• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesin kararlıyım boşanıyorum

Hakaret şiddet yoksa durduk yere uzaklaştırma alinmiyormus şiddet hakaret varken uzaklaştırma almak gerekirmiş o da zaten 1 ay 3 ay oluyormuş sonra şiddet hakaret olmazsa uzaklaştırma sürekli alinmiyormus adliyede boşanma davalarına bakan bir arkadaşım böyle anlattı
Neden hala arkadaşınızın, şunun bunun lafına göre hareket ediyorsunuz? Hangi avukat tutmuştunuz ? Psikolojik şiddete uğruyorum diye bile uzaklaştırma alabilirsiniz. Size çocuğa bağırdığında delil alın, polisi arayın dendi, hiçbir şey yapmadınız. Ne zaman dilekçe yazdınız da davayı hemen açıyorsunuz? İster boşanın, ister boşanmayın ama bari kızıma kötü davranıyor diye konu açıp bizim sinirlerimizi bozmayın. 11 aylık kızım bi otursa bütün dünya benim olacak. Bunlar da anne baba sağlam çocuğun psikolojisini bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Merhabalar önceki konularimdan biliyorsunuz zaten. Lütfen kırıcı yorum yapmayın çünkü desteklerinizi bekliyorum. Eşimle bir gün iyi 10 gün kötü hayatımız devam ediyordu. Ama biliyorsunuz ayrılmaya cesaret edemiyordum. Ne olur da tak der artık yeter diye bekliyordum hep. Birkaç gündür iyiydi. Bende terapiye başladım iyi dedim sanki düzelecek. Ama bugün olan oldu artık benim ipler kesinlikle koptu. Kızım (3 yaşında) klozete tuvaletini yapmış neymiş efendim sifona basmamis eşim cagiriyo neden basmiyo bilmem ne bende dedim basar yani çocuk unutmuş olabilir tuvaleti gelince o kadar gidip yapıyor ya. Neyse bulaşık makinesini boşaltıyoruz sonrasında Kızım 3 4 tabağı üst üste koydu bagiriyo eşim de kirilcak diye kolundan çekti. Düzgünce uyar elinden al bağırma dedim. Neyse o da geçti oturma odasına geçtik Kızım lambayı 1 2 açtı kapattı ışığı açtı eşim en son geldi çocuğun tuttu kolundan yere attı napiyorsun sen bozcaksin lambayı diye ben delirdim tabi o an biz başladık kavgaya dedim git surdan çocuk korktu ağladı diye hala çocuğa bagiriyo primleri dokunma diye. Oturdum saatlerce düşündüm ve artık karar verdim kesin de kararlıyım bir avukat bulmuştum daha önceden artık yarın gidip konuşacağım ve açacağım davayı. Beni artık evde tutan bisey de yok. Bana şiddet uyguladı sustum küfür hakaret sustum. Çocuğum babasız kalmasın dedim ama çocuğun böyle babası olacağına olmaması daha iyi. Sizlerden destek istiyorum lütfen çok kırıcı olmayin sadece daha çok cesarete ihtiyacım var zorlu bir süreç beni bekliyor umarım en az hasarla atlatırız. Eşimin ayrılacağımi duyunca vereceği tepkiden korkuyorum bana zarar verir diye. O.yuznden önce avukatla konuşmayı tercih ettim yarını bekleyecegim

O çocuğunu yere atınca neden polisi aramadın?

Kendini tutmak zorunda kalacak, devlet memuru biri için adli suça karışmak sıkıntılı bir durum.

Onun da ötesinde adam rehber öğretmen.
Konu sahibesi "bir daha çocuğuma el kaldırmaya kalkarsan/bağırırsan okulda herkese yaptıklarını anlatırım" dese o bile gözünü korkuturdu.
Bir de veliler çocuklarıyla ilgili bir sorun olduğunda bu adama danışıyorlar düşünebiliyor musunuz?

Son düzenleme:
Onun da ötesinde adam rehber öğretmen.
Konu sahibesi "bir daha çocuğuma el kaldırmaya kalkarsan/bağırırsan okulda herkese yaptıklarını anlatırım." dese o bile gözünü korkuturdu.
Bir de veliler çocuklarıyla ilgili bir sorun olduğunda bu adama danışıyorlar düşünebiliyor musunuz?
Zaten boşanacağı yok bari böyle böyle gözünü korkutsun da şiddet görmesin çocuğu ile. Kör topal nereye kadar gidiyorsa işte.

Şuan eşime bisey söylemedim zaten haber vermicem yani şuan babam dilekçe verince ben gelirim bisey flan yapar dedi ama onu da kaç ay yanımda tutucam birkaç gün kalır gider yani bu süreçte artık bisey yaparsa polisi arar uzaklaştırma o zman alırım yada en son çare kendim bi eve çıkar bir süre idare ederim bu kadar parayı seven bir adam kararlı olduğumu görünce anlasmaliya yaklaşır gibi düşünüyorum 3 4 sene mahkemeye para harcamaz
Kades yükleyin telefonunuza

Zaten boşanacağı yok bari böyle böyle gözünü korkutsun da şiddet görmesin çocuğu ile. Kör topal nereye kadar gidiyorsa işte.

Aynı şeyi düşünüyorum ama onu da yapmıyor.
Önceki konusunda başlık "kızımla eşim arasında kalıyorum" idi.
3 yaşındaki bebekleeşi arasında kaldığını düşünen birinden bunu yapmasını beklemek bile hayal.
Tek yaptığı çocuğun yanında adamla kavga etmek.
Zavallı yavrucak hem annesinden hem de babasından şiddet görüyor.

Neden hala arkadaşınızın, şunun bunun lafına göre hareket ediyorsunuz? Hangi avukat tutmuştunuz ? Psikolojik şiddete uğruyorum diye bile uzaklaştırma alabilirsiniz. Size çocuğa bağırdığında delil alın, polisi arayın dendi, hiçbir şey yapmadınız. Ne zaman dilekçe yazdınız da davayı hemen açıyorsunuz? İster boşanın, ister boşanmayın ama bari kızıma kötü davranıyor diye konu açıp bizim sinirlerimizi bozmayın. 11 aylık kızım bi otursa bütün dünya benim olacak. Bunlar da anne baba sağlam çocuğun psikolojisini bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Bahsettiğim kişi boşanma davalarına bakan biri zaten onun bunun lafına bakmiyorum avukat da tuttum dün işi vardı görüşemedim sadece telefonda konuştuk bugün 4 te randevu aldım sonra da süreci konuşup davayı açacağım malesef hemen aynı gün ayrıldım dava açtım şu bu olmuyor bende etraftan konuştukça öğreniyorum bazı şeyleri daha önce ön kez bosanmadim böyle şeyler ilk defa yaşıyorum etrafımda da tanık olmadım hiç sülalede ilk ayrılan da ben olucam öyle soylim yani o yüzden herkes çok karşı bende ne yapacağımı bilmiyorum destek olan da kimsem yok yorum yaparken karşıdakini de dusunun lütfen zaten zor bir süreçten geçiyorum

Neye göre böyle yorum yapıyorsunuz nerden biliyorsunuz neler yaşadığımı benim nelerle mücadele ettiğimi evet şimdiye kadar gözünü korkuttum ayrilamadim düzelir diye bekledim destek olan kimsem yoktu maddi koşullarım uygun değil aman öğretmen 30 bin maaşı var demekle olmuyor malesef bütün kredi benim üzerimde kredi kartlarım ağzına kadar dolu kenarda bir kuruş param yok hesaplarım ekside yorum yapıp yargılamadan önce bir düşünün lütfen neler yaşıyor acaba diye ben kaç gündür neler yapicam diye düşünüyorum sürece girince görüyor insan öyle aman uzaklaştırma alım demekle olmuyormuş bu işler

3 yaşındaki bebekleeşi arasında kaldığını düşünen birinden bunu yapmasını beklemek bile hayal.
Çocuk olmayınca koca böyle olmayacak yani? Veren Allah almasını da bilir herkes lafını seçip konuşsun ne demek el kadar çocukla kocamın arasında kalıyorum? O konuyu hatırlamıyorum, sinir olmamak için birçok konusunu görmezden geliyorum belki onu da görmemişimdir.

Yapan hep yapıyor. Vurmasa bile o çocuğa hep bağıracak. Bari psikiyatriye gitmesi için yönlendirin eşinizi.
Gitmiyor güzel kardeşim ikna edemiyorum çünkü kendinde sorun olduğunu düşünmüyor malını korumak ona göre güzel bisey israfci değil çocuğa kızmak bağırmak normal şımarık arsiz olmazmış parasını tutmak normal tutumlu olmak kötü mü yani diyor yani yaptıklarında bir kusur bulmuyor ona göre normal olan bu

Neye göre böyle yorum yapıyorsunuz nerden biliyorsunuz neler yaşadığımı benim nelerle mücadele ettiğimi evet şimdiye kadar gözünü korkuttum ayrilamadim düzelir diye bekledim destek olan kimsem yoktu maddi koşullarım uygun değil aman öğretmen 30 bin maaşı var demekle olmuyor malesef bütün kredi benim üzerimde kredi kartlarım ağzına kadar dolu kenarda bir kuruş param yok hesaplarım ekside yorum yapıp yargılamadan önce bir düşünün lütfen neler yaşıyor acaba diye ben kaç gündür neler yapicam diye düşünüyorum sürece girince görüyor insan öyle aman uzaklaştırma alım demekle olmuyormuş bu işler
İşin peşine adamakıllı düşseniz, mesela adamı yola getiricem derken daha beter uyandırmasanız tazminat bile alırsınız gördüğünüz kötü muameleden, sizin önceliğiniz bu evliliği sürdürmek hiç polim yapmayın o yüzden.

Çocuk olmayınca koca böyle olmayacak yani? Veren Allah almasını da bilir herkes lafını seçip konuşsun ne demek el kadar çocukla kocamın arasında kalıyorum? O konuyu hatırlamıyorum, sinir olmamak için birçok konusunu görmezden geliyorum belki onu da görmemişimdir.

başlığı yanlış hatırlamışım.
ancak mesajdaki ifade çok canımı sıktığı için aklımda kalmış. şu şekilde yazmış hanımefendi.

erçekten ben çocuğu çok mu simartiyorum gerçekten çok ama çok yoruldum Kızım ve eşim arasında kalmaktan her hafta sonu kavga etmekten millet hafta sonu gelsin tatil yapayım der bizim her hafta sonu kavgayla geçer. Şimdiden teşekkür ederim okuduğunuz dinlediginiz ve destek olduğunuz için çünkü dertlesecegim hiç kimsem yok gerçekten

Ben kimsem olmadığı için buradan destek alayım fikir alayım diye yazıyorum yargılayın kotuleyin ağzınıza geleni yazın diye değil kimin ne yasadigini bilemezsiniz nasıl hayatların olduğunu da benim için ayrılmak zor bir süreç yaşamayan bilemez bunu zor bir dönemden geçiyorum yanımda kimsem yok şuan maddi durumum da yok bir kuruş param yok ama ben fikir alıp biseyler yapmak için çabalıyorum zaten kızımı ve kendimi bu adamdan kurtarmak için

İşin peşine adamakıllı düşseniz, mesela adamı yola getiricem derken daha beter uyandırmasanız tazminat bile alırsınız gördüğünüz kötü muameleden, sizin önceliğiniz bu evliliği sürdürmek hiç polim yapmayın o yüzden.
Adamın gözü açılmadı zaten hiçbir şeyden haberi yok şuan ve dava açılana kadar da bisey söylemeyeceğim dilekçeyi verince haberi olacak

Isin peşine de düşüyorum yani süreç bu avukatla konuşup delilleri gostericem ne yapmam gerektiğini söyleyecek dava açılacak dilekçe verilecek flan bir günde olmuyor işler avukat dün boş değildi duruşması vardı yok benle ilgileniceksin diyemiyorum

Yahu kaç senedir bu admala sorun yaşayıp buraya post açıyorsunuz, elli tane fikir veren oldu, hala daha bir polisi aramak aklınıza gelmiyor mu? Çocuğu alıp yere atınca polisi arasanız simdi elli kere gitmişti evden. Ailenize haber verince arkanızda durmayacaklarini da biz bile biliyoruz. Ne değişik insansınız ya gerçekten asabımı bozuyorsunuz. Hala daha da ayrilmazsaniz buradaki yazdıklarınıza göre ben sizi de eşinizi de şikayet etcem çocuğa kötü davranılıyor diye. Gelip gelip insanların asabını bozmayın, çocuğa da el surdurtmeyin yeter artık

Aileniz eşinizin size de şiddet uyguladığını biliyor mu. Biliyor ve böyle davranıyorlarsa evet sizin bir aileniz yok çocuğunuzla beraber kendinize çok güzel bir aile ortamı kurun ve çook mutlu olun

Adamın gözü açılmadı zaten hiçbir şeyden haberi yok şuan ve dava açılana kadar da bisey söylemeyeceğim dilekçeyi verince haberi olacak
Ne demek haberi yok. Daha 2 gün önce tehdit etmediniz mi adamı uzaklaştırma alıcam diye? Şimdi krediler var kartlarım dolu diye ağlıyorsunuz? Boşanma falan yok yani siz kimi kandırıyorsunuz kendinizi mi bizi mi? İki saniyede gökten para mı yağdı ne oldu anlamadım? Boşanma olmayacağını el kadar bebe bile anladı. Bari işiyle falan tehdit edin, seni rezil ederim ele güne diye gözünü korkutun. Aslında o kadar pamuk ipliğine bağlı ki şu an. Tek güvendiği şey çirkefliği başka da bi numarası yok. Adam huyunuzu biliyor, yine kabardı iki güne siniri geçer oturur yerine nasılsa diyor umrunda değil o yüzden.

Back