kesinlikle istenmeyen gelin olmak?

İkinizin ilişkisini bilmem değerlendiremem

bir başka buna benzer konuya da yazmıştım

bir tanıdığımız da istememişti oğlunun kendinden büyük boşanmış kızla evlenmesini

Aradan bir süre geçti oğlu evlendi.

Şimdi aman da gelinim canım da gelinim ben istemem demiştim ama hata yapmışım; iyi ki oğlum beni dinlememiş; iyi anlaşıyorlar; gelin de oğlumu benden iyi çekip çeviriyor diye anlattı.

Sizinki böyle olur ya da olmaz bunu bilemeyiz ama bu önyargı herkeste var ki aranızda çok yaş farkı var. evlenilip boşanılmak belki daha kolay aşılır ya da söylenmeyebilir; ama yaş farkı aileyi hali ile düşündürür. Arkanızda durursa erkek arkadaşınız onlar da alışır

ben 29 yaşındayım görüştüğüm erkek 23 yaşında. o benim ailemle tanıştı bizde sorun yok ben onun ailesinin yanına gitttim.yüzüme bişey demediler ama ben gittikten sonra müstakbel kayınvalide olmaz bu senden yaşlı demiş.boşver uğraşma şimdi bunlarla daha iyisini bulursun demiş.ha şu da var henüz evlenip ayrıldığımıdememiş ailesinederlerse hiç istemezler belli.babası tansiyon hastası. "e nolcak beni kesinlikle istemezlerse" dedim."istemicekler eminim ben de kaçarım sana" dedi

eveyt yaşı küçük ama onun olgunluğuna inandım.beni bırakacağını zannetmiyorum öyle bir izlenim bırakmadı bende.yaıtlarım olanlardan daha fazla bir olgunluk ve dürüstük gördüm ben onda.ama son zamanlarda "ben ne yapayım şimdi onları umursamadan seninle evlenmsem zerre düşünmem onları ama ailem yaşlı ya onlara bu hareketim yüzünden bişey olursa babam tansiyon hastası ya bişey olursa onlara" dedi.
şimdi bu ufaktan ufaktan dönmek mi? soruyorum tamam o halde onların dediklerini seç o zaman diyor ki "sen benim parçamsın ben senszi mutlu olamam"
peki ben nasıl davraayım? beni tanımadan etmeden reddeden ve boşandığımı öğrenince şok olacak ve kesinlikle reddecek insanlar var ve ben inanın sorun yaşamak istemiyorum.bıktım usandım sorundan sıkıntıdan.önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Oglan yan cizmis zaten artik bu is olmaz. Senden 6 yas kucuk sen bosanmis o hic evlenmemis biraz olsun denklik yok. Aile de hakli bi yerde bi sey diyemem

yani her şey uysa da o sayı uymadığı için olmaz diyorsunuz peki ayrılayım o halde.30 ve ilerisi erkekler olgun 30 altı veya 25 altı ergen peki
Sen bizi cok iyi anliyorsun da anlamamazliktan geliyorsun canim.
Sana aciklayayim o zaman. Bizim yasadigimiz ulke Turkiye, burda anneler ogullari icin sozum ona her seyin en iyisini dusunur, yapar. Simdi sen inaniyor musun mustakbel kayinvalidenin cingar cikarmayacagina, sevgilinin aklini bulandirmayacagina.
Eger ben bu cocugu seviyorum diyorsan hic birseyi aceleye getirme, zamana birak.
Evlenseniz bile her seyi cekip ceviren sen olacakmissin gibi geldi bana.
Sorun yas degil, senin canin zaten yanmis seviyorum asigim diyip de bir kez daha atese atma kendini. Yoksa ben de biliyorum yasla olgunluk olmaz ama 23 yasinda ailesine bagli bi erkek dersen korkarim senin yerinde olsam. Hele bi de arkandan yasli falan demisler, evlenip ayrildigini ogrenince kuplere binerler.

ben 29 yaşındayım görüştüğüm erkek 23 yaşında. o benim ailemle tanıştı bizde sorun yok ben onun ailesinin yanına gitttim.yüzüme bişey demediler ama ben gittikten sonra müstakbel kayınvalide olmaz bu senden yaşlı demiş.boşver uğraşma şimdi bunlarla daha iyisini bulursun demiş.ha şu da var henüz evlenip ayrıldığımıdememiş ailesinederlerse hiç istemezler belli.babası tansiyon hastası. "e nolcak beni kesinlikle istemezlerse" dedim."istemicekler eminim ben de kaçarım sana" dedi

eveyt yaşı küçük ama onun olgunluğuna inandım.beni bırakacağını zannetmiyorum öyle bir izlenim bırakmadı bende.yaıtlarım olanlardan daha fazla bir olgunluk ve dürüstük gördüm ben onda.ama son zamanlarda "ben ne yapayım şimdi onları umursamadan seninle evlenmsem zerre düşünmem onları ama ailem yaşlı ya onlara bu hareketim yüzünden bişey olursa babam tansiyon hastası ya bişey olursa onlara" dedi.
şimdi bu ufaktan ufaktan dönmek mi? soruyorum tamam o halde onların dediklerini seç o zaman diyor ki "sen benim parçamsın ben senszi mutlu olamam"
peki ben nasıl davraayım? beni tanımadan etmeden reddeden ve boşandığımı öğrenince şok olacak ve kesinlikle reddecek insanlar var ve ben inanın sorun yaşamak istemiyorum.bıktım usandım sorundan sıkıntıdan.önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Kaçarım ben sana ne demek ki, bir erkek kadına nasıl kaçar? Aileler ikna olmaz ortak bir hayatı göze alırsanız amenna. Burdan pek mantıklı gözükmüyor. 23 yaşında erkek çocuktur. Olgun değil pasif ya da sessizdir. 25-30 yaş arasında çok değişir. 23 yaşında çocuk 1 evlilik yapmış 30 yaşında biriyle çok mantıksız...
Adam 30 siz 35 olsanız amenna olmuş kişiliği derim de çocuk o daha ya

Sen bizi cok iyi anliyorsun da anlamamazliktan geliyorsun canim.
Sana aciklayayim o zaman. Bizim yasadigimiz ulke Turkiye, burda anneler ogullari icin sozum ona her seyin en iyisini dusunur, yapar. Simdi sen inaniyor musun mustakbel kayinvalidenin cingar cikarmayacagina, sevgilinin aklini bulandirmayacagina.
Eger ben bu cocugu seviyorum diyorsan hic birseyi aceleye getirme, zamana birak.
Evlenseniz bile her seyi cekip ceviren sen olacakmissin gibi geldi bana.
Sorun yas degil, senin canin zaten yanmis seviyorum asigim diyip de bir kez daha atese atma kendini. Yoksa ben de biliyorum yasla olgunluk olmaz ama 23 yasinda ailesine bagli bi erkek dersen korkarim senin yerinde olsam. Hele bi de arkandan yasli falan demisler, evlenip ayrildigini ogrenince kuplere binerler.
evet canım çok güzel yaşmışsın.aceleye getirmeden beklemek mantıklı

Başından bir evlilik geçmiş biri olarak yoğurdu üfleyerek yemeniz gerektiğini düşünüyorum.
Sizden 5 yaş büyük biri bile aile baskısına dayanamamış ayrılmış 23 yaşındaki birinin aklı çok çabuk çelinebilir.
Gerçi karşıt görüşler pek hoşunuza gitmemiş hayat sizin.

canım yorumun inin teşekkür ederim ama ben ilk evlendiğimde eşim benden 5 yaş büyüktü ve ailesi istemiyor diye evlendikten sonra bitirdi.bu olayın yaşa baktığını çok zannetmiyorum
hee bir kere de böyle bişey yaşamanıza rağmen
hala nasıl cesaret ediyorsunuz.. bravo

bence siz ondan ayrılın.. sevgiliniz bana da dediği lafla ergen geldi biraz..

Başından bir evlilik geçmiş biri olarak yoğurdu üfleyerek yemeniz gerektiğini düşünüyorum.
Sizden 5 yaş büyük biri bile aile baskısına dayanamamış ayrılmış 23 yaşındaki birinin aklı çok çabuk çelinebilir.
Gerçi karşıt görüşler pek hoşunuza gitmemiş hayat sizin.
benim anlatmak istediğim anlaşılmıyor.aileyi bir kenara bırakalım.karşımızda iki adam var biri 23 diğer 35.şimdi o adamalrı tanımadan onlarla konuşmadan 35 lik olgundur buunla iyi evlilik olur 23 lük çocuktur bununla iyi evlilik olmaz gibi ezbere bir yargı manttıklı olur mu? bunu anlayamıyorum ya da kabul etmiyorum bilemiyorum.belki de ben hatalı düşünüyorum

Bu yolun sonu belli canım. O seni terk etmeden sen onu terk ette canın fazla acımasın

Bence yol yakinken dön bu sevdadan ..
Cünkü kacsada evlensende , birgün ailesi cok degerli olacak senden daha degerli..
Ve iste ozaman baslayacak sorunlar suan 23 yasindaki genc icin hersey lay laylom.

bi kez canin yanmis.. tedbirli olman lazim.. elimizde degil tabiki her sey ama dikkatli davranmaya calis.. annesinin uslubu anlattigin gibiyse, itici.. ne demek 'bunlarla ugrasma'.. olumlu olumsuz yorum yapma.. bu bi firsat, bakalim guvenle sirtini yaslayabilecegin insan mi karsindaki?

bi kez canin yanmis.. tedbirli olman lazim.. elimizde degil tabiki her sey ama dikkatli davranmaya calis.. annesinin uslubu anlattigin gibiyse, itici.. ne demek 'bunlarla ugrasma'.. olumlu olumsuz yorum yapma.. bu bi firsat, bakalim guvenle sirtini yaslayabilecegin insan mi karsindaki?
nasıl anlayabilirim bunu?

benim anlatmak istediğim anlaşılmıyor.aileyi bir kenara bırakalım.karşımızda iki adam var biri 23 diğer 35.şimdi o adamalrı tanımadan onlarla konuşmadan 35 lik olgundur buunla iyi evlilik olur 23 lük çocuktur bununla iyi evlilik olmaz gibi ezbere bir yargı manttıklı olur mu? bunu anlayamıyorum ya da kabul etmiyorum bilemiyorum.belki de ben hatalı düşünüyorum
siz anlamak istemiyorsunuz
biz burada hemen 35 lik birini bulun o kesinnnn bu 23 lükten daha iyi çıkar demiyoruz
her yaşı büyük olan tabiki iyi çıkmaz
ama yeterinde olgunluğa erişememiş olan her zaman daha tehlikelidir
daha illa ki ailesinin etkisinde kalır
neyse bu kadar akıllar verildi artık kendiniz bileceksiniz

siz anlamak istemiyorsunuz
biz burada hemen 35 lik birini bulun o kesinnnn bu 23 lükten daha iyi çıkar demiyoruz
her yaşı büyük olan tabiki iyi çıkmaz
ama yeterinde olgunluğa erişememiş olan her zaman daha tehlikelidir
daha illa ki ailesinin etkisinde kalır
neyse bu kadar akıllar verildi artık kendiniz bileceksiniz
peki teşekkürler..

X