Daha önceki konumdaki sevgilimle barıştık, ben suyuna gittim o biraz suyuma gitti derken orta yolu bulduk. Olduğum şehre geldi, herşey iyi güzel ilerledi 3 gün boyunca. Sohbet ettik, eskisi gibi sarıldık ettik, birbirimizi de çok özlemişiz. Bugün sabah instadan bir şey izliyorduk, onun hesabı açıktı. Neyse gözüm mesajlara takıldı. Özel ders verdiği bir kadın var internetten, kadın video çekmiş atmış ödev gereği, ama bana biraz garip gelmişti video. Hani böyle elini masaya koymuş, memeleri de hafif açmış alttan destek vermiş de öyle konuşuyor, ama konuşmasında bir yakınlık yok. Neyse instada bu bahsettiğim kadınla mesajlaşmalarını okudum, günümüzdeki mesajlar normal. Şöyle ders yapalım, şu kitabı al , şuradan çalış vs tarzı şeyler. Ama geri giderken mesajlarda bir baktım kadın kaybolan fotolardan göndermiş, sevgilim de oooo pek şıksınız demiş. Sevgilim kendi fotosunu göndermiş. Ben tabi bunları görünce aşırı kızdım, hızlı hızlı daha yukarılara baktım. Hiç buluşalım görüşelim vs yok, arada gene kadın hocam yazmış sevgilime, emoji vs gene var. O da şaşırdı, ya iyi de ben hiç böyle bir şey hatırlamıyorum diyor. İçeri gittim ben kızdığım için, arkamdan geldi, ya hayatım bu yeni değil 2 yıl önceymis bak diyor. İnanmadım baktım, cidden 2 yıl önce fotosunu atmış , kadın da ona yemekten bir foto atmış, güşüşmüş eğlenmişler. 2 sene önce de olsa flörtleştiğin kadınla ilk kavgamızda konuştun ve şu an ders veriyorsun diye iyice sinirlendim. O da bana bak ben cidden onun bana öyle yazdığını benim de ona öyle yazdığımı unuttum diyor. Mesajların bir yerinde kadın artık sen bana yazmıyorsun, neden yazmıyorsun falan demiş gene 2 yıl önce. Sevgilim de bunu sana baştan diyemedim, benim ciddi ilişkim yokken flörtlerim elbet oluyordu bak ciddi ilişki bulunca da onla konuşmayı kesmişim zaten, ve cidden şu anda da bu kadınla böyle yazıştığımızı hatırlamıyorum, yoksa asla tekrardan konuşup ders falan vermezdim sen varken dedi. İnanmadım bir gram bile, insan flört ettiğini hatırlar bilir. Ya da o kadar çok var ki artık flörtü, onu da hatırlamıyor hangisi daha kötü bilemedim... Zaten affedesim yok ama yorumlarınızı merak ettim. Kızdım git dedim, bir şey diyemedi bile pek çıktı gitti. Delircem insan zamanında şık olmuşsunuz vs yazdığı kadını hatırlamaz mı ? Whatsapp da konuşmuşlar son zamanda, onun hepsi dersle ilgili. Hatta sevgilim hiç emojisiz çok daha soğuk yazmış genel olarak. Şu an belki bana karşı hata yapmadı, ama geçmişten flörtleştiği birini beyefendi unuttuğu için ders vermesi sizce normal mi? Bu arada kendisi epey yoğun spor yapıyor, kaslı maslı tipi yakışıklı genelde de soğuktur dışarıya, kızlar vs yazıyor onların hepsini tersliyor.Günümüzle ilgili bir gram süphem yoktu şu ana kadar, bana kızıp mı yaptı ki bana öyle geliyor, ya da cidden mi unuttu dicem ona da inanamıyorum.