• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ketojenik diyetle zayıflıyorum

Diyet yapmak istiyorum canım ama sabah canım hiç birşey istemiyor hele yumurta kokusu beni mahvediyor
Yumurta can dir yaaa :KK43: yumurtasiz bir hayat düşünemiyorum
Ama diyet şöyle bişey başarmak duygusunun tatminini en çok diyette hissettim
Sonuç harika çünkü düşünsene popon küçülüyor
Daha hafif birhayat muthis hissetiriyo gerçekten
Kararını verdiğinde biz burdayiz:KK5:

Yine değişmiş isim :sinirli: Allahtan ben yine ayniyim
Sen cuma zayıflama seysin de var misin hala
Ben oraları pek sevmedim canım yaaa
Zorlama geldi birde kaptanimin çok da olayın farkında olmadığını düşünüyorum
Boyle iyi bir general:cool:
Yooo en son konuştuğumuzda buydu en azından öyle anımsıyorum seni konularından bulurum :D
Bence takımı sevmedin 14. Takımdayım hala kaptan yardimcisiyim paylaşarak kilo veriyoruz arada takılmak istersen beklerim illa liste olması gerekmiyor .
Kaç kilosun şimdi ben halen 68den aşağı düşmeye çalışyorum :D

Yooo en son konuştuğumuzda buydu en azından öyle anımsıyorum seni konularından bulurum :KK70:
Bence takımı sevmedin 14. Takımdayım hala kaptan yardimcisiyim paylaşarak kilo veriyoruz arada takılmak istersen beklerim illa liste olması gerekmiyor .
Kaç kilosun şimdi ben halen 68den aşağı düşmeye çalışyorum :KK70:
Açma yarami yaz tatilinde memleketteydim ve diyetim kendi mutfagim olmadan yapılamıyor
Haliyle kilo aldım 90 kiloyu gördüm
Ama kilo verdiğimi hissediyorum
Takımı sevmedim evet bu arada
Kaptanı da sevmedim ne zaman takımı bıraktım kilo verdim kasildim resmen ben

Sabah patatesli omlet 6 zeytin bal ceviz
Öğlen yeşil mercimek salatası çay

Akşam bamya salata
Ara çay keyfisi yanında 1 incir çığ fındık badem fıstık bir kase çekirdek

Bugün su sıkıntı oldu çok çay içtim :KK14: 2 litre içtim

Açma yarami yaz tatilinde memleketteydim ve diyetim kendi mutfagim olmadan yapılamıyor
Haliyle kilo aldım 90 kiloyu gördüm
Ama kilo verdiğimi hissediyorum
Takımı sevmedim evet bu arada
Kaptanı da sevmedim ne zaman takımı bıraktım kilo verdim kasildim resmen ben
Kasmakla olmaz kilo verme baskısı olmamalı tadını çıkarmak gerekli arada tatlı kaçamaklar yapmalı bunlar kisitlanip olumsuz eleştirilince olmuyor ters tepiyor zaten.
Kaç ay kaldın ki .
Tüm emekler gitti neyse mutlu olduysan toparlarsın. Kistlerin ne oldu .eridiler mi

Kasmakla olmaz kilo verme baskısı olmamalı tadını çıkarmak gerekli arada tatlı kaçamaklar yapmalı bunlar kisitlanip olumsuz eleştirilince olmuyor ters tepiyor zaten.
Kaç ay kaldın ki .
Tüm emekler gitti neyse mutlu olduysan toparlarsın. Kistlerin ne oldu .eridiler mi
Takım kasti bıraktıktan sonra kilolar gitti
Kostüm eridi biliyosun tedavi amaçlı başladım bu diyete çok sevdim bu diyeti hayat bicimim olmasını istiyorum
Emekler gitti olsun 2 aya toparlarim inşallah

Takım kasti bıraktıktan sonra kilolar gitti
Kostüm eridi biliyosun tedavi amaçlı başladım bu diyete çok sevdim bu diyeti hayat bicimim olmasını istiyorum
Emekler gitti olsun 2 aya toparlarim inşallah
Eridi mi muhteşem küçüldüğünü söylemiştin en son konuştuğumuzda.
Toparlanır ya ne olcak bebek tedavisi düşünüyor musun ?

Eridi mi muhteşem küçüldüğünü söylemiştin en son konuştuğumuzda.
Toparlanır ya ne olcak bebek tedavisi düşünüyor musun ?
Yok şimdilik istemiyorum rahatım böyle
6.8 di
Mayıs ayında 2 mm olmuştu inşallah bişey kalmamistir

Günaydın herkese
Diyetim güzel gidiyor kacamaksiz gulutensiz
Sabah esim simit almisti ve simitçi severim
Canım hiç çekmedi demekki ayarladım değişti vücudum glutene hayir diyor
Gitsin kilolar yaşasın sağlıklı yasam

tebrik ederim. gluten alerjim varmış benim de. bırakınca anladım. 1 lokma dahi yesem göbeğim çıkıyor 5 aylık hamile gibi. iki gün öylece geziyorum. başka belirtiler de var. gül yanakve tavuk derisi denen rahatsızlıklarım hafifledi bırakınca. dün de gluten içeren birkaç lokma yedim ve yine şişim :KK43:

tebrik ederim. gluten alerjim varmış benim de. bırakınca anladım. 1 lokma dahi yesem göbeğim çıkıyor 5 aylık hamile gibi. iki gün öylece geziyorum. başka belirtiler de var. gül yanakve tavuk derisi denen rahatsızlıklarım hafifledi bırakınca. dün de gluten içeren birkaç lokma yedim ve yine şişim :KK43:
Geçmiş olsun canım bizim diyet gul hastalığına iyi geliyor tanidigiminda gul hastalığı var ve bu diyetle beraber azaldı gerçekten
Bozmadan yapmalıyız canım sıfır kacamak
önemli ama bende bugün akşam kaçamak yaptım :kızgın: helva yedim:KK43:

Geçmiş olsun canım bizim diyet gul hastalığına iyi geliyor tanidigiminda gul hastalığı var ve bu diyetle beraber azaldı gerçekten
Bozmadan yapmalıyız canım sıfır kacamak
önemli ama bende bugün akşam kaçamak yaptım :kızgın: helva yedim:KK43:
Canım kaçamak yapınca hemen etki ediyor mu birde etki edince gelen artılar iki güne gidiyor mu ? Benim kızın doğum günü var. Kimseye diyetteyim demek istemiyorum açıklamalar beni sıkıyor. Bayadir ara verip geri başlıyorum. Napsam bilemiyorum. 1 tane pide ve biraz pasta yesem diyorum. Hemen artıya doner o kesin de acaba ne kadar süre kilo vermemi durdurur.

Canım kaçamak yapınca hemen etki ediyor mu birde etki edince gelen artılar iki güne gidiyor mu ? Benim kızın doğum günü var. Kimseye diyetteyim demek istemiyorum açıklamalar beni sıkıyor. Bayadir ara verip geri başlıyorum. Napsam bilemiyorum. 1 tane pide ve biraz pasta yesem diyorum. Hemen artıya doner o kesin de acaba ne kadar süre kilo vermemi durdurur.
1 hafta durgunluk yasayabilirsin ben daha uzun yasadigi da oldu ama doğumgünü sonuçta
Sonra toparlarsin canım bence

Sabah 2yumurta tereyaginda8 zeytin ceviz bal

Akşam mercimek çorbası karnabahar köftesi salata

Birazdan çay kuruyemiş yiyecek ve günü böyle kapatacam inşallah

Ben sabah 3 yumurta yedim. 4 zeytin 2 dilim peynir.
Akşam balik 1 yumurta az peynir ve roka yedim.

Sen de hiç fena değilsin bugün
Peynir olmamış sadece benim diyetimde peynir yasak da:KK48:
Peynir olmazsa çok yavan hayat . yumurta ve peynir benim yaşam damarim. Tabi yanında da neler severim de bakma ışte.diyet diyet dedik kaldik böyle yumurta peynir. Yarın da büyük gün doğum günü var. Hayırlısı bakalım.

Back