Yumurta can dir yaaaDiyet yapmak istiyorum canım ama sabah canım hiç birşey istemiyor hele yumurta kokusu beni mahvediyor
Yooo en son konuştuğumuzda buydu en azından öyle anımsıyorum seni konularından bulurumYine değişmiş isimAllahtan ben yine ayniyim
Sen cuma zayıflama seysin de var misin hala
Ben oraları pek sevmedim canım yaaa
Zorlama geldi birde kaptanimin çok da olayın farkında olmadığını düşünüyorum
Boyle iyi bir general
Açma yarami yaz tatilinde memleketteydim ve diyetim kendi mutfagim olmadan yapılamıyorYooo en son konuştuğumuzda buydu en azından öyle anımsıyorum seni konularından bulurum
Bence takımı sevmedin 14. Takımdayım hala kaptan yardimcisiyim paylaşarak kilo veriyoruz arada takılmak istersen beklerim illa liste olması gerekmiyor .
Kaç kilosun şimdi ben halen 68den aşağı düşmeye çalışyorum
Kasmakla olmaz kilo verme baskısı olmamalı tadını çıkarmak gerekli arada tatlı kaçamaklar yapmalı bunlar kisitlanip olumsuz eleştirilince olmuyor ters tepiyor zaten.Açma yarami yaz tatilinde memleketteydim ve diyetim kendi mutfagim olmadan yapılamıyor
Haliyle kilo aldım 90 kiloyu gördüm
Ama kilo verdiğimi hissediyorum
Takımı sevmedim evet bu arada
Kaptanı da sevmedim ne zaman takımı bıraktım kilo verdim kasildim resmen ben
Takım kasti bıraktıktan sonra kilolar gittiKasmakla olmaz kilo verme baskısı olmamalı tadını çıkarmak gerekli arada tatlı kaçamaklar yapmalı bunlar kisitlanip olumsuz eleştirilince olmuyor ters tepiyor zaten.
Kaç ay kaldın ki .
Tüm emekler gitti neyse mutlu olduysan toparlarsın. Kistlerin ne oldu .eridiler mi
Eridi mi muhteşem küçüldüğünü söylemiştin en son konuştuğumuzda.Takım kasti bıraktıktan sonra kilolar gitti
Kostüm eridi biliyosun tedavi amaçlı başladım bu diyete çok sevdim bu diyeti hayat bicimim olmasını istiyorum
Emekler gitti olsun 2 aya toparlarim inşallah
Yok şimdilik istemiyorum rahatım böyleEridi mi muhteşem küçüldüğünü söylemiştin en son konuştuğumuzda.
Toparlanır ya ne olcak bebek tedavisi düşünüyor musun ?
Geçmiş olsun canım bizim diyet gul hastalığına iyi geliyor tanidigiminda gul hastalığı var ve bu diyetle beraber azaldı gerçektentebrik ederim. gluten alerjim varmış benim de. bırakınca anladım. 1 lokma dahi yesem göbeğim çıkıyor 5 aylık hamile gibi. iki gün öylece geziyorum. başka belirtiler de var. gül yanakve tavuk derisi denen rahatsızlıklarım hafifledi bırakınca. dün de gluten içeren birkaç lokma yedim ve yine şişim
Canım kaçamak yapınca hemen etki ediyor mu birde etki edince gelen artılar iki güne gidiyor mu ? Benim kızın doğum günü var. Kimseye diyetteyim demek istemiyorum açıklamalar beni sıkıyor. Bayadir ara verip geri başlıyorum. Napsam bilemiyorum. 1 tane pide ve biraz pasta yesem diyorum. Hemen artıya doner o kesin de acaba ne kadar süre kilo vermemi durdurur.Geçmiş olsun canım bizim diyet gul hastalığına iyi geliyor tanidigiminda gul hastalığı var ve bu diyetle beraber azaldı gerçekten
Bozmadan yapmalıyız canım sıfır kacamak
önemli ama bende bugün akşam kaçamak yaptımhelva yedim
1 hafta durgunluk yasayabilirsin ben daha uzun yasadigi da oldu ama doğumgünü sonuçtaCanım kaçamak yapınca hemen etki ediyor mu birde etki edince gelen artılar iki güne gidiyor mu ? Benim kızın doğum günü var. Kimseye diyetteyim demek istemiyorum açıklamalar beni sıkıyor. Bayadir ara verip geri başlıyorum. Napsam bilemiyorum. 1 tane pide ve biraz pasta yesem diyorum. Hemen artıya doner o kesin de acaba ne kadar süre kilo vermemi durdurur.
Anladim canim. Sagolasin.1 hafta durgunluk yasayabilirsin ben daha uzun yasadigi da oldu ama doğumgünü sonuçta
Sonra toparlarsin canım bence
Afiyet olsun . güzel geçmiş gününSabah 2yumurta tereyaginda8 zeytin ceviz bal
Akşam mercimek çorbası karnabahar köftesi salata
Birazdan çay kuruyemiş yiyecek ve günü böyle kapatacam inşallah
Evet bugün tuttum kendimiAfiyet olsun . güzel geçmiş günün
Sen de hiç fena değilsin bugünBen sabah 3 yumurta yedim. 4 zeytin 2 dilim peynir.
Akşam balik 1 yumurta az peynir ve roka yedim.
Peynir olmazsa çok yavan hayat . yumurta ve peynir benim yaşam damarim. Tabi yanında da neler severim de bakma ışte.diyet diyet dedik kaldik böyle yumurta peynir. Yarın da büyük gün doğum günü var. Hayırlısı bakalım.Sen de hiç fena değilsin bugün
Peynir olmamış sadece benim diyetimde peynir yasak da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?