Afiyet olsun . bende bu diyeti yapıyorum.. Meyve yok ve kurubaklagiller yok. Beraber devam edelim destek oluruz . bende yazın bozdum. Farklı diyet yapan ile değil de aynı diyeti yaparsak başarılı oluruz gibi geliyor. Kilom 89 su An. Yazın çok kilo aldım farkında olmadan. Ne zaman başladın.bugün kahvaltım biraz hafif geçti
sabah 1 haşlanmış yumurta 1 zeytin 3 yeşil biber 1 ceviz bal
1 bardak çay
aynen canım ben de 90 kilo oldum temmuzda 82 kiloydumAfiyet olsun . bende bu diyeti yapıyorum.. Meyve yok ve kurubaklagiller yok. Beraber devam edelim destek oluruz . bende yazın bozdum. Farklı diyet yapan ile değil de aynı diyeti yaparsak başarılı oluruz gibi geliyor. Kilom 89 su An. Yazın çok kilo aldım farkında olmadan. Ne zaman başladın.
Naptin devam edebiliyor musun nasıl gidiyor. Benim cenazem vardı ugrayamadim.sen de yazmamissin başka bir yerde mi devam ediyorsun yoksa.aynen canım ben de 90 kilo oldum temmuzda 82 kiloydum
neyse artık dur dediğimize göre başlayalım o zaman
benim farklı ketojenik tariflerim var birlikte değişik tarifleride veririz
bugün başladım tekrar
Allah sabır versin canımNaptin devam edebiliyor musun nasıl gidiyor. Benim cenazem vardı ugrayamadim.sen de yazmamissin başka bir yerde mi devam ediyorsun yoksa.
isimmi değiştirdin acababerceste sende bende halen diyetteyiz
neden cuma takımlarına devam etmiyorsun
yemeyip yemeyip akşam yemek en kötüsü canım yaaAy ben sabahtan akşama aç duruyorum resmen canım istemiyor eriniyorum sonra ama akşam eşimle yemek yerken aşırı yiyorum bide uyuyorum üstüne al san lopur lopur et
Canım aslında ben noral terapi uygulatiyorum tedavi amaçlı ve bu diyeti dr um verdiberceste_ kahvaltıda ceviz bal yazmışsın bu bir ceviz türü değil galiba ikisi ayrı. Ketojenik diyette bal yenmiyor bildiğim kadarıyla
Beklerim farklı menüler güzel olur hepimiz icinAnladım. Benim diyetime de Karatay ve ketojenik arası
Burdan da paylaşım yaparım.
Nuffiun / denetim olarak anımsa canım :)isimmi değiştirdin acaba
ben biraz boşladım tatildehaliyle kilo aldım
tekrrdan ilginç diyetime başladım
Diyet yapmak istiyorum canım ama sabah canım hiç birşey istemiyor hele yumurta kokusu beni mahvediyoryemeyip yemeyip akşam yemek en kötüsü canım yaa
eğer kilo vermek için karar verdiysen bizim diyet çok güzel kilo verdirir
her zaman beklerim
Yemegi gec yersen sabaha acikmazsin canım. Bende hep böyle olur. Inşallah baslarsin. Başlamak çok zor.Diyet yapmak istiyorum canım ama sabah canım hiç birşey istemiyor hele yumurta kokusu beni mahvediyor
Yine değişmiş isimNuffiun / denetim olarak anımsa canım :)
Senin diyetler cidden değişik .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?