- 24 Mayıs 2019
- 1.190
- 476
- 25
Bence kv ile ne kadar az görüşürseniz o kadar iyi. Eşinize de bi sonraki konu açıldığında sakince bak bebeğimizi taşıyorum bu tip stresler bize zarar verir. Bu kadar baskıyla iş yürümez görüşeceğim varsa da canım istemiyor. Ailenle konuş lütfen beni biraz rahat bıraksınlar. Demelisiniz. Arkanızdaysa dengeyi kurar zaten yapabiliyorsa.
Daha uzak bi yere taşınmanız mümkün mü acaba? Aile apartmanında ayrılsanız belki biraz olsun rahatlarsınız
Eşimden küsüyorlar ve bunalrın küsmeisBence kv ile ne kadar az görüşürseniz o kadar iyi. Eşinize de bi sonraki konu açıldığında sakince bak bebeğimizi taşıyorum bu tip stresler bize zarar verir. Bu kadar baskıyla iş yürümez görüşeceğim varsa da canım istemiyor. Ailenle konuş lütfen beni biraz rahat bıraksınlar. Demelisiniz. Arkanızdaysa dengeyi kurar zaten yapabiliyorsa.
Daha uzak bi yere taşınmanız mümkün mü acaba? Aile apartmanında ayrılsanız belki biraz olsun rahatlarsınız
Şöyle içlerindne biri dahi gelip bizimle konuşsa hepsi onuda dışlar mesela ben görümcemle kavga edince hepsi ksütü evime gelmiyolardı yavaş yavaş konuşmaya başaldıalr. Kardeşlerinden görümce şeytnaındna gizli benim evime gelirler şimdilerde. Oda hespa soruyo senin ne işin var onalrda diyo