• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keşke derdim bir olsaydı..

Dalga geçtiğinizi düşünmeye başladım şu an. Cidden saygı talep ediyorsunuz yani o davranışın üzerine?
Saygı kazanılan bir şey, bu şekilde eşinizin saygısını kazanamaz, olanı da kaybedersiniz.
Biraz düşünün, öfkenizden sıyrılıp, belki anlarsınız.
Davranışta ne var o öyle söylemeden önce? Emekleri çöp olan bendim. Ay canım sağol iyi ki söyledin mi deseydim? Laf söylemeden çıktım oradan eşimi iki tersledim diye bu denilcek?

Vallahi olasiliklar uzerine de bir insan boyle suclanmaz. Belki baska biri hakkinda konusuyorlardi, belki sizin anlamsiz tavrinizda bir anlam veremeyip hic ustunde bile durmamislardir yani.
Bir gün seninde günlerdir düşünüp hazırladığın sürprizler çöp edilsin bkalım gülüp geçicek msin?

Görümceyi geç,onlarda doğum günü falan yok,görmemiş anlamıyo normal. Benim tepkim eşime peşimden geliyo iki tersledim diye tık canı cehenneme,hemde başkasına diyo ya.
Başkası değil o ablası .
Benim kardeşime eşim senin tepkinin verse ben daha ağır konuşurdum.
Sürpriz söyleyen görümce eşin napsın artı bende sevmem görümce mi ama sen eşini rencide etmişsin.

Kendi başına çözemezsin zaten canım benim.Yardım alman lazım.Kabul etmek çok güzel ve doğru bir başlangıç.Aşabilirsin bence bunu.

Hem inan yıpranan sen oluyorsun.Ne gerek var.Huzur lazım bize di mi ama:)
Daha önceden defalarca ilişki yaşadım. Çok fazla ilişkim oldu. Kimseyi sevmedim ama peşimden koşan çoktu. Bende anlamazdım ama ölür biterlerdi bana. Çok fazla bi huzursuzluk yaşamazdım ilişkilerimde. Ama eşim öyle değil. Çok seviyorum biliyorum o da çok seviyor yada seviyordu. İki günde bir illa ki bi sıkıntı yaşıyoruz. Yaşamadığımız en uzun gün 15gün. Artık ikimizde sıkıldık,bıktık. Neden böyle bilmiyorum :(

Davranışta ne var o öyle söylemeden önce? Emekleri çöp olan bendim. Ay canım sağol iyi ki söyledin mi deseydim? Laf söylemeden çıktım oradan eşimi iki tersledim diye bu denilcek?

Hala kabul etmiyorsunuz.
Emeğinizi çöp eden sizsiniz.
Görümce bi patavatsızlık yapmış, sürprizi bozmuş tamam buraya kadar haklısınız.
Ancak siz bunun öfkesini eşinizden çıkarmış, onun olayla hiçbir ilgisi olmadığı halde (ki doğum günü çocuğu kendisi) trip atıp terslemiş (muhtemelen suratınızı da bir güzel asmış) ve yaptığınız pastayı da, adamın doğum gününü de mahvetmişsiniz. Berbat bir hatıra olarak kaldı şimdi pazar günkü doğum günü hafızalarınızda. Kapıların çarpıldığı, küsülüp odaya gidildiği bir gün olarak...

Siz görümceye laf sokup geçip, kibarca evden kışkışlasaydınız; bunları yaşamayacaktınız.
Öfkenizi çok yanlış bir şekilde, yanlış kişiden çıkarmanın sonucu bu.
Düşünün, bir pasta meselesi, yatak ayırmaya varmış.
O an adam "Cehennemin dibi" de der, "Git ne halin varsa gör" de der ki direkt empati yapıyorum; ben o pastayı olduğu gibi çöp poşetine sallardım "Zıkkım oldu zaten" diye.

Bi durun, haklı haksız emek yemekten önce, yaşanan şeyin abukluğuna, nasıl bu hale gelindiğine ve kendinize bi bakın.

Eger esinizle daha oncesinde ciddi bir sorununuz yoksa , gorumceniz amacina ulasmis maalesef ..:işsiz:
Bazi insanlar gercekten tehlikeli arkadan is cevirmekten zevk aliyorlar
Görümcemin kötü bi niyeti olduğunu gerçekten düşünmüyorum. Yani onlarda doğum günü falan yok,anlamaması normal. Evet tepki verdim çünkü öncesinden zaten gergindim o an patladım. Sonra eşimin canı cehenneme demesi beni çok acıttı açıkcası.

Daha önceden defalarca ilişki yaşadım. Çok fazla ilişkim oldu. Kimseyi sevmedim ama peşimden koşan çoktu. Bende anlamazdım ama ölür biterlerdi bana. Çok fazla bi huzursuzluk yaşamazdım ilişkilerimde. Ama eşim öyle değil. Çok seviyorum biliyorum o da çok seviyor yada seviyordu. İki günde bir illa ki bi sıkıntı yaşıyoruz. Yaşamadığımız en uzun gün 15gün. Artık ikimizde sıkıldık,bıktık. Neden böyle bilmiyorum :KK43:

Ama bunun bir nedeni olmalı.Sebepsiz yere birbirini yemez ki insanlar.İletişim sorunu var sanırım aranızda.Öfkenin asıl sebebi de içinde bunları yaşaman muhtemelen.Eşin çift terapisine gitmez mi?Düzelmeyecek şeyler değil bunlar.

Hala kabul etmiyorsunuz.
Emeğinizi çöp eden sizsiniz.
Görümce bi patavatsızlık yapmış, sürprizi bozmuş tamam buraya kadar haklısınız.
Ancak siz bunun öfkesini eşinizden çıkarmış, ona, onun olayla hiçbir ilgisi olmadığı halde (ki doğum günü çocuğu kendisi) trip atıp terslemiş (muhtemelen suratınızı da bir güzel asmış) ve yaptığınız pastayı da, adamın doğum gününü de mahvetmişsiniz. Berbat bir hatıra olarak kaldı şimdi pazar günkü doğum günü hafızalarınızda. Kapıların çarpıldığı, küsülüp odaya gidildiği bir gün olarak...

Siz görümceye laf sokup geçip, kibarca evden kışkışlasaydınız; bunları yaşamayacaktınız.
Öfkenizi çok yanlış bir şekilde, yanlış kişiden çıkarmanın sonucu bu.
Düşünün, bir pasta meselesi, yatak ayırmaya varmış.
O an adam "Cehennemin dibi" de der, "Git ne halin varsa gör" de der ki direkt empati yapıyorum; ben o pastayı olduğu gibi çöp poşetine sallardım "Zıkkım oldu zaten" diye.

Bi durun, haklı haksız emek yemekten önce, yaşanan şeyin abukluğuna, nasıl bu hale gelindiğine ve kendinize bi bakın.
Yorumlarımda var zaten. Görümceyle bi sıkıntı yok. Ben gergindim o an patladım. Bişeyde yapmadım odama gittim,eşim peşimden gelince ona sinirlendim. Evet şuana kadar haksızım ama kocamın gidip canı cehenneme demesi beni çok kırdı. Başkasının yanında bunu demek başkalarınında beni takmamasına sebep. Ben öfkesini kontrol edemeyen bi insanım. Hiçbir lafın altında asla kalmam ve çok sinirliyim bunu kabul ediyorum. Ama canı cehenneme lafı da çok acımasızca.

Sanki dedenizden kalan mirasla adama yalı dairesi aldınız.

Altı üstü bir pasta yaptığınızı kendi görmeden öğrenmiş. Bu ne asabiyet?

Görümcemin kötü bi niyeti olduğunu gerçekten düşünmüyorum. Yani onlarda doğum günü falan yok,anlamaması normal. Evet tepki verdim çünkü öncesinden zaten gergindim o an patladım. Sonra eşimin canı cehenneme demesi beni çok acıttı açıkcası.

Ben gorumceniz birsey soyledi de aranizi bozdu esiniz oyle dedi sandim.. kotu bir soz maalesef ama soz agizdan bir kere cikti mi telafisi olmuyor kalp kirilmis oluyor :(

Ama bunun bir nedeni sealı.Sebepsiz yere birbirini yemez ki insanlar.İletişim sorunu var sanırım aranızda.Öfkenin asıl sebebi de içinde bunları yaşaman muhtemelen.Eşin çift terapisine gitmez mi?Düzelmeyecek şeyler değil bunlar.
Çok sıkıntılı zamanlar geçirdim ben. Sonra nişanlıyken eşime bunu çok yansıttım. Evlendim Düzelicekti her şey bu sefer her şey tam karıştı. Eşimle nişanlıyken defalarca bitirme kararı aldım. Eşim bırakmadı. Önümde ağlayıp nolur beni bırakma benim her şeyim sensin ailemle mutsuz dediği günleri hatırlıyorum. Ailesinden çok beni severdi. Şimdi ailesine o kadar bağlı bi insan olmuş ki. Benim üzlmemi bile dert etmiyo resmen. Derdi dili ailesi. Anlamıyorum gerçekten.

Yorumlarımda var zaten. Görümceyle bi sıkıntı yok. Ben gergindim o an patladım. Bişeyde yapmadım odama gittim,eşim peşimden gelince ona sinirlendim. Evet şuana kadar haksızım ama kocamın gidip canı cehenneme demesi beni çok kırdı. Başkasının yanında bunu demek başkalarınında beni takmamasına sebep. Ben öfkesini kontrol edemeyen bi insanım. Hiçbir lafın altında asla kalmam ve çok sinirliyim bunu kabul ediyorum. Ama canı cehenneme lafı da çok acımasızca.

Peki sizi özel kılan nedir?
Siz öfkenizi kontrol edemeyen biri olarak eşinizi terslediniz ok.
O adamın siniri yok mu hiç? Belki o an o da kontrol edemedi, belki o da bir birikim sonucu patladı, üstelik adamın doğum günüydü. Direkt bi yer değiştirip düşünsenize.

Doğum gününüz, eşiniz öfke kontrol sorunu yaşayan biri ve pek çok kez tribini yemişsiniz. Birikmiş, ama geçmişsiniz hani güzel bir gün, eşiniz cıvıl cıvıl. Sonra kız kardeşiniz geliyor size "Abla abla, x eniştem sana pasta yapmış ihih" diyor; eşiniz bunu fark ediyor ve "Gitti sürprizim ya!" moduna giriyor. Siz bir iki bir şey söyleyecek oluyorsunuz, sizi tersliyor basıp gidiyor cıvıl cıvıllıktan eser yok, trip üstüne trip, sinirli haller, kapı çarpıyor vb.

Ne yaparsınız?

Çok sıkıntılı zamanlar geçirdim ben. Sonra nişanlıyken eşime bunu çok yansıttım. Evlendim Düzelicekti her şey bu sefer her şey tam karıştı. Eşimle nişanlıyken defalarca bitirme kararı aldım. Eşim bırakmadı. Önümde ağlayıp nolur beni bırakma benim her şeyim sensin ailemle mutsuz dediği günleri hatırlıyorum. Ailesinden çok beni severdi. Şimdi ailesine o kadar bağlı bi insan olmuş ki. Benim üzlmemi bile dert etmiyo resmen. Derdi dili ailesi. Anlamıyorum gerçekten.

Aman bu erkeklerin de evlenince beyinlerindeki aileseverlik sinirlerine can geliyor heralde.Kime dönsem böyle.

Sana o lafı öfkeyle söylemiş.Seni sevmiyor demek değil bu.Nikahtan sonra da güven geliyor bunlara biraz.Beni bırakamaz hissi.Ondan değişimler oluyor.Bunları sevgisizlik kriteri olarak görme.

Sizin iletişime ihtiyacınız var.Anlat bu yazdıklarını eşine de.Öfkelenmeden.Gözlerine bakarak.Seni anlamasını sağla.Belki onun da içinde var söyleyemedikleri.Konuşmadan çözemezsiniz.

Anlatmadım mı sanıyorsunuz? Ailesi zaten çok anlayışsız. Kendini geliştirmemiş insanlar gerçekten. Benim evim bir dakika boş kalmaz Geçen sene ben hamileydim 10 gün benim evimde 17kişi kaldı. Evleride minibüs uzaklığında,Ve bütün kış böyleydim. Yazın zaten kaynanamın yanında gidiyoruz. Artık çok bunaldım ben. Bana ölen adam gitti beni öldüren adam geldi resmen.

Aman bu erkeklerin de evlenince beyinlerindeki aileseverlik sinirlerine can geliyor heralde.Kime dönsem böyle.

Sana o lafı öfkeyle söylemiş.Seni sevmiyor demek değil bu.Nikahtan sonra da güven geliyor bunlara biraz.Beni bırakamaz hissi.Ondan değişimler oluyor.Bunları sevgisizlik kriteri olarak görme.

Sizin iletişime ihtiyacınız var.Anlat bu yazdıklarını eşine de.Öfkelenmeden.Gözlerine bakarak.Seni anlamasını sağla.Belki onun da içinde var söyleyemedikleri.Konuşmadan çözemezsiniz.
Anlatmadım mı sanıyorsunuz? Ailesi zaten çok anlayışsız. Kendini geliştirmemiş insanlar gerçekten. Benim evim bir dakika boş kalmaz Geçen sene ben hamileydim 10 gün benim evimde 17kişi kaldı. Evleride minibüs uzaklığında,Ve bütün kış böyleydim. Yazın zaten kaynanamın yanında gidiyoruz. Artık çok bunaldım ben. Bana ölen adam gitti beni öldüren adam geldi resmen.

Back