Eşim benden 7 yaş büyük. Özü temiz, iyi bir insan.Ne var ki sevgisini dıştan göstermiyor. Seni seviyorum desem ben de der kestirir atar, ben sarılmasam sarılmaz ....İş yerimde bayan arkadaşlar eşlerinin kendileri için yaptıklarını ballandıra ballandıra anlatıyorlar, bazen özel günlerde çiçek geldiği bile oluyor; ki bu arkadaşlar yeni evli bile değiller.Onlar adına seviniyorum tabi ki, Allah mutluluklarını daim etsin.Ama kendi adıma da bir o kadar da mutsuzum,bir yanım hep eksik.Eşimle bu konuyu konuşuyorum,ilgi beklediğimi (maddi anlamda değil elbette) açık açık söylüyorum.Çok şey istiyorsun diyor, bir insana sürekli seni seviyorum demek yanlışmış ona göre.Ayrıca insan sevgisini dışardan göstermeyebilirmiş. Kendince haklı belki de ama ben eşimin bana sevgisini daha çok hissettirmesini isterdim. Evlendim ama yine de kendimi yalnız hissediyorum. Keşke evlenmeseydim
arkadaşım sanki sen değilde ben yazmışım paragrafının altına imzamı atarım :) işyeri arkadaşlarimiz bile aynı bak ben bide hamileyim ama adamda ış yok yani çok iyi çok düzgün ama dusunemiyor ailede böyle bişey görmemiş bence ondan çoğu şey gereksiz ne gerek var seni seviyorum demeye çiçeğe vs. :) söylüyorum ama ne iyi adamım neyimi gördün kötü söz mü söyledim başkasına mı baktım sigaram bile yok diyor hasılı ara ara şikayet etsemde ben alıştım iyiler var ama ne kötüler de var ahlaksız olsa ne yapacaktım sende böyle düşün evlilik güzel şey bak 3. yılım ilk yıl daha çok oluyor keyfini çıkar düşünme öyle iyi geceler
Hanımlar burada her gün onlarca konu açılıyor eşinden dertli olanların durumları ile ilgili
Ben de şunu merak ettim, hani dertlerimiz var ya eşimiz ve ailesiyle ilgili, çok mu kötü durumumuz, yani, evlendiğinie pişman mısınız yoksa -eğerki şu an evlenmemiş olsanız ve evlendiğinizde bunları yaşayacağınızı bilseniz yine de aynı evliliği yapar mıydınız?-
Ben düşünüyorum da.. yine de yapardım..
Peki siz?
Bugün sosyal medyada bir arkadaşımın eşiyle 10.yılını kutladığını görünce oturup ağlamıştım. arkadaşlarım 10 yıldır evli çoluk çocuğa karıştılar ben hala yapayalnızım diye.
Evliliğin kötüsü bile bekarlıktan iyi gibi geliyordu bu sabahki ruh halimle.
Kavga da etseler sonuçta evliler ve aynı yastığa baş koyacaklar illa ki o heyecan o aşk ara sıra da olsa gün yüzüne çıkıyordur. Hala evlilikleri devam edebildiğine göre anlaşabiliyorlar dmeek ki diye düşündüm.
Ben ise sıfır ilgi sıfır sevgiyle aşksız bekar hayatıma devam ediyorum neden yuva kuramıyorum diye baya üzüldüm açıkçası. Ama şimdi bu konudaki mesajları görünce de şoka uğradım... Hayat bekarken de zor evliyken de.
Nasıl bi çevreniz var, nerede yaşıyorsunuz mesela? Algınız seçici olabilir mi? 1 tane bile bekar yaşıtınız olmaması çok tuhafAynıyız ya hani çevremde bir tanede olsa bekar olsa, bu kadar tuhaf hissetmem kendimi, ama tüm komşu eş dost arkadaş hepsi evli..... Utanıyorum artık sen niye bekar hala dediklerinde, insanın özgüveni kayboluyor