• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesin kararlıyım boşanıyorum

Soğukkanlılık değil sizinki ne yapacağınızı bilememek..Kendi kendinize hiç düşünmediniz mi,, bu adam kızıma tekrar vurursa ne yaparım diye, bunun hesabını yapmadığınız için de adımlarınız planlı değil. Size yapılan şiddete susarsınız susmazsınız kendiniz bilirsiniz ama o yavruyu korumak birinci göreviniz. Çocuğunuzu düşünün lütfen, bence psikolojik destek de almalısınız, bence psikolojiniz de güçlü değil.
Alıyorum zaten

İyi de arkadaşım ailenin tepkisini biz bile tahmin ediyorduk sen niye şaşırdın ki?

Hani onlar izin vermez diye boşanmıyordun ya şimdi niye onlara haber verme gereği duydun ki?
Evet ama bu kadar ağlayıp sizlanip böyle hakaretler edeceklerini de düşünmedim en azndan kız kardeşim destek olur yaşadığım her şeyi biliyor dedim

Evet ama bu kadar ağlayıp sizlanip böyle hakaretler edeceklerini de düşünmedim en azndan kız kardeşim destek olur yaşadığım her şeyi biliyor dedim
Ben şahsen düşünmüştüm.

Her açtığın konuda hem eşini hem anne babanı anlattın.

Kız kardeşin de onların yetiştirdiği evlat. Senin gibi…

Farklı düşünseydin çok uzun zaman önce davanı açardın.

Ben şahsen düşünmüştüm.

Her açtığın konuda hem eşini hem anne babanı anlattın.

Kız kardeşin de onların yetiştirdiği evlat. Senin gibi…

Farklı düşünseydin çok uzun zaman önce davanı açardın.
Bugün açıyorum insAllah benim moralimi olumsuz etkileseler de kararımı etkileyeneyecekler en azından zor günümde kim yanımda daha iyi anladım benim de tavrım bundan sonra ona göre olacak

Bugün açıyorum insAllah benim moralimi olumsuz etkileseler de kararımı etkileyeneyecekler en azından zor günümde kim yanımda daha iyi anladım benim de tavrım bundan sonra ona göre olacak
Evden çıkmanız lazım kenarda birikiminiz yokmu eşyalı bir eve çıkın şimdilik dava sonuçlanana kadar.
En azından kararlı olduğunuzu gösterin bari öyle ise tabi.

Evden çıkmanız lazım kenarda birikiminiz yokmu eşyalı bir eve çıkın şimdilik dava sonuçlanana kadar.
Avukatla konuscam eşim giderse oncelik onu göndermek yok gitmezse öyle eşyalı eve çıkarım

Malesef hiç birkimim yok ve krediler benim maaşımdan kesiliyor bir süre zor olacak ama bakicam bir çaresine

Boşanma sürecinde evde kalma hakkınız var, mahkemeden uzaklaştırma kararı aldırıp evinizde kalabilirsiniz, sakın evden çıkmayın.
Hakaret şiddet yoksa durduk yere uzaklaştırma alinmiyormus şiddet hakaret varken uzaklaştırma almak gerekirmiş o da zaten 1 ay 3 ay oluyormuş sonra şiddet hakaret olmazsa uzaklaştırma sürekli alinmiyormus adliyede boşanma davalarına bakan bir arkadaşım böyle anlattı

Dava öyle hemen açılmıyor ki 1 haftayı bulur dilekçe teslimi. Dava açıldıktan sonra ev tahsis kararının çıkması daha da uzun sürebilir. Eğer eşinizden korkuyorsanız bu dönemi ona çaktırmadan halletmelisiniz. Eğer darp raporunuz varsa direkt uzaklaştırma aldırabilirsiniz şuan, ama son 6 ay içinde edinilmiş rapor yoksa uzaklaştırmak da öyle kolay olmuyor. Tehdit mesajı var mı size attığı yakın zamanda?

Hakaret şiddet yoksa durduk yere uzaklaştırma alinmiyormus şiddet hakaret varken uzaklaştırma almak gerekirmiş o da zaten 1 ay 3 ay oluyormuş sonra şiddet hakaret olmazsa uzaklaştırma sürekli alinmiyormus adliyede boşanma davalarına bakan bir arkadaşım böyle anlattı
Sizin koca rahat durmaz korkmayın bi daha alırsınız.

Boşanma sürecinde evde kalma hakkınız var, mahkemeden uzaklaştırma kararı aldırıp evinizde kalabilirsiniz, sakın evden çıkmayın.
Ben dedim çocuk var bende kalacak flan diye evi vermez mi dedim vermez dedi ne kadar doğru bilmiyorum. Bir avukat tanıdık var onla da konuştuk evde polis gelince evde en çok kavga çıkaranı uzaklaştırır bu kadın yada erkek farketmez demis. Anlaşarak bosansinlar çekişmeli de mahkeme çok uzun sürüyor maddi olarak da çok külfetli demis. Bir de ev icraya düşer de satılırsa çok zararına satılırmis evi eşi elinden alır 3 kuruş paraya flan demis baya moralim bozuldu

Ben dedim çocuk var bende kalacak flan diye evi vermez mi dedim vermez dedi ne kadar doğru bilmiyorum. Bir avukat tanıdık var onla da konuştuk evde polis gelince evde en çok kavga çıkaranı uzaklaştırır bu kadın yada erkek farketmez demis. Anlaşarak bosansinlar çekişmeli de mahkeme çok uzun sürüyor maddi olarak da çok külfetli demis. Bir de ev icraya düşer de satılırsa çok zararına satılırmis evi eşi elinden alır 3 kuruş paraya flan demis baya moralim bozuldu
Çocukla kalana tahsis ediliyor ev geçici olarak. Tamamen evi verme olayı ayrı, bence yorum yapan kişi bu şekilde anlamış. Polis elinde ispatı olanı uzaklaştırır.

Dava öyle hemen açılmıyor ki 1 haftayı bulur dilekçe teslimi. Dava açıldıktan sonra ev tahsis kararının çıkması daha da uzun sürebilir. Eğer eşinizden korkuyorsanız bu dönemi ona çaktırmadan halletmelisiniz. Eğer darp raporunuz varsa direkt uzaklaştırma aldırabilirsiniz şuan, ama son 6 ay içinde edinilmiş rapor yoksa uzaklaştırmak da öyle kolay olmuyor. Tehdit mesajı var mı size attığı yakın zamanda?
Şuan eşime bisey söylemedim zaten haber vermicem yani şuan babam dilekçe verince ben gelirim bisey flan yapar dedi ama onu da kaç ay yanımda tutucam birkaç gün kalır gider yani bu süreçte artık bisey yaparsa polisi arar uzaklaştırma o zman alırım yada en son çare kendim bi eve çıkar bir süre idare ederim bu kadar parayı seven bir adam kararlı olduğumu görünce anlasmaliya yaklaşır gibi düşünüyorum 3 4 sene mahkemeye para harcamaz

Çocukla kalana tahsis ediliyor ev geçici olarak. Tamamen evi verme olayı ayrı, bence yorum yapan kişi bu şekilde anlamış. Polis elinde ispatı olanı uzaklaştırır.
Geçici olarak dediğimiz mahkeme 2 3 sene sürdü yani 2 3 sene cocukla kalana verilir mi yoksa birkaç ay mi acaba bu

Sizin koca rahat durmaz korkmayın bi daha alırsınız.
Yok zannetmem çok kurnazdir şimdi bile koz vermemek için fiziksel müdahalede bulunmuyor polisi arayacağımı bildiği için ama ben çocuğa dokununca da uzaklastirma alınacağını bilseydim o an arardım yada giderdim ben onun da çocuğu yani o yüzden bisey olmaz diye düşündum yani aklıma bile gelmedi

Yok zannetmem çok kurnazdir şimdi bile koz vermemek için fiziksel müdahalede bulunmuyor polisi arayacağımı bildiği için ama ben çocuğa dokununca da uzaklastirma alınacağını bilseydim o an arardım yada giderdim ben onun da çocuğu yani o yüzden bisey olmaz diye düşündum yani aklıma bile gelmedi
İyi bari hiç yoktan bi işe yaramış o zavallıca gözünü korkutup yola getirme çabanız, şimdi en azından korkar da ilişemez.

Back