• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keşke derdim bir olsaydı..

Anlatmadım mı sanıyorsunuz? Ailesi zaten çok anlayışsız. Kendini geliştirmemiş insanlar gerçekten. Benim evim bir dakika boş kalmaz Geçen sene ben hamileydim 10 gün benim evimde 17kişi kaldı. Evleride minibüs uzaklığında,Ve bütün kış böyleydim. Yazın zaten kaynanamın yanında gidiyoruz. Artık çok bunaldım ben. Bana ölen adam gitti beni öldüren adam geldi resmen.
Tatlım lütfen yardım al.Kendini yıpratıyorsun.Bebeğin de varmış.Yazık değil mi sana.

Görümcenizin yaptığı olmamış. Ben ağzı gevşek insanları sevmem. Eşinizin yaptığı da olmamış. Ama sizin yaptığınız tepki hiç olmamış. Tepkinizi farklı bir şekilde verebilirdiniz. Kapıları çarpmak durumu gereksiz büyütmüş ve olgun bir davranış değil. Elbetteki sakinleşeceksiniz aranız düzelecek. Bence konuyu eşinize açmayınkapatın gitsin. Ama görümcenize neden böyle yaptığını sorabilirsiniz bence yüzyüze geldiğinizde.

Görümcenizin yaptığı olmamış. Ben ağzı gevşek insanları sevmem. Eşinizin yaptığı da olmamış. Ama sizin yaptığınız tepki hiç olmamış. Tepkinizi farklı bir şekilde verebilirdiniz. Kapıları çarpmak durumu gereksiz büyütmüş ve olgun bir davranış değil. Elbetteki sakinleşeceksiniz aranız düzelecek. Bence konuyu eşinize açmayınkapatın gitsin. Ama görümcenize neden böyle yaptığını sorabilirsiniz bence yüzyüze geldiğinizde.

Geçen pazar eşimin doğum günüydü,bende onapasta yapıyordum o sırada görümcem geldi,eşimde içerde uyuyordu. Eşimi uyandıracaktı. Pastasını yapayım sonra uyandır,görmesin dedim. Tamam dedi. Pasta bitti kaldırdım,gitti eşimi uyandırmaya ben eşime sürpriz yapacaktım. Meğer o söylemiş. Bende öğrenince sinirlendim odama gittim. Eşim geldi tersledim. İçeri gitti görümcem ne dediyse o da canı cehenneme dedi bende buna çok sinirlendim. Kapıları çarpmaya başladım o yapma dedi bn daha çok yaptım. Kavga ettik yatağını ayırdı şimdi de hiç konuşmuyoruz napayım sizce?
Aybi haltievlendikten sonraki ilk dogum gununde benm gorumcede yapmisti hediyemide soylemisti. Bende 2 senedir bidaha kutlamadim

Allah daha buyuk dert vermesin gercekten sacma sapan durumlara takiliyor insanlar dert bir tane mi diye yazinca cok buyuk bir durum var sandim. k bakmayin ama sinirleniyorum boyle sacma konu acilinca sanki cok buyuk derdiniz var gibi.lutfen halinize sukredin.

Ben eşime sinirlenip gitmedim sonuçta odaya. Geldi iki tersledim diye gidip canı cehenneme denir mi? Başkasının yanında bi de ya. Az saygı.
Hep aynı şeye takılıp olayları objektif değerlendiremiyor kendinizin daha çok ofkelendiriyorsunuz. İlişkiler karşılıklıdır. Adam uyanmış ve nedenini büyük ihtimalle anlamadığı bir triple karşılaşmış hemde başkasının yaninda. Yanınıza da gelmeye çalışmış onu da terslemissiniz hem de başkasının yanında, şimdide saygısız bu cümleyi nasıl der diye dert yaniyorsunuz. Perşembenin gelişi Çarşambadan belli. Ama tüm bu yazdıklarım size yine bir anlam ifade etmeyecek diğerlerinin ki ıfade etmediği gibi, siz ama bunu bana nasıl söylerde takılıp kalacaksiniz

Doğum günü geçti gitti sanırım. Duruma yorum yapmayacağım herkes söylemiş zaten. Gidin eşinizle konuşun dürüstçe anlatin neden yaptığınızı neden kirildiginizi. Sarılıp barisirsiniz sonra. Bi de minik pasta alın olmadı doğum gününü kutlarsın.

Bu ne arkadaşım dalga mı geciyorsun doğum gününü gorumcen söyledi esin duydu diye mahvetmissin :))) kendi kendine dert etmissin Rabbim başka dert vermesin yahu bune ...

Back