Keşke böyle bir fiziğim olsa dediğiniz???

$tumblr_m2sxveKvl01rup5ndo1_500_large.png.jpg
$tumblr_m3oavm8IHz1qdoxp5o1_500_large.jpg

:37::37::37::37:

Bu yaşıma dek gıpta edip iç geçirerek keşke bunun gibi olsaydım dediğim hiç kimse olmadı..Bu konuda hiç kıskançlığım olmadı....

Oyyyy nankörlük yapmayacağım 170 boyum 54 kiloyum..
bacaklarım kollarım belim orantılı ama memişler dolgulu B cup u anca dolduruyooo :43:

O da nazarı olsun ki ,ben çok çok büyük göğüs beğenmiyorum . :// Güzide Duran 2ın göğüsleri silikon ama karpuz gibi yaptırmamış kadın,fiziğine yakışıyor.:1:

Bilemem..Onlara sormak lazım... Beni beğenmeyenler de vardır elbette... Zevkler ve renkler meselesi :))

Not : Beni sevmeyen ölsüüüün,ölsüüün...:9:

Hahahaha ,son cümleye koptum. :))
Evet ,içten beğenmeyene saygı duyulur da başka nedenlerden beğenmeyenleri bilemem artık.Fesatlık,hasetlik... :1:

Bu yaşıma dek gıpta edip iç geçirerek keşke bunun gibi olsaydım dediğim hiç kimse olmadı..Bu konuda hiç kıskançlığım olmadı....

Keşke şununki gibi vücudum olsa demek kıskançlık mı oluyor yani?! :27::27:
Ben kendime aşığım resmen ama göğüslerimin dolgun olmasını çok isterdim ve iri göğüslü bir kadına bakınca keşke benimkiler de öyle olsa diyorum.
Kıskançlık söz konusu değil bu durumda. :27::27::27:

Keşke şununki gibi vücudum olsa demek kıskançlık mı oluyor yani?! :27::27:
Ben kendime aşığım resmen ama göğüslerimin dolgun olmasını çok isterdim ve iri göğüslü bir kadına bakınca keşke benimkiler de öyle olsa diyorum.
Kıskançlık söz konusu değil bu durumda. :27::27::27:

Tryamocum,benim mesajımdaki kıskançlık kelimesine takılma..Konuyu açan arkadaşın ilk mesajında geçiyor kıskançlık durumu ..Ben de ilk mesaja göre yazdım mesajımı... Bunu konuyu açana yazmalısın, bana değil........

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle kıvrımlı kalçalarım olsun isterdim kadının kalçaları ve poposu çok sexiiiii:31:

ayy yok ya benim kalçam böyle tam jennifer lopez kalçası belki onunkinden bile güzel ama gelgelelim ben çok rahatsız oluyorum ne giysem çıkıyor braz kilo aldımmı bin üstüne gez gibi oluyor.
herkes dik kalçayı çok sever ama ben sevmiyorum.

ayy yok ya benim kalçam böyle tam jennifer lopez kalçası belki onunkinden bile güzel ama gelgelelim ben çok rahatsız oluyorum ne giysem çıkıyor braz kilo aldımmı bin üstüne gez gibi oluyor.
herkes dik kalçayı çok sever ama ben sevmiyorum.

Bende de aynı durum söz konusu ,ama o kadar büyük değil.:1:Popo yukarda o yüzden elbiseler hep arka kısmından kalkıyor. :1:

Benim de kalçam kalkık. Lisede eteğimin arka kısmı kalkardı hep, kızlar da uyarırdı düzelt diye. :1: Halbuki altım görünecek kadar kalkmazdı, sadece arka kısmı ön kısmına göre daha kısa görünürdü. O zaman sinir olurdum bu özelliğime, şimdi seviyorum... :16:

Back