Merhaba kizlar 1.5 yillik ilişkin var ve aileler biliyor artik. Geçenlerde de konu acmistim erkek arkadasim tanismaya geldi ve ailem çok sevdi diye bende annesiyle 2,3 kez tlf da knstum ve bana isindigini söylemişti . ancak bi sorun var ki yani bana gore sorun değil ama onlara gore sorunmus iki aile kültür olarak farklı özellikle siyasi acidan tamamenn uç fikirlere sahip aileler . bizde basta sevgilimle tartisirdik ama sonra doğru kararin birbirimize bu konu da karismamak olduğunu ve saygi göstermek olduğuna karar verdik ve bu konulara girmedik taaki dun erkek arkadasim annesine söyleyene kadar annesi farklı uçlarda olduğumuzu duyunca kesinlikle olmaz demiş ve sonra erkek arkadasimla tartistik bana bunun sorun olcagini soledi bende biz bunlari konuşup kapattik artik sorun yoktu annen boyle deyince sen hemen sorun olur demeye basladin dedim sürekli bana senin dusuncen yanlis tamam ailene öyle dusunsun ama karim olacak kişi bu sekil düşünmesini istemiyorum eğer bi yerde kendi düşüncelerini savunursan sana hakkimi helal etmem fln dedi bende senin ailenin yaninda asla bu konulara girmem onlari kirmam sende benim ailemn yaninda öyle davranirsin ama onun dişinda bana bunu düşünme savunma diyemezsin dedim.. Beni en çok üzen de sizin bu fikirlere sahip oldugunuzu öğrendiğim anda bitirmeliydim i zaman hata yaptim çünkü seni çok seviyordum hala seviyorum ama yanlis anlama bu hatali bi baslangicti dedi (( dun akşam msj attim seni çok seviyorum bunu bil sana karsi belki hata belki dogruyum bilmiyorum ama otur karar ver ben en basta nasilsam oyleyim seninle anlastik nazi konularda ama simdi sen bana olmaz degiseceksin diyorsun bizim anlaşmaya vardigimiz bisey yüzünden senle tekrar tartismicam en basta ne konustuysak o ii.geceler by yazdim o da sadece by dedi bgn de hic aramadi .. Ben yanlış miyim kizlar böle davranmasi normal mi ? Annesi tanimadigi biri hakkında kuşkulu olabilir ama beni tanimadan böyle davranması bence yanlis ayrıca önce sevdim diyip sonra bunları duyunca kesinlikle olmaz demesi beni sarsti
Son düzenleme: