- 30 Mart 2023
- 3.372
- 9.948
- 78
Niyeti yokki.Adami dun kapi disari etmeniz lazimdi. Hala dinleyip bide cevap veriyosunuz. Kocanizi tehdit ederek, polise giderim diyerek korkutup dize getiremezsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niyeti yokki.Adami dun kapi disari etmeniz lazimdi. Hala dinleyip bide cevap veriyosunuz. Kocanizi tehdit ederek, polise giderim diyerek korkutup dize getiremezsiniz
Ben kimsem olmadığı için buradan destek alayım fikir alayım diye yazıyorum yargılayın kotuleyin ağzınıza geleni yazın diye değil kimin ne yasadigini bilemezsiniz nasıl hayatların olduğunu da benim için ayrılmak zor bir süreç yaşamayan bilemez bunu zor bir dönemden geçiyorum yanımda kimsem yok şuan maddi durumum da yok bir kuruş param yok ama ben fikir alıp biseyler yapmak için çabalıyorum zaten kızımı ve kendimi bu adamdan kurtarmak için
Sabah bana kalkmış daha diyor ki çocuğu benden sogutuyorsun okula ben birakcam dedi diye. Daha neler yapicam gör dedim avukata polise gidicem dedim yapmadığım şeyler üzerinden iftira atma bana diyor hala. Ben de çok üzgünüm tahmin bile edemezsiniz hep düzelir diye umut ettim çocuğum babasız kalmasın dedim ama olmadı en çok yarayı da çocuğum aldi
Kimse on kez boşanmadı, merak etmeyin. O evin içinde hep birlikte durup, normal yaşantıya, kavga dövüşe devam edip ikindi vakti çıkıp avukatla görüşüp dönüp gelip yine 'normal' yaşantıya devam etmekle olmuyo bu işler, bunu anlamak istemiyorsunuz ısrarla.Bahsettiğim kişi boşanma davalarına bakan biri zaten onun bunun lafına bakmiyorum avukat da tuttum dün işi vardı görüşemedim sadece telefonda konuştuk bugün 4 te randevu aldım sonra da süreci konuşup davayı açacağım malesef hemen aynı gün ayrıldım dava açtım şu bu olmuyor bende etraftan konuştukça öğreniyorum bazı şeyleri daha önce ön kez bosanmadim böyle şeyler ilk defa yaşıyorum etrafımda da tanık olmadım hiç sülalede ilk ayrılan da ben olucam öyle soylim yani o yüzden herkes çok karşı bende ne yapacağımı bilmiyorum destek olan da kimsem yok yorum yaparken karşıdakini de dusunun lütfen zaten zor bir süreçten geçiyorum
Klasik Hilal, esti yağdı gürledi, şimdi siniri geçti korku başladı.Kimse on kez boşanmadı, merak etmeyin. O evin içinde hep birlikte durup, normal yaşantıya, kavga dövüşe devam edip ikindi vakti çıkıp avukatla görüşüp dönüp gelip yine 'normal' yaşantıya devam etmekle olmuyo bu işler, bunu anlamak istemiyorsunuz ısrarla.
Anam üzülecek, babam üzülecek, yok ilk kez ben boşanıcam, ee, ne duymak istiyorsunuz o zaman? Çocuğunuzun şimdiden bin tane travması var, yetişkinlikte iyice ortaya çıkacak hepsi ne yazık ki, sizin derdiniz hâlâ anam babam üzülür mü, herkesin ana babası üzülüyor boşanma olunca, napalım yani? Önce o minik yavruyu düşünmek zorundasınız, anlayın artık ya.
Bin tane yol yordam anlatıldı, ayrılmamak için her şeye bi bahane bulup insanları delirttiniz sonunda. Ayrılmayacaksanız konu açıp, çocuğa yapılanları anlatıp insanları iyice çıldırtmayın bari.
Ben bırakırım deme sebebi çocukla arama girme demek istiyor kaçırmak istese ben her saniye çocuğun yanında değilim eşimin derdi cocuk da değil zaten ev ve itibarŞiddet eğilimli birine karşı çok yanlış kelimeler. Dikkatli olmanız gerekirken yani dediğiniz laflara bak alıp çocuğu kaçırır ruhunuz duymaz durup dururken ben bırakacağım demesi hayra alemet değil. Azcik sessiz olup huyuna gitseniz gizliden yürütmeliydiniz ama sanki gönlünüz hala yok.
Keşke sizin gibi erkeklere bağımlı, cesaretsiz ve konfor alanından çıkmaya korktuğu için boşanamayan ve bu yüzden 3 yaşında minicik bir kızı koruyamayan kadınlar anne olmasa.Gitmiyor güzel kardeşim ikna edemiyorum çünkü kendinde sorun olduğunu düşünmüyor malını korumak ona göre güzel bisey israfci değil çocuğa kızmak bağırmak normal şımarık arsiz olmazmış parasını tutmak normal tutumlu olmak kötü mü yani diyor yani yaptıklarında bir kusur bulmuyor ona göre normal olan bu
Bu adamın düzeleceğine inanacak zeka düzeyine sahip bir insanın öğretmenlik yapıyor olması, çocuklarla muhatap olması beni çok ürkütüyor.Sabah bana kalkmış daha diyor ki çocuğu benden sogutuyorsun okula ben birakcam dedi diye. Daha neler yapicam gör dedim avukata polise gidicem dedim yapmadığım şeyler üzerinden iftira atma bana diyor hala. Ben de çok üzgünüm tahmin bile edemezsiniz hep düzelir diye umut ettim çocuğum babasız kalmasın dedim ama olmadı en çok yarayı da çocuğum aldi
Cidden ütüsünü mü yapıyordunuz yok artık tedavi olun bence eşiniz de normal değil sizde. Yüzsüzlük yapar tabi çocuğu dövse sesini çıkaramazsınız biliyor ondan azıtmış iyice inanılmaz pasifsiniz. İyi fedakar bir anne değilsiniz sadece güçsüzsünüz. Adam bok gibi davranıyor her ihtiyacını görüyorsunuz bari ütüsünü yapmayın ya bu kadar korkuyorsanız hala niye aynı evdesiniz.Yok bu sefer kesin kararlıyım ben bu leş adama artık yemek hazirlamayacagim utusunu yapmayacağım çamaşırını yikamayacagim bana ettikleri yetmedi şimdi kızıma başladı. O çocuğa bir daha dokunursan fena olur dedim gel ne yapacaksan yap diyor arsiz yüzsüz
Normal yaşantı yaşamıyoruz zaten herkes kendi halinde ne yapabilirim evden gitmiyo şuan evden gitme şansım da yok ben çocuğumu koruyorum zaten avukata gitmeden ne yapabilirim bende bir yol bulmaya çalışıyorumKimse on kez boşanmadı, merak etmeyin. O evin içinde hep birlikte durup, normal yaşantıya, kavga dövüşe devam edip ikindi vakti çıkıp avukatla görüşüp dönüp gelip yine 'normal' yaşantıya devam etmekle olmuyo bu işler, bunu anlamak istemiyorsunuz ısrarla.
Anam üzülecek, babam üzülecek, yok ilk kez ben boşanıcam, ee, ne duymak istiyorsunuz o zaman? Çocuğunuzun şimdiden bin tane travması var, yetişkinlikte iyice ortaya çıkacak hepsi ne yazık ki, sizin derdiniz hâlâ anam babam üzülür mü, herkesin ana babası üzülüyor boşanma olunca, napalım yani? Önce o minik yavruyu düşünmek zorundasınız, anlayın artık ya.
Bin tane yol yordam anlatıldı, ayrılmamak için her şeye bi bahane bulup insanları delirttiniz sonunda. Ayrılmayacaksanız konu açıp, çocuğa yapılanları anlatıp insanları iyice çıldırtmayın bari.
Yapmıyorum zatenCidden ütüsünü mü yapıyordunuz yok artık tedavi olun bence eşiniz de normal değil sizde. Yüzsüzlük yapar tabi çocuğu dövse sesini çıkaramazsınız biliyor ondan azıtmış iyice inanılmaz pasifsiniz. İyi fedakar bir anne değilsiniz sadece güçsüzsünüz. Adam bok gibi davranıyor her ihtiyacını görüyorsunuz bari ütüsünü yapmayın ya bu kadar korkuyorsanız hala niye aynı evdesiniz.
Dışarıya karşı o kadar sevecen ki kimse bana inanmıyor bu adam nasıl böyle davranır nasıl böyle yapar diyeSizin eşiniz öğretmen diye hatırlıyorum. Keşke eviniz de kamera olsa yaptıklarını öğrencileri izlesene. 3 yaşındaki kızına prenses gibi davranacak adam neler neler yapıyor. Kim bilir öğrencilerine neler yapıyordur..
Yanılıyorsunuz ama ayrilcam bu sefer kararlıyım zaten bakıp izlemedim gerekli cevabı verdimBu konularda hic yanilmam siz asla bosanmayacaksiniz. Babasi kizi yere savurdugunda bir sey yapamayip donup kalacak bir anne ben tanimiyorum. Kizinizi koruyamayacak kadar nasil gucsuz olabildiniz? Bu adam hep boyleyse neden cocuk yaptiniz?
Tavsiyem esiniz evdeyken gozunuz hep kizinizin uzerinde olsun. Babasinin kizacagi seyleri onceden gorun ve mudahale edin babasinin siddet uygulayamasin en azindan. Bir de yatirim yapin yetiskinlikte kizinizi bu evde buyutmenin bedeli olarak terapi ucretini verirsiniz.