• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesin kararlıyım boşanıyorum

Hiç kusura bakmayın siz bosanamazsiniz okadar çok uzattiniz ki yok eşime solemedim yok annem üzüldü elli aleme uzuldunuz de evladiniza yapilanlara göz yumdunuz ne derseniz diyin siz evladinizin üzülmesini yaşadığı travmalari görmezden gelip olayı sakız gbi uzatiyorsunuz benim çocuğuma böyle bişi yasatsa Allah korusun yemin ederim o eve daha ayak basamsz kilidi değiştirir polise giderim uzaklaştırma alırım dünyayı başına yıkarım bana ne kardeşim uzulecekmis annem uzulecekmis benim evladım uzulecegine onlar üzülsün bı kendinize gelin bosamayacaksaniz da oturun çocuğunuza nasıl bunlari unutturabilirim onlari düşünün !!!

Ben kimsem olmadığı için buradan destek alayım fikir alayım diye yazıyorum yargılayın kotuleyin ağzınıza geleni yazın diye değil kimin ne yasadigini bilemezsiniz nasıl hayatların olduğunu da benim için ayrılmak zor bir süreç yaşamayan bilemez bunu zor bir dönemden geçiyorum yanımda kimsem yok şuan maddi durumum da yok bir kuruş param yok ama ben fikir alıp biseyler yapmak için çabalıyorum zaten kızımı ve kendimi bu adamdan kurtarmak için

Hanımefendi, öncelikle şunu belirteyim ki sizin ifade ettiğiniz gibi ağzıma geleni yazmıyorum.
Saygı sınırları içerisinde hakaret etmeden fikrimi belirtiyorum.
O çocuğu korumak zorundasınız, korumayacaksanız doğurmayacaktınız dedim.
Ve bu dediklerimin sonuna kadar da arkasındayım.
Bugün avukatla görüşecektiniz ama şimdi bile burada yazılanlara cevap yetiştirmek, ondan bundan duyduklarınızla ne kadar çaresiz durumda olduğunuzu teyit etmek, "yaşamayan bilemez" diye ahkam kesmek dışında bir şey yaptığınızı görmüyorum.
Yazdıklarım size sert gelebilir.
Ama inanın bana kızınıza yaşattıklarınız beni öyle öfkelendiriyor ki sizin dediğiniz gibi ağzıma geleni yazsacak olsam okuyacağınız şeyler çok farklı olurdu.
Yaşamayan bilemez demişsiniz, anlaşılmadığınızı düşünüyorsunuz.
Peki siz o çocuğa yaşattıklarınız için size neden bu kadar öfkeli olduğumu hiç düşündünüz mü?

Sabah bana kalkmış daha diyor ki çocuğu benden sogutuyorsun okula ben birakcam dedi diye. Daha neler yapicam gör dedim avukata polise gidicem dedim yapmadığım şeyler üzerinden iftira atma bana diyor hala. Ben de çok üzgünüm tahmin bile edemezsiniz hep düzelir diye umut ettim çocuğum babasız kalmasın dedim ama olmadı en çok yarayı da çocuğum aldi

Şiddet eğilimli birine karşı çok yanlış kelimeler. Dikkatli olmanız gerekirken yani dediğiniz laflara bak alıp çocuğu kaçırır ruhunuz duymaz durup dururken ben bırakacağım demesi hayra alemet değil. Azcik sessiz olup huyuna gitseniz gizliden yürütmeliydiniz ama sanki gönlünüz hala yok.

Bahsettiğim kişi boşanma davalarına bakan biri zaten onun bunun lafına bakmiyorum avukat da tuttum dün işi vardı görüşemedim sadece telefonda konuştuk bugün 4 te randevu aldım sonra da süreci konuşup davayı açacağım malesef hemen aynı gün ayrıldım dava açtım şu bu olmuyor bende etraftan konuştukça öğreniyorum bazı şeyleri daha önce ön kez bosanmadim böyle şeyler ilk defa yaşıyorum etrafımda da tanık olmadım hiç sülalede ilk ayrılan da ben olucam öyle soylim yani o yüzden herkes çok karşı bende ne yapacağımı bilmiyorum destek olan da kimsem yok yorum yaparken karşıdakini de dusunun lütfen zaten zor bir süreçten geçiyorum
Kimse on kez boşanmadı, merak etmeyin. O evin içinde hep birlikte durup, normal yaşantıya, kavga dövüşe devam edip ikindi vakti çıkıp avukatla görüşüp dönüp gelip yine 'normal' yaşantıya devam etmekle olmuyo bu işler, bunu anlamak istemiyorsunuz ısrarla.
Anam üzülecek, babam üzülecek, yok ilk kez ben boşanıcam, ee, ne duymak istiyorsunuz o zaman? Çocuğunuzun şimdiden bin tane travması var, yetişkinlikte iyice ortaya çıkacak hepsi ne yazık ki, sizin derdiniz hâlâ anam babam üzülür mü, herkesin ana babası üzülüyor boşanma olunca, napalım yani? Önce o minik yavruyu düşünmek zorundasınız, anlayın artık ya.
Bin tane yol yordam anlatıldı, ayrılmamak için her şeye bi bahane bulup insanları delirttiniz sonunda. Ayrılmayacaksanız konu açıp, çocuğa yapılanları anlatıp insanları iyice çıldırtmayın bari.

Gerçekten bir daha bu yavruyla ilgili şiddet içeren konu açarsanız buraya bende şikayet edicem sizi.
Sinir bozuyorsunuz sadece koca olmadan yaşanıyor merak etmeyin ölmezsiniz.
Neden kenarda paranız yok peki bu adamdan boşanıcam diye konular açıyorsunuz sürekli hiç mi kenara para koyayım lazım olucak demediniz?Kocanıza yaranmak için bütün paranızı verirseniz böyle olur.

Kimse on kez boşanmadı, merak etmeyin. O evin içinde hep birlikte durup, normal yaşantıya, kavga dövüşe devam edip ikindi vakti çıkıp avukatla görüşüp dönüp gelip yine 'normal' yaşantıya devam etmekle olmuyo bu işler, bunu anlamak istemiyorsunuz ısrarla.
Anam üzülecek, babam üzülecek, yok ilk kez ben boşanıcam, ee, ne duymak istiyorsunuz o zaman? Çocuğunuzun şimdiden bin tane travması var, yetişkinlikte iyice ortaya çıkacak hepsi ne yazık ki, sizin derdiniz hâlâ anam babam üzülür mü, herkesin ana babası üzülüyor boşanma olunca, napalım yani? Önce o minik yavruyu düşünmek zorundasınız, anlayın artık ya.
Bin tane yol yordam anlatıldı, ayrılmamak için her şeye bi bahane bulup insanları delirttiniz sonunda. Ayrılmayacaksanız konu açıp, çocuğa yapılanları anlatıp insanları iyice çıldırtmayın bari.
Klasik Hilal, esti yağdı gürledi, şimdi siniri geçti korku başladı.

Şiddet eğilimli birine karşı çok yanlış kelimeler. Dikkatli olmanız gerekirken yani dediğiniz laflara bak alıp çocuğu kaçırır ruhunuz duymaz durup dururken ben bırakacağım demesi hayra alemet değil. Azcik sessiz olup huyuna gitseniz gizliden yürütmeliydiniz ama sanki gönlünüz hala yok.
Ben bırakırım deme sebebi çocukla arama girme demek istiyor kaçırmak istese ben her saniye çocuğun yanında değilim eşimin derdi cocuk da değil zaten ev ve itibar

Gitmiyor güzel kardeşim ikna edemiyorum çünkü kendinde sorun olduğunu düşünmüyor malını korumak ona göre güzel bisey israfci değil çocuğa kızmak bağırmak normal şımarık arsiz olmazmış parasını tutmak normal tutumlu olmak kötü mü yani diyor yani yaptıklarında bir kusur bulmuyor ona göre normal olan bu
Keşke sizin gibi erkeklere bağımlı, cesaretsiz ve konfor alanından çıkmaya korktuğu için boşanamayan ve bu yüzden 3 yaşında minicik bir kızı koruyamayan kadınlar anne olmasa.

Bu adamın pislik olduğunu bile bile hamile kalmışsınız, geleceğiniz olmadığını bile bile kredi borcuna girmişsiniz, paranızı bile koruyamamışsınız ki haysiyetinizi ve kızınızı koruyasınız!

Size hiç üzülmem ama çocuklara dayanamıyorum. Sizi tanısam sosyal hizmetleri arar şikayet ederdim. Bir de öğretmen olacaksınız!

Sabah bana kalkmış daha diyor ki çocuğu benden sogutuyorsun okula ben birakcam dedi diye. Daha neler yapicam gör dedim avukata polise gidicem dedim yapmadığım şeyler üzerinden iftira atma bana diyor hala. Ben de çok üzgünüm tahmin bile edemezsiniz hep düzelir diye umut ettim çocuğum babasız kalmasın dedim ama olmadı en çok yarayı da çocuğum aldi
Bu adamın düzeleceğine inanacak zeka düzeyine sahip bir insanın öğretmenlik yapıyor olması, çocuklarla muhatap olması beni çok ürkütüyor.

Ya da bizi aptal sanıyor ve buna inanmamızı bekliyor. Bilemedim. İkisi de çok çirkin.

Yok bu sefer kesin kararlıyım ben bu leş adama artık yemek hazirlamayacagim utusunu yapmayacağım çamaşırını yikamayacagim bana ettikleri yetmedi şimdi kızıma başladı. O çocuğa bir daha dokunursan fena olur dedim gel ne yapacaksan yap diyor arsiz yüzsüz
Cidden ütüsünü mü yapıyordunuz yok artık tedavi olun bence eşiniz de normal değil sizde. Yüzsüzlük yapar tabi çocuğu dövse sesini çıkaramazsınız biliyor ondan azıtmış iyice inanılmaz pasifsiniz. İyi fedakar bir anne değilsiniz sadece güçsüzsünüz. Adam bok gibi davranıyor her ihtiyacını görüyorsunuz bari ütüsünü yapmayın ya bu kadar korkuyorsanız hala niye aynı evdesiniz.

Normal yaşantı yaşamıyoruz zaten herkes kendi halinde ne yapabilirim evden gitmiyo şuan evden gitme şansım da yok ben çocuğumu koruyorum zaten avukata gitmeden ne yapabilirim bende bir yol bulmaya çalışıyorum

Cidden ütüsünü mü yapıyordunuz yok artık tedavi olun bence eşiniz de normal değil sizde. Yüzsüzlük yapar tabi çocuğu dövse sesini çıkaramazsınız biliyor ondan azıtmış iyice inanılmaz pasifsiniz. İyi fedakar bir anne değilsiniz sadece güçsüzsünüz. Adam bok gibi davranıyor her ihtiyacını görüyorsunuz bari ütüsünü yapmayın ya bu kadar korkuyorsanız hala niye aynı evdesiniz.
Yapmıyorum zaten

Bu konularda hic yanilmam siz asla bosanmayacaksiniz. Babasi kizi yere savurdugunda bir sey yapamayip donup kalacak bir anne ben tanimiyorum. Kizinizi koruyamayacak kadar nasil gucsuz olabildiniz? Bu adam hep boyleyse neden cocuk yaptiniz?

Tavsiyem esiniz evdeyken gozunuz hep kizinizin uzerinde olsun. Babasinin kizacagi seyleri onceden gorun ve mudahale edin babasinin siddet uygulayamasin en azindan. Bir de yatirim yapin yetiskinlikte kizinizi bu evde buyutmenin bedeli olarak terapi ucretini verirsiniz.

Sizin eşiniz öğretmen diye hatırlıyorum. Keşke eviniz de kamera olsa yaptıklarını öğrencileri izlesene. 3 yaşındaki kızına prenses gibi davranacak adam neler neler yapıyor. Kim bilir öğrencilerine neler yapıyordur..
Dışarıya karşı o kadar sevecen ki kimse bana inanmıyor bu adam nasıl böyle davranır nasıl böyle yapar diye

Ben de bunu anlamıyorum.

Tamam adam kötü, çok kötü!

Yıllardır boşanmak istiyorsun ama cesaretin yok! Buna da tamam!

Eee niye parana sahip çıkmıyorsun arkadaşım?

Bu adamla evli kalsan da ondan da parasından da hayır yok. Eee yavruna hafta sonu bir yemek ısmarlasan,kış geliyor bir ayakkabı alsan dünya kadar para!

Nasıl oluyor bu işler?

Bu konularda hic yanilmam siz asla bosanmayacaksiniz. Babasi kizi yere savurdugunda bir sey yapamayip donup kalacak bir anne ben tanimiyorum. Kizinizi koruyamayacak kadar nasil gucsuz olabildiniz? Bu adam hep boyleyse neden cocuk yaptiniz?

Tavsiyem esiniz evdeyken gozunuz hep kizinizin uzerinde olsun. Babasinin kizacagi seyleri onceden gorun ve mudahale edin babasinin siddet uygulayamasin en azindan. Bir de yatirim yapin yetiskinlikte kizinizi bu evde buyutmenin bedeli olarak terapi ucretini verirsiniz.
Yanılıyorsunuz ama ayrilcam bu sefer kararlıyım zaten bakıp izlemedim gerekli cevabı verdim

Back