- Konu Sahibi acaipinsan
-
Denir denir sinirle herşey denir,Zaten gergindim o gün. Bide o kadar uğraştığım sürpriz patlayınca tam barut oldum. Ne yani hiç mi terslemeyelim? Sanki adam öldürdüm. Canı cehenneme denir mi? Demek ki sevmiyo ben artık öyle düşünüyorum.
Benim hatam var ama malaesef öfke kontrolüm yok. Hayatta sürekli kendimi birilerinden kollayarak büyüdüm. Hep güçlü durdum. En yakınım gün geldi baş düşmanım oldu. Bu yüzden hiç bir lafı kaldıramıyorum. Kocam bile olsa laf söyleyince zoruma gidiyor.Kesinlikle altta kalmamam lazım yoksa yapamıyorum..Tamam ayip ama sende ayip etmissin evi baslarina yikarak
Bir de beyefndi gtti yatak ayırdı. Var mı böyle bişey? Bide benim onun için katlandıklarımı bi bilseniz..Denir denir sinirle herşey denir,
Herşey her zaman güllük gülistanlık olmuyor.
Ama önünü kesmek gerek saygıyı kaybetmemek gerek.
Trip atmissin esin yanina gelmis onuda terslemissin esin sinirlenince gorumce noldu die sormustur oda ofkeden gorumceye bosver cani cehenneme demisBen kapıyı eşimden dolayı çarptım. Canı cehenneme denir mi?
Zaten gergindim. Olamaz mı ? Hep ya tamam hayatım diyemiyor insan. Kocam sonuçta hiç mi ters bişi söylemiyim? Kötü anımda beni çekmeyecekse iyi anımda ben napayım onuiyi de yine en başta hata senin
adam peşinden geliyor bbir de adamı tersliyorsun niye yani
Hklıyken haksız pozisyona bi nebze düştüm evet fakat benim sinirim eşime. İnsan karısı için canı cehenneme der mi? Hemde başkasının yanında ?
Çarşıdaki babasına diyecek hali yok olay anındaAyrica yanlarinda degilmissiniz . Cani cehenneme diye size dedigini nerden cikardiniz?
Benim sinirim eşime. Canı cehenneme denir mi ? Hemde ablası suçlu yahu.E iyi de adamı durduk yere tersleyen sensin.
Ortamı bozan kim? Görümce.
Onu saha dışı bıraksaydın mutlu mesut pastanızı yerdiniz.
Canikim trip atmasaydin o lafi duymucaktin esini sinirlendirmissin oda oyle soylemis :))Benim hatam var ama malaesef öfke kontrolüm yok. Hayatta sürekli kendimi birilerinden kollayarak büyüdüm. Hep güçlü durdum. En yakınım gün geldi baş düşmanım oldu. Bu yüzden hiç bir lafı kaldıramıyorum. Kocam bile olsa laf söyleyince zoruma gidiyor.Kesinlikle altta kalmamam lazım yoksa yapamıyorum..
Ben eşime sinirlenip gitmedim sonuçta odaya. Geldi iki tersledim diye gidip canı cehenneme denir mi? Başkasının yanında bi de ya. Az saygı.E ama kapıları çarpıp kendinizi odaya kapatmış, adamı suçsuz yere terslemişsiniz.
Canın cehenneme de der, ne halin varsa gör de der yani o saatten sonra. Siz başkasının yanında eşinize nasıl davrandığınızın farkında mısınız?
İnsan saygısını bozmamalı bence. Orada emekleri çöpe gidende ben oldum.Canikim trip atmasaydin o lafi duymucaktin esini sinirlendirmissin oda oyle soylemis :))
İlk kez. Çok sağol yanii.Oncelikle gorumcen sacmalamis sonra esin
Ben hak verdim sana
Ben eşime sinirlenip gitmedim sonuçta odaya. Geldi iki tersledim diye gidip canı cehenneme denir mi? Başkasının yanında bi de ya. Az saygı.
Ofke kontrol problemin oldugu kadarda dedigim dedik caldigim duduk kafasndasn cok inatcisinn kabul et artik hakliyken kendini haksiz ettinİnsan saygısını bozmamalı bence. Orada emekleri çöpe gidende ben oldum.
Evet suçluyum ama napiyim :/Onu görümcen dedi sandım ben.Eşin de ayıp etmiş o zaman.Ama tepkin aşırı.Kız tabiki ama kendini kaybetmişsin sen.Kendine zarar.
Haklısın bişey diyememOfke kontrol problemin oldugu kadarda dedigim dedik caldigim duduk kafasndasn cok inatcisinn kabul et artik hakliyken kendini haksiz ettin
Çarşıdaki babasına diyecek hali yok olay anında
Benim sinirim eşime. Canı cehenneme denir mi ? Hemde ablası suçlu yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?