Ben bunları zaten yapıyorum ama şöyle oluyor anlatayım 1.5 sene önce ev aldık krediyi ben çektim sonra eve eşya mobilya aldık elime hiç para kalmıyordu zaten temmuz zammı ile kalmaya başladı o zman da direksiyon dersi aldım kızımın okul ihtiyacı kendi ihtiyaçlarım onları aldım elime bisey kalmıyor zaten maasimin yarısı kredilere gidiyor 3 5 de bsey alınca hiç para kalmıyorBen de bunu anlamıyorum.
Tamam adam kötü, çok kötü!
Yıllardır boşanmak istiyorsun ama cesaretin yok! Buna da tamam!
Eee niye parana sahip çıkmıyorsun arkadaşım?
Bu adamla evli kalsan da ondan da parasından da hayır yok. Eee yavruna hafta sonu bir yemek ısmarlasan,kış geliyor bir ayakkabı alsan dünya kadar para!
Nasıl oluyor bu işler?
Düzgün konuşun lütfen ben burda fikir almak için yazdımSizden ne köy olur ne kasaba. Kocasız ölmezsiniz merak etmeyin ne biçim eğitimcisiniz anlamıyorum nasıl annesiniz? Bosanmazsınız siz o belli, sizde o çap yok malesef. Kızınız bu yüzden ileride sizden nefret edecek.
Avukata gitmeden bosanmadan bir sey yapamazsınız zaten bin tane sey söylüyo insanlar idrak sorununuz mu var? 3 yaşında cocuk babamla yasamak istemiyorum diyor korkuyor şiddet gorüyor. Siz hala neyin derdindesiniz, madem sorunlu evliliginiz var kenara üç kuruş koyamadiniz mi kiziniz için. Cesaretim yok bilmem ne bos boş laflar yıl olmuş kaç hala bosanmaya cesareti yokmus. Kocan kizini yere çarparken nerdeydi anneliğin?Normal yaşantı yaşamıyoruz zaten herkes kendi halinde ne yapabilirim evden gitmiyo şuan evden gitme şansım da yok ben çocuğumu koruyorum zaten avukata gitmeden ne yapabilirim bende bir yol bulmaya çalışıyorum
Ev kredisi ve mobilya faturaları ispatlanabilir.Ben bunları zaten yapıyorum ama şöyle oluyor anlatayım 1.5 sene önce ev aldık krediyi ben çektim sonra eve eşya mobilya aldık elime hiç para kalmıyordu zaten temmuz zammı ile kalmaya başladı o zman da direksiyon dersi aldım kızımın okul ihtiyacı kendi ihtiyaçlarım onları aldım elime bisey kalmıyor zaten maasimin yarısı kredilere gidiyor 3 5 de bsey alınca hiç para kalmıyor
Kendi gönlüm olmasa avukat aramam ailemle konuşmayı kesmem sakince köşeme çekilir buraya da bisey yazmamZaten kendi gönlün yok, anne baban da ayrılma dese en büyük bahanen bu olacak.
Cidden yazık o kız çocuğuna.
Hepsini bugün öğreneceğim isteEv kredisi ve mobilya faturaları ispatlanabilir.
O zaman avantajlı durum olmuyor mu acaba?
Bunlar mahkeme aşamasında yapılıyormuş zatenKusura bakmayın ama siz boşanmazsınız. Parası olmayan işi olmayan lise diploması olmayan kadınlar bile komilik,bulaşıkcılık yapıyorlar sizin maaşınız var. Boşandınız paranız mı yok gerekirse tv satıcaksınız. Gerekirse telefon modelinizi düşürüceksiniz 3-4 sene borçla yaşayacaksınız.
Aklınız varsa çocuğunu psikoloğa götürün babasının yaptıklarını anlatsın psikolog tutanak tutsun bunu delil olarak kullanın.
Adam sizden nefret ediyor. Tek derdi ev ve araba almak için sizi kullanmak. Bu adamla borca girip eve eşya ve mobilya almak mı? Her şey güllük gülistanlık da bir mobilyanız eksikti. Tebrikler.Ben bunları zaten yapıyorum ama şöyle oluyor anlatayım 1.5 sene önce ev aldık krediyi ben çektim sonra eve eşya mobilya aldık elime hiç para kalmıyordu zaten temmuz zammı ile kalmaya başladı o zman da direksiyon dersi aldım kızımın okul ihtiyacı kendi ihtiyaçlarım onları aldım elime bisey kalmıyor zaten maasimin yarısı kredilere gidiyor 3 5 de bsey alınca hiç para kalmıyor
Araba ev alındığında böyle sorunlar yoktu arabayı ilk sene aldık 2.alinan araba bana alındı altinlarim onun elindeydi ve almak zorundaydım onları da ev de daha önce alındı eşyalar yani sorun varken alınan şeyler değil bunlar. Ve soyle bsey var ev araba alınmasa senelerdir tüm birikim eşimde kasasında duruyordu bunu ispatlayacak biseyim de yoktu biz de ben eve dönünce ilk iş ev aldık en azndan evin yarısı şuan benim. Kim ayrılmak için evlenir ne bileyim ben böyle olacağını eşim cimriydi evet ama ilk başlarda böyle değildi 4 sene biz gayet iyi anlaşarak yaşadık son 3 senedir bozulmaya başladı yani bozulduAdam sizden nefret ediyor. Tek derdi ev ve araba almak için sizi kullanmak. Bu adamla borca girip eve eşya ve mobilya almak mı? Her şey güllük gülistanlık da bir mobilyanız eksikti. Tebrikler.İnsan bu adamla geleceği olmayacağını bilir ve kenara para koyar, borca girmez.
Tüm yaptıklarına rağmen boşanamıyor oluşunuz, bu pasifliğiniz size olan saygısı varsa onu da yok etmiş. Ben erkek olsam tüm bu hakaret ve şiddete rağmen sadece "aytık ütüsünü yapmıycam" diye ağlayan bir kadını asla sevmezdim.
Siz gerçekten layığınızla yaşıyorsunuz ama o çocuk ne olacak bilmiyorum. Ona üzülüyorum.
Ben bırakırım deme sebebi çocukla arama girme demek istiyor kaçırmak istese ben her saniye çocuğun yanında değilim eşimin derdi cocuk da değil zaten ev ve itibar
Yapmasanız yazmazdınız uzun süre yapmışınızdır eminim. Boşanmayıp travmalı bir çocuk büyütüp senin için boşanmadım demeyin olur mu inanılmaz güçsüzsünüz çünkü çocuğu şiddet görürken sesini çıkarmayan kadın anneyim demesin. Ve evet çocuğu kolundan tutup atması şiddet oluyor bir öğretmen olarak bilmiyorsunuzdur siz şimdi söyleyim dedim!Yapmıyorum zaten
Ben bunları zaten yapıyorum ama şöyle oluyor anlatayım 1.5 sene önce ev aldık krediyi ben çektim sonra eve eşya mobilya aldık elime hiç para kalmıyordu zaten temmuz zammı ile kalmaya başladı o zman da direksiyon dersi aldım kızımın okul ihtiyacı kendi ihtiyaçlarım onları aldım elime bisey kalmıyor zaten maasimin yarısı kredilere gidiyor 3 5 de bsey alınca hiç para kalmıyor
Ev kredisi hilal hanımın ustuneyse ev tapusuda hilalin üstüne olmak zorunda istese adamı evden gonderebilirde istemediği için kendince bahaneler sunuyor isteHilal hanim Kendinize gelin. Evin sadece 1.5yil kredisi odenmis. Geriye kalan odemelere dahil olmazsa nasil evin yarisini alsin sizden? Simdiye kadar odenen kredilerin yarisi kadar hakki vardir sadece. Krediyi siz cektiyseniz ev otomatik olarak sizin ustunuze olmustur zaten. Evi size nasil vermiyo valla anlamadim ben
Ev kredisi hilal hanımın ustuneyse ev tapusuda hilalin üstüne olmak zorunda istese adamı evden gonderebilirde istemediği için kendince bahaneler sunuyor iste
Uğradığı şiddeti kanıtlama yoluna gitse zaten adam tazminat vermemek için, ele güne de rezil olmayayım daha fazla diye paşa paşa anlaşır, evdeki hakkından vazgeçerdi. Ama o göz korkutmayı seçti. Adamı da bi güzel uyandırdı. Ayağına sıkma konusunda üstüne yok Hilal'in.Kredili eve ortak tapu olmamisti. Biz noterde sormustuk tapuyu alirken, olmaz demisti. Belki bir ihtimal sistem degismistir, ortak tapu yapmislardir. Oyle bile olsa evin yarisi hilalin ustuneyse neden evden o gitsin ki? Ay saka gibi. Gercekten bahane
Üstelik kredi ödemesini kızının ve kendinsinin bütün masraflarını karşılıyor.Kredili eve ortak tapu olmamisti. Biz noterde sormustuk tapuyu alirken, olmaz demisti. Belki bir ihtimal sistem degismistir, ortak tapu yapmislardir. Oyle bile olsa evin yarisi hilalin ustuneyse neden evden o gitsin ki? Ay saka gibi. Gercekten bahane
"Sen evden el çek ben de o paralarının yarısını ellemeyeyim. " Al bak yine kurtuldu ev.Üstelik kredi ödemesini kızının ve kendinsinin bütün masraflarını karşılıyor.
Adam bütün maaşını birikim yapıyor.
Birde üstüne hakaret şiddet çekiyor Allah akıl fikir versin gerçekten.
Uğradığı şiddeti kanıtlama yoluna gitse zaten adam tazminat vermemek için, ele güne de rezil olmayayım daha fazla diye paşa paşa anlaşır, evdeki hakkından vazgeçerdi. Ama o göz korkutmayı seçti. Adamı da bi güzel uyandırdı. Ayağına sıkma konusunda üstüne yok Hilal'in.
Araba ev alındığında böyle sorunlar yoktu arabayı ilk sene aldık 2.alinan araba bana alındı altinlarim onun elindeydi ve almak zorundaydım onları da ev de daha önce alındı eşyalar yani sorun varken alınan şeyler değil bunlar. Ve soyle bsey var ev araba alınmasa senelerdir tüm birikim eşimde kasasında duruyordu bunu ispatlayacak biseyim de yoktu biz de ben eve dönünce ilk iş ev aldık en azndan evin yarısı şuan benim. Kim ayrılmak için evlenir ne bileyim ben böyle olacağını eşim cimriydi evet ama ilk başlarda böyle değildi 4 sene biz gayet iyi anlaşarak yaşadık son 3 senedir bozulmaya başladı yani bozuldu
Evlendiğinizden beri gün yüzü görmemişsiniz. Bir sürü konu açmışsınız. Unuttunuz galiba. Tabi ki çocuk olana kadar eminim kocanız bir melekti. Çünkü herkes size "bu canavardan neden hamile kaldınız?" diyecek. Siz de yaptığınız düşüncesizliğin bir çocuğun hayatını nasıl mahvettiğini yüzünüze vurmayalım diye kocanızı melek göstereceksiniz.Merhabalar ben 7 senelik evliyim 3 yaşında bir kızım var eşimle evlendigimizden beri sürekli para yüzünden kavga ediyoruz eşim asla para harcamayı sevmez ben de çalışıyorum ve harcamayı severim savurganim demiyorum harcamak istiyorum ama eşim ben her bisey aldığımda küser evlendigimiz ilk sene ben çalışmadığımda para bile vermezdi eve bisey alırken sürekli ne yapcaksin diye sorardı 1 sene sonra çalışmaya başladım kendim kazanıyorum dedim ona da karışmaya başladı harcama birikim yapalım kardeşine gönderme annene verme versem bir hediye alsam küser asla konuşmazdı bende zamanla vermemeye harcamamaya başladım neyse birikim yaptık araba aldık bu sefer ona bindirmedi yine sustum bu dönemler hiç boşanmayi düşünmedim ama sonra kızım oldu kavgalar daha da arttı konu parayı da geçti her şeye karışır oldu yok çocuk az emiyo sütun yok mama ver mama verirrim neden veriyon kolayına geliyor değil mi işte onu neden verdin şu yemeği yedi mi neden az yedi herseye karışır oldu ve kavgalarımız katlanarak artmaya başladı bu dönem ayrılmayı düşündüm çünkü araya şiddet de girmişti ama yine cesaret edemedim ailem destek olmadı onlardan çok uzaktaydim yapamadım yani sabret dedim kendime sonra tayin olduk araba yüzünden para yüzünden yine kavga eder olduk eşimin okulu yürüme mesafesiydi arabayla gidip geliyordu ben 2 servis değiştirip gidiyordum arabayı ben kullanım diyince yine vurcan bir yere diye vermedi kızıma bana da iyi davranmiyordu her gün kavga ediyorduk zaten neyse ben dayanamadim ailemin yanına gittim ayrilcam diye ama 1 hafta sonra yine barıştık elimizdeki birikimle ev aldık biraz aramız düzelmisti ama şimdi yine kavgalar başladı ben araba alcam dedikçe tekrar harcama yapmaya başladıkça yine kavga etmeye başladık araba alcam diyorum ben sana para flan vermem diyor zaten istemiyorum senden para kendim alırım diyorum ben karışmam hiçbir şeyine diyor geçen hafta sonu markete gittik kızıma bir çikolata aldık 13 lira bir çikolataya para mı verilir diye herkesin içinde laf söyledi bende konuşmadım madem sen konuşmuyorsun gör bakalm surat nasıl yapılır dedi 3 4 gündür konuşmuyoruz asla gelip özür dilemez zaten hatalı da olsa anca küser konuşmaz sadce eleştirmek için konuşur bu arada dedim ya yeni ev aldık diye evde de oraya dokunmayın duvarları çizmeyin kapıyı cizmissiniz evde diken ustundeyiz akşama kadar temizlik yaptım kapıya elektrikli süpürgeyi mi çarptın diyor çizilmiş küçücük laf soylicek yer arar küs olunca da ben de adım atmak istemiyorum artık çok yoruldum bazen kızım için sabret babasız mi büyüsün diyorum bazen o kadar çekilmez oluyor ki hersey çok uzun oldu ama kimseye bisey anlatamıyorum o yüzden burada paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?