- 12 Ağustos 2017
- 1.922
- 3.527
- 48
- Konu Sahibi acaipinsan
Haklıyken haksız duruma düşmüşsün.Bıraksaydın görümcenin ayıbı olarak kalsaydı.Eşinin suçu da yok üstelik.Doğumgünü de yalan olmuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic yoktan yere adama patlamissin. Gorumcen hata yapip soylemis sinirlenince adama parlamissin oda oyle demis sende kapilari kirmissin ikinizde alemsinizEşimin suçu ne? Canı cehenneme demek; onu çok seviyorum çok önemsiyorum ah o üzülmesin falan demekde benim mi haberim yokk?
Aynennn Doğru tespit canısıcanı cehenneme lafına sinirlenmiş bence konu sahibi.adam değer vermiyor ki canı cehenneme diyor.kadının da zoruna gitmiş.o kadar doğum gününe falan hazırlanıyor... ben de aynı tepkiyi verebilirdim
Geçen pazar eşimin doğum günüydü,bende onapasta yapıyordum o sırada görümcem geldi,eşimde içerde uyuyordu. Eşimi uyandıracaktı. Pastasını yapayım sonra uyandır,görmesin dedim. Tamam dedi. Pasta bitti kaldırdım,gitti eşimi uyandırmaya ben eşime sürpriz yapacaktım. Meğer o söylemiş. Bende öğrenince sinirlendim odama gittim. Eşim geldi tersledim. İçeri gitti görümcem ne dediyse o da canı cehenneme dedi bende buna çok sinirlendim. Kapıları çarpmaya başladım o yapma dedi bn daha çok yaptım. Kavga ettik yatağını ayırdı şimdi de hiç konuşmuyoruz napayım sizce?
Görümceyi geç,onlarda doğum günü falan yok,görmemiş anlamıyo normal. Benim tepkim eşime peşimden geliyo iki tersledim diye tık canı cehenneme,hemde başkasına diyo ya.Görümcenin ki de lüzumsuzluk yani,
Kadın belliki bişeye heves etmiş,
Ne diye karısırsın.
Yinede bu kadar sert tepki vermeseydiniz keşke.
Ben kapıyı eşimden dolayı çarptım. Canı cehenneme denir mi?Abartmissin bnce soylediyse soyledi nolmus yani adam pastayi gorcekti sonucta.evine misafir gelmis gorumce kapiyi carpmak falan ayip etmissin
Pastayı doğum gününü geç. Benim tepkim eşime,Canı cehenneme dedi benim için. denir mi?Haklıyken haksız duruma düşmüşsün.Bıraksaydın görümcenin ayıbı olarak kalsaydı.Eşinin suçu da yok üstelik.Doğumgünü de yalan olmuş.
Erkekler böyle yani tersleyince tepeleri atıyor,Görümceyi geç,onlarda doğum günü falan yok,görmemiş anlamıyo normal. Benim tepkim eşime peşimden geliyo iki tersledim diye tık canı cehenneme,hemde başkasına diyo ya.
Başkasının yanında denir mi o laf? Bende sinirleniyim onu iyice gömiyim sonra ay hayatım valla ben sinirlendim. Bi de benim suçum yok. Sürprizi parmaklayan onun ablası. Adamın bilmesini istesem zaten ay dur pasta bitsin sonra uyandır dermiyim?Hic yoktan yere adama patlamissin. Gorumcen hata yapip soylemis sinirlenince adama parlamissin oda oyle demis sende kapilari kirmissin ikinizde alemsiniz
Evet. bi de üstüne gitti yatak ayırdı.her zaman doğru ve mantıklı hareket edemiyoruz malesef. konu sahibi bir anlık hayal kırıklığıyla trip atmış olabilir.
canı cehenneme demek çok acımasızca ve kaygılarınızı da anlıyorum nolursa olsun sizin hakkınızda böyle konuşmamalıydı.
Pastayı doğum gününü geç. Benim tepkim eşime,Canı cehenneme dedi benim için. denir mi?
Zaten gergindim o gün. Bide o kadar uğraştığım sürpriz patlayınca tam barut oldum. Ne yani hiç mi terslemeyelim? Sanki adam öldürdüm. Canı cehenneme denir mi? Demek ki sevmiyo ben artık öyle düşünüyorum.Erkekler böyle yani tersleyince tepeleri atıyor,
Arkandan gelmiş sonuç olarak uzatmasaydın keşke.
Canı cehenneme dedi.Anlamadığım görümcen pasta sürprizini bozdu diye eşini neden tersledin? Görümceni tersleseydin ya...
En büyük ayıp sürprizi bozmak bence.Abartmissin bnce soylediyse soyledi nolmus yani adam pastayi gorcekti sonucta.evine misafir gelmis gorumce kapiyi carpmak falan ayip etmissin
Tek dert bu olsaydı. Sen benim dertlerimi dinlesen çok şükür kendime derdin. NETKeşke etrafınızdaki dertlere bakıp halinize sükretseniz
Tamam ayip ama sende ayip etmissin evi baslarina yikarakEn büyük ayıp sürprizi bozmak bence.
Hklıyken haksız pozisyona bi nebze düştüm evet fakat benim sinirim eşime. İnsan karısı için canı cehenneme der mi? Hemde başkasının yanında ?Adamın doğum gününü mahvettiniz yani?
Yav görümce gitmiş söylemiş, tamam hoş değil sürprizi bozması da; siz de evi başlarına yıkmaya gelmişsiniz yani haklıyken haksız duruma nasıl düşülür örneği gibisiniz. Bu olaya böyle bir reaksiyon, akıl alır gibi değil, üstelik adamın bi suçu da yok. Gidin özür dileyin eşinizden.
iyi de yine en başta hata seninGörümceyi geç,onlarda doğum günü falan yok,görmemiş anlamıyo normal. Benim tepkim eşime peşimden geliyo iki tersledim diye tık canı cehenneme,hemde başkasına diyo ya.