Keşke derdim bir olsaydı..

Denir denir sinirle herşey denir,
Herşey her zaman güllük gülistanlık olmuyor.
Ama önünü kesmek gerek saygıyı kaybetmemek gerek.

Tamam ayip ama sende ayip etmissin evi baslarina yikarak
Benim hatam var ama malaesef öfke kontrolüm yok. Hayatta sürekli kendimi birilerinden kollayarak büyüdüm. Hep güçlü durdum. En yakınım gün geldi baş düşmanım oldu. Bu yüzden hiç bir lafı kaldıramıyorum. Kocam bile olsa laf söyleyince zoruma gidiyor.Kesinlikle altta kalmamam lazım yoksa yapamıyorum..

iyi de yine en başta hata senin
adam peşinden geliyor bbir de adamı tersliyorsun niye yani
Zaten gergindim. Olamaz mı ? Hep ya tamam hayatım diyemiyor insan. Kocam sonuçta hiç mi ters bişi söylemiyim? Kötü anımda beni çekmeyecekse iyi anımda ben napayım onu

Hklıyken haksız pozisyona bi nebze düştüm evet fakat benim sinirim eşime. İnsan karısı için canı cehenneme der mi? Hemde başkasının yanında ?

E ama kapıları çarpıp kendinizi odaya kapatmış, adamı suçsuz yere terslemişsiniz.
Canın cehenneme de der, ne halin varsa gör de der yani o saatten sonra. Siz başkasının yanında eşinize nasıl davrandığınızın farkında mısınız?

Canikim trip atmasaydin o lafi duymucaktin esini sinirlendirmissin oda oyle soylemis :))

Ben eşime sinirlenip gitmedim sonuçta odaya. Geldi iki tersledim diye gidip canı cehenneme denir mi? Başkasının yanında bi de ya. Az saygı.

Ben eşime sinirlenip gitmedim sonuçta odaya. Geldi iki tersledim diye gidip canı cehenneme denir mi? Başkasının yanında bi de ya. Az saygı.

Dalga geçtiğinizi düşünmeye başladım şu an. Cidden saygı talep ediyorsunuz yani o davranışın üzerine?
Saygı kazanılan bir şey, bu şekilde eşinizin saygısını kazanamaz, olanı da kaybedersiniz.
Biraz düşünün, öfkenizden sıyrılıp, belki anlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…