Afiyet olsun.Misafir fikri İlkten geriyor beni ama gelince mutlu oluyorum garip bir durum
Ben kuruyemiş yedim çay meyve
İyi geceler
Geçer canım kolaylıkla. Ben de bassagligina gideceğim şehir dışına. Yolculukta beni yoruyor gerçekten hem gitme fikri hem yolculuk. Bakalım nasıl olacak. Sabit kalsam mutlu olacağım.Misafir yarinda geliyor bu sefer büyük misafirler
K.valide peder bu da geçer diyorum
Misafir gitti ama tüm diyette gittiAra 3 ceviz
Biraz peynir
Akşam kiymali 2 yumurta yedim. Biraz peynir 3 zeytin. Ve 2 ceviz yedim.
1.5 lt su ictim.
Zor olan da bu kismi bir yerlere gitmek birilerinin gelmesi. Mecbur agirliyoruz. Bazı elbiselerim dar geliyor gobegim çıkıyor. Sinir bozucu. Şişkinlik oluyor ekmek yiyince.Misafir gitti ama tüm diyette gittiben de başladım bu sabah canim
Ama verdiğim kilolar geldi tekrar
Yumurta için alternatif birseybulmak zor bu diyetin en önemli besin kaynağı ma diyet sağlık açısından çok iyibu diyetle bir haftada 4 kilo vermistim ama baya miğdem bulandı ...Sebebi de yumurtayı ve eti zoraki yediğimden...
Sağol canim biraz zor günler geçiriyorum hem psikolojik hem de sağlık açısındanBerceste nasılsın canım?? Ne durumdasin??
Geçmiş olsun canım. Bizim de evde herkes hasta. Buda beni geriyor. Bütün işler bana kaldı.benimde psikolojim coktu valla. Rabbim yardimcimiz olsun.Sağol canim biraz zor günler geçiriyorum hem psikolojik hem de sağlık açısından
Ama diyeti yapmak için çaba veriyorum canim
Bugün midem çok bulandı dün akşamdan beri hiç bişey diyemedim ve tost yemek zorunda kaldim
Kokusu rahatsız etmeyen tek besindi
Biraz kendime geleyim tekrar gelecem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?