• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keşke der miyim?

umudumuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
65
5
98
Kayseri
Meraba kızlar bende bişeyler paylaşmak istedim ...benim hikayemde çok mutlu değil malesef..düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim...4.5 yıldır ciddi bi beraberliğim vardı herşey çok güzel gidiyordu ne zaman aileler araya girdi çok yıprandık bilirsiniz iki tarafta istemeyince kolay olmuyor ve aileler yanyana küsler ...ben en sonunda dedim ki ikimizinde imkanı var yurt dışına yerleşiriz önemli olan bizim ne hissettiğimiz uzak oluruz bana demesin mi ben orda yapamam o an dedim bitti bişeyler çünkü aynı sülaledeyiz ve herkes karşı çıktı bizi anlamadan dinlemeden yurt dışı demem mantılklıydı ayrılmayı çok uzun bi süre kabül etmedi ben seni seviyorum diye ama ailelerin durumu ve son yıpranmalarla ayrıldık hala çok kötü oluyorum çünkü dolu dolu dört yıl geçirdik ama birazcık mücadele etmedi...hala arayıp soruyo artık birbirimize kardeş gözüyle bakalım dedi...nasıl olacaksa zorla yapmaya çalıyorum...sonra beni uzun süredir seven biri vardı ilk görüşte aşkmış o benim mutlu olmam için elinden geleni yaptı bi birlikteliğim olduğunu biliyordu ve ayrıldığımızı...normal çok yakın arkadaşımdı o benim için hayallerinden vazgeçip gelirim senle yurt dışına dedi seninle her yere varım ben yeterki sen ol yanımda...benim sevdiğim adam bun diyemedi ya bu nedir anlamadım ..sonra o çok yakın arkadaşımla bi gün bi oyun oynamaya karar verdik çılgınca biliyorum ama yaptık kağıtlara yazdık 6 tane olumsuz 5 tane olumlu işte bunlarda neler var bidaha hiç görüşmeyeceğiz arkadaş olmaya devam ediyoruz evleniyoruz gibi 11 tane şey yazdık en son kalanı yapacaktık o çok heyecenlı olumsuz çıkmasın diye bi o çekiyo bi ben en son ne kaldı o sevinçten deliye döndü o kadarın arasın da evleniyoruz çıktı 1 yıl sonra bu ne şimdi hala bi yanım 4,5 süren ilişkimde belkide ağrıma gidiyo olanlar...evlenceğim kişi çok iyi biri bana çok değer veriyo bende de belki bi kıpırdanmalar var ama bilmiyorum ya artık gözüm karardı gibi yine de sizinle paylaşmak istedim o kadar karışık ki kafam teşekürler

oncelikle bizimle paylastiginiz icin tskler:)
hikayeniz gercektende uzucu
benim diyebilecegim o kisi sizin yaptiginiz gibi fedakarlik yapamamis
ve herseyin normal olmasini istemis hic sevgili olmamis gibi nasi yapicaksiniz ki?fisfisfis
bence o kisiye yol verin elbette gecen gunler unutulmaz ama herseyde bir hayir vardr
diger kisiye gelince belkide nasibiniz o?
bence onu tanimak icin kendinize zaman verin kipirtida var diyorsunuz zaman herseyin ilaci bana gore seveni sevmek deger verene vermek daha guzel
yerimseniben
dilerim hersey sizin icin guzel olur mutluluklara.s.

Back