• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ketojenik diyetle zayıflıyorum

Misafir fikri İlkten geriyor beni ama gelince mutlu oluyorum garip bir durum
Ben kuruyemiş yedim çay meyve
İyi geceler
Afiyet olsun.

Misafir yarinda geliyor bu sefer büyük misafirler
K.valide peder bu da geçer diyorum:KK45:
Geçer canım kolaylıkla. Ben de bassagligina gideceğim şehir dışına. Yolculukta beni yoruyor gerçekten hem gitme fikri hem yolculuk. Bakalım nasıl olacak. Sabit kalsam mutlu olacağım.

Günaydın.sanırım misafir gitmedi . sen de yoruldun yazamadin .ben de yeni geldim şehir dışından biraz ortama ayak uydurdum. Bugün sil baştan başlayacağım. Inşallah bir daha bozulmayacak.
Sabah
2 yumurta
1 zeytin
3 bardak çay ictim.

Akşama yetisirse kabak yemeği yapacağım. Yanına yoğurt yerim sanırım. Eğer fırsat olmazsa yemek yapmaya balik yaparım.

Ara 3 ceviz
Biraz peynir

Akşam kiymali 2 yumurta yedim. Biraz peynir 3 zeytin. Ve 2 ceviz yedim.
1.5 lt su ictim.

Ara 3 ceviz
Biraz peynir

Akşam kiymali 2 yumurta yedim. Biraz peynir 3 zeytin. Ve 2 ceviz yedim.
1.5 lt su ictim.
Misafir gitti ama tüm diyette gitti:kızgın: ben de başladım bu sabah canim
Ama verdiğim kilolar geldi tekrar :işsiz:

Misafir gitti ama tüm diyette gitti:kızgın: ben de başladım bu sabah canim
Ama verdiğim kilolar geldi tekrar :işsiz:
Zor olan da bu kismi bir yerlere gitmek birilerinin gelmesi. Mecbur agirliyoruz. Bazı elbiselerim dar geliyor gobegim çıkıyor. Sinir bozucu. Şişkinlik oluyor ekmek yiyince.

Sabah
2 yumurta
3 zeytin
Az peynir yedim.
Siyah çay ictim. Bugün çok halsiz ve yorgunum. Regl de yaklaştı. Canım neler cekiyor . bitse bir an önce.

Neler oluyor anlamıyorum hergün tamam bugün daha gucluyum herseyi halledecem diyorum birsey cikiyor tamamen kırılgan ve gucsuz bir hal aliyorum. Neyseki ben biliyorum ki bunlar gelip geçici Allah her zaman bizlere en güzeli yaşatır
İsyan yok herşey Allahtan
Sadecebekleyip gorecez

bu diyetle bir haftada 4 kilo vermistim ama baya miğdem bulandı ...Sebebi de yumurtayı ve eti zoraki yediğimden...
Yumurta için alternatif birseybulmak zor bu diyetin en önemli besin kaynağı ma diyet sağlık açısından çok iyi

Berceste nasılsın canım?? Ne durumdasin??
Sağol canim biraz zor günler geçiriyorum hem psikolojik hem de sağlık açısından
Ama diyeti yapmak için çaba veriyorum canim
Bugün midem çok bulandı dün akşamdan beri hiç bişey diyemedim ve tost yemek zorunda kaldim
Kokusu rahatsız etmeyen tek besindi
Biraz kendime geleyim tekrar gelecem inşallah

Sağol canim biraz zor günler geçiriyorum hem psikolojik hem de sağlık açısından
Ama diyeti yapmak için çaba veriyorum canim
Bugün midem çok bulandı dün akşamdan beri hiç bişey diyemedim ve tost yemek zorunda kaldim
Kokusu rahatsız etmeyen tek besindi
Biraz kendime geleyim tekrar gelecem inşallah
Geçmiş olsun canım. Bizim de evde herkes hasta. Buda beni geriyor. Bütün işler bana kaldı.benimde psikolojim coktu valla. Rabbim yardimcimiz olsun.

Yine ben ve duygusal acligim moralim bozuk ve tüm hıncını diyetten çıkardım resmen ama herşey yine sil baştan oldu buna dur demem lazım

10 gün oldu diyete tekrar başladım ve kendimi daha iyi hissediyorum
başlangıç kilom 93

sabah
1 haslanmıs yumurta 5 zeytin ceviz pekmez çay

ara
1 yeşil çay badem fındık hurma

öğle
haşlanmış karnabahar yogurt

ara şekersiz kahve hurma

akşam
karnabahar köftesi kinoalı yeşil mercimek çorbası (çok uzun oldu) salata

spor yok su 2 ltre 3 litreye tamamlamam lazım

ben de başlıyorummmmm
hadi bakalım
peki sadece zayıflama mı yoksa sıkılaşma da oluyor mu?

Bugün ben de başladım hayırlısıyla 76 dan 65 e indim bayadır ara vermiştim şu an başlangıç 66 hedefim 55 inşallah bakalım

Back