Kesin kararlıyım boşanıyorum

Ben bunları zaten yapıyorum ama şöyle oluyor anlatayım 1.5 sene önce ev aldık krediyi ben çektim sonra eve eşya mobilya aldık elime hiç para kalmıyordu zaten temmuz zammı ile kalmaya başladı o zman da direksiyon dersi aldım kızımın okul ihtiyacı kendi ihtiyaçlarım onları aldım elime bisey kalmıyor zaten maasimin yarısı kredilere gidiyor 3 5 de bsey alınca hiç para kalmıyor

Normal yaşantı yaşamıyoruz zaten herkes kendi halinde ne yapabilirim evden gitmiyo şuan evden gitme şansım da yok ben çocuğumu koruyorum zaten avukata gitmeden ne yapabilirim bende bir yol bulmaya çalışıyorum
Avukata gitmeden bosanmadan bir sey yapamazsınız zaten bin tane sey söylüyo insanlar idrak sorununuz mu var? 3 yaşında cocuk babamla yasamak istemiyorum diyor korkuyor şiddet gorüyor. Siz hala neyin derdindesiniz, madem sorunlu evliliginiz var kenara üç kuruş koyamadiniz mi kiziniz için. Cesaretim yok bilmem ne bos boş laflar yıl olmuş kaç hala bosanmaya cesareti yokmus. Kocan kizini yere çarparken nerdeydi anneliğin?

Ev kredisi ve mobilya faturaları ispatlanabilir.

O zaman avantajlı durum olmuyor mu acaba?

Kusura bakmayın ama siz boşanmazsınız. Parası olmayan işi olmayan lise diploması olmayan kadınlar bile komilik,bulaşıkcılık yapıyorlar sizin maaşınız var. Boşandınız paranız mı yok gerekirse tv satıcaksınız. Gerekirse telefon modelinizi düşürüceksiniz 3-4 sene borçla yaşayacaksınız.
Aklınız varsa çocuğunu psikoloğa götürün babasının yaptıklarını anlatsın psikolog tutanak tutsun bunu delil olarak kullanın.

Bunlar mahkeme aşamasında yapılıyormuş zaten

Adam sizden nefret ediyor. Tek derdi ev ve araba almak için sizi kullanmak. Bu adamla borca girip eve eşya ve mobilya almak mı? Her şey güllük gülistanlık da bir mobilyanız eksikti. Tebrikler. İnsan bu adamla geleceği olmayacağını bilir ve kenara para koyar, borca girmez.

Tüm yaptıklarına rağmen boşanamıyor oluşunuz, bu pasifliğiniz size olan saygısı varsa onu da yok etmiş. Ben erkek olsam tüm bu hakaret ve şiddete rağmen sadece "aytık ütüsünü yapmıycam" diye ağlayan bir kadını asla sevmezdim.
Siz gerçekten layığınızla yaşıyorsunuz ama o çocuk ne olacak bilmiyorum. Ona üzülüyorum.

Araba ev alındığında böyle sorunlar yoktu arabayı ilk sene aldık 2.alinan araba bana alındı altinlarim onun elindeydi ve almak zorundaydım onları da ev de daha önce alındı eşyalar yani sorun varken alınan şeyler değil bunlar. Ve soyle bsey var ev araba alınmasa senelerdir tüm birikim eşimde kasasında duruyordu bunu ispatlayacak biseyim de yoktu biz de ben eve dönünce ilk iş ev aldık en azndan evin yarısı şuan benim. Kim ayrılmak için evlenir ne bileyim ben böyle olacağını eşim cimriydi evet ama ilk başlarda böyle değildi 4 sene biz gayet iyi anlaşarak yaşadık son 3 senedir bozulmaya başladı yani bozuldu

Ben bırakırım deme sebebi çocukla arama girme demek istiyor kaçırmak istese ben her saniye çocuğun yanında değilim eşimin derdi cocuk da değil zaten ev ve itibar

Belli olmaz anneye acı çektirmek için herşeyi yapıyorlar vallahi neler okuyoruz. Dikkat edin yine de vakit geçirmek istiyor anladım ama işte niyetlerinizi de pek açık etmeyin derim.

Yapmıyorum zaten
Yapmasanız yazmazdınız uzun süre yapmışınızdır eminim. Boşanmayıp travmalı bir çocuk büyütüp senin için boşanmadım demeyin olur mu inanılmaz güçsüzsünüz çünkü çocuğu şiddet görürken sesini çıkarmayan kadın anneyim demesin. Ve evet çocuğu kolundan tutup atması şiddet oluyor bir öğretmen olarak bilmiyorsunuzdur siz şimdi söyleyim dedim!

Hilal hanim Kendinize gelin. Evin sadece 1.5yil kredisi odenmis. Geriye kalan odemelere dahil olmazsa nasil evin yarisini alsin sizden? Simdiye kadar odenen kredilerin yarisi kadar hakki vardir sadece. Krediyi siz cektiyseniz ev otomatik olarak sizin ustunuze olmustur zaten. Evi size nasil vermiyo valla anlamadim ben

Ev kredisi hilal hanımın ustuneyse ev tapusuda hilalin üstüne olmak zorunda istese adamı evden gonderebilirde istemediği için kendince bahaneler sunuyor iste

Ev kredisi hilal hanımın ustuneyse ev tapusuda hilalin üstüne olmak zorunda istese adamı evden gonderebilirde istemediği için kendince bahaneler sunuyor iste

Kredili eve ortak tapu olmamisti. Biz noterde sormustuk tapuyu alirken, olmaz demisti. Belki bir ihtimal sistem degismistir, ortak tapu yapmislardir. Oyle bile olsa evin yarisi hilalin ustuneyse neden evden o gitsin ki? Ay saka gibi. Gercekten bahane

Kredili eve ortak tapu olmamisti. Biz noterde sormustuk tapuyu alirken, olmaz demisti. Belki bir ihtimal sistem degismistir, ortak tapu yapmislardir. Oyle bile olsa evin yarisi hilalin ustuneyse neden evden o gitsin ki? Ay saka gibi. Gercekten bahane
Uğradığı şiddeti kanıtlama yoluna gitse zaten adam tazminat vermemek için, ele güne de rezil olmayayım daha fazla diye paşa paşa anlaşır, evdeki hakkından vazgeçerdi. Ama o göz korkutmayı seçti. Adamı da bi güzel uyandırdı. Ayağına sıkma konusunda üstüne yok Hilal'in.

Üstelik kredi ödemesini kızının ve kendinsinin bütün masraflarını karşılıyor.
Adam bütün maaşını birikim yapıyor.
Birde üstüne hakaret şiddet çekiyor Allah akıl fikir versin gerçekten.

"Sen evden el çek ben de o paralarının yarısını ellemeyeyim. " Al bak yine kurtuldu ev.

Katipcim hala gec değil. Cocugun gordugu siddet icin hala sikayetci olabilir. Uzerinden sadece 3 gun gecti. Ya ben dun yazdim 2.gün, gotur iste hastaneye karakola bi yere, bilgi al. Ben bilmiyodum diyor bana. Memurlar ozel hayatindan oturu yargilanmiuor ama cocuga siddet gösteren bir rehber ogretmen hala meslegini yapabilir mi? Ordan bile yururdu hilal. Adamin icinden gecerdi. O evin kalan kredisini bile haydut kocasina odetirdi anlasmali bosanma protokolu ile. Hala daha adamin utusunu yapmadim, adam cocugu okula birakacak, evin borcu var, bilmem ne

Evlendiğinizden beri gün yüzü görmemişsiniz. Bir sürü konu açmışsınız. Unuttunuz galiba. Tabi ki çocuk olana kadar eminim kocanız bir melekti. Çünkü herkes size "bu canavardan neden hamile kaldınız?" diyecek. Siz de yaptığınız düşüncesizliğin bir çocuğun hayatını nasıl mahvettiğini yüzünüze vurmayalım diye kocanızı melek göstereceksiniz.

Kimse bu şekilde değişmez hanımefendi. İlk gün de sıkıntılıydı bu adam. Çocuktan sonra değişti çünkü artık sadece size eziyet etmiyor çocuğa da eziyet ediyor. Siz sırf anne olmak için şefkat ve merhamet duygusu olmayan bu adamdan hamile kaldınız. Şimdi de bir eğitimci olarak hem şiddet görüyor, hem hakarete uğruyor hem de çocuğunuzun yaşadığı bu eziyeti izliyorsunuz. Ne vazgeçilmez bir kocaymış vay be!

Acaba durumu idrak etmekte zorlanıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…