Kesilen Konuşma

Zaten öyle olacak gibi o yazmaz ben de yazmam böyle biter :)

Kusura bakmayın da bunun neresi görücü usulü. Arada arkadaş var diye mi?

tahmin ettiğim hesap mı mahmut baran bey :)

çağımızın klasik hastalığı ghosting.

Yahu 10 kişi kalmış ezeli rakibine karşı isabetli tek şutun yok , biz tüm GS lifler olarak bitkisel hayata girdik, üstelik bu tarihin 19.05 olmasına deginmiyorum bile. Mahvolduk, yıkıldık...
Ben erkek arkadaşınıza hak verdim , yeni yeni kendimize geliyoruz kızmayın ona.

Ya maç zaten çok kötüydü, ben de gsliyim hatta maçı birlikte izledik ama ben bu kadar uzatmadım devamında anın tadını çıkarmaya çalıştım. O çok takılı kaldı, ertesinde de yazmadı.

Ya maç zaten çok kötüydü, ben de gsliyim hatta maçı birlikte izledik ama ben bu kadar uzatmadım devamında anın tadını çıkarmaya çalıştım. O çok takılı kaldı, ertesinde de yazmadı.
Fanatik değilsiniz muhtemelen , fenerli arkadaşları varsa gömmüştür, dalgalar havada uçuşmuştur ondan morali falan bozulmuştur hala yazmadıysa sıkıntı tabi , en fazla sabahında unuttuk gitti yani . Yazmadı mı hala ?

Yok hayır dün hiç yazmadı. Ben biraz tepki gösterdim, sinirlendim yanından ayrılırken bir de ben sana yazacağım demişti kendi haline bıraktım belki benim tepkimden çekindi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…