 zeytin
Öğlen karniyarik 1 kase yoğurt
Çok az yedik bugün biraz kuruyemiş yedek iyi olacak
Hadi inşallah 1 günlük kaçamağı vücut algilamazAfiyet olsun canım. Ben.bugun yaptım biraz yarına daha da düzelir. Inşallah.
Günaydın. Berceste . ben doğal olarak artidayim.sabah şükürler olsun iyi bir kahvaltı yaptım.. Allah akşama da nasip etsin. Bundan böyle bozmam inşallah. Böyle misafirliğe filan gidince ne yapıyorsun.arkadaş çağırdı cumartesi. Bilmiyorum gitsemmi. Pasta börek olur.Hadi inşallah 1 günlük kaçamağı vücut algilamaz
Ama devamlılık önemli yarın tartilalim benim tartı günüm cuma çünkü
Günaydın canımGünaydın. Berceste . ben doğal olarak artidayim.sabah şükürler olsun iyi bir kahvaltı yaptım.. Allah akşama da nasip etsin. Bundan böyle bozmam inşallah. Böyle misafirliğe filan gidince ne yapıyorsun.arkadaş çağırdı cumartesi. Bilmiyorum gitsemmi. Pasta börek olur.
26 ekim cuma
Eski kilom 90.4
Güncel 88.4
İyi gidiyorum kendimi tebrik ediyorum
Bende tebrik ediyorum seni canım çok güzel gidiyorsun. Bu 2 kilo bir haftada sanırım. Süper olmuş. Böyle devam.Kahvaltı tereyaginda 1 yumurta 10 zeytin
2 ceviz bal
Çok iyi tek fark peynir peynir olmasa benim için güzel menüSabah
2 yumurta
5 zeytin
Az peynir
1 ceviz
Akşam
4 kaşık kavurma
Biraz peynir
4 zeytin
2 ceviz
Su cok az oldu. 1 lt olmadı daha. Inşallah yatansiya 2.5 lt olur.
Allah kolaylık versin canım.Öğlen firin patates
Akşam mercimek çorbası salata
Bu yorgunluğun üstüne misafirim geliyor çaya
oysaki yatıp uyumak istiyordum
Misafir fikri İlkten geriyor beni ama gelince mutlu oluyorum garip bir durumAllah kolaylık versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?