- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.876
- 30
- Konu Sahibi nightwish_black
Keyifleri bilir, öyle ise eğer biz de öyle yaparızçok moda bu aralar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keyifleri bilir, öyle ise eğer biz de öyle yaparızçok moda bu aralar
çokta zorlamamak gerek demek ki hayırlı değilmiş en kısa zaman da belli olmuş. 39 yaşında ergen bir erkek resmen.Keyifleri bilir, öyle ise eğer biz de öyle yaparız
Bunda kötü bişey yok ki. Biz eşimle bu şekilde tanıştık 10 yıllık evliyiz ikimizde o arkadaşımıza dua ederiz hep iyiki tanıştırmış diye.Tam görücü usulü değil. Arkadaşım böyle biri var tanışmak ister misin dedi ben de hayatımda biri olmadığı için bir deneyelim tanışalım dedim.
Ya her türlü ihtimal olabilir. Maçtan önce pek yansıtmadı bana, yukarda da dedim elimi tuttu heyecanlı heyecanlı konuşuyordu. Hatta maçtan sonra da yemeğe, cafeye gittik. Hatta dediğim gibi ben biraz sinirlendim tepki gösterdim. Tepkili ayrıldım yanından. O da ben sana yazacağım demişti ben de tamam demiştim. Ertesi gün yazmadı tabii :) ya benim sinirli tavrımdan çekindi yazmadı konuşmak istemediğimi düşündü ya da bilmediğimiz başka durumlar var bilemiyorum.çokta zorlamamak gerek demek ki hayırlı değilmiş en kısa zaman da belli olmuş. 39 yaşında ergen bir erkek resmen.
seneler önce (2017) tam da bu aylarda biriyle tanışmıştım akrabamızdı çocuk. hatta babamlar kardeşim o kuzenleri falan hep birlikte maça gitmişlerdi. (benim sınavım vardı gidememiştim ) maç öncesi vesaire yoğun bir şekilde mesajlaşıyorduk. daha önce de birbirimizi görmüştük zaten bir düğünde. pazar günü maç bitti takım yenildi çocuk resmen karalar bağladı. ertesi akşam görüşelim diye konuşuyorduk. dışarıdayım ben görüşecek miyiz diye sordum. yok işte çok kötüyüm de moralim bozukta falan fistan kırk bahane salladı. sohbet kesildi aradan 1-2 hafta geçtikten sonra öğrendim ki beyfendinin aklı başkasındaymış ondan kaybolmuş.
Yok değil tabii ki, yukarıdan bir üye neden görücü usulü diye sorduğu için öyle yazdım. Maşallah sizeBunda kötü bişey yok ki. Biz eşimle bu şekilde tanıştık 10 yıllık evliyiz ikimizde o arkadaşımıza dua ederiz hep iyiki tanıştırmış diye.
Bu kişi Elazığlı mı tarif ettiğiniz kişiyi yaş haricinde tanıyor olabilirim inşallah o değildirHanımlar merhaba. Belki çoğunuza göre dert gelmeyecek ama ufak fikirler edinmek adına konu açmak istedim. 2 hafta önce bir arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Adam 39 yaşında, evlilik istiyormuş. İşi, maddi gücü yerinde. Babası vefat etmiş, annesiyle kalıyor. Sanayide otomobil yedek parça satıyor. Biraz kadınlarla duygusal ilişki anlamında zayıf biri ama tanıdığım kadarıyla iyi bir insan. Yani ilgili, kibar, günaydın mesajları atıyor, arar eder ilgilenir vs ama düz adam Sami anlayacağınız. Çok böyle romantik ve kadın ruhundan anlayan bir tip gibi değil. 2 hafta içerisinde 3 kere buluştuk güzel ve keyifli de geçti/ Çok koyu Galatasaraylı fanatik derecesinde ben de Galatasaraylıyım çoğu kadından da daha çok maç takip ederim hatta günler öncesinden dün akşamki derbiyi birlikte izleyelim diye konuştuk. Öyle de oldu ama malumunuz Galatasaray yenildi. İşte olay burada başlıyor. Maçtan sonra bir yerde yemek yedik, üstüne kafeye gittik bunun ağzını bıçak açmıyor benden taraf bile bakmıyor. Morali inanılmaz bozuldu. Ben de moralini düzeltmek için uğraştım bayağı, şirinlikler yaptım. Teselli etmeye çalıştım, hiçbir şey bitmedi dedim. Baktım bir sonuç yok. Ağzını bıçak açmıyor konuşsak da 2 laf ediyor 1i maç. Gözleri uzaklara dalıyor sessizleştik. Kafede kaç dakika karşılıklı öyle sessizce oturduk. Ben de cumartesi günü bir sınava girmiştim. Benim için önemli bir sınavdı ama kötü geçti yani benim de moralim çok bozuktu anlayacağınız. İşte kendimden örnek verdim bak benim de derdim sıkıntım var o kadar çalıştım olmadı ama bugün güzel bir vakit geçirmek, sohbet etmek için geldim önemli olan bu dedim. Ona bile haklısın dedi sadece beni teselli edecek pek bir şey söyledi. Ben böyleyim dedi benim üzüntüm böyle 1 gün sürer dedi. Ben de artık sinirlendim. Daha haftaya maçlar var, hiçbir şey bitmemiş ama sen şu an boş yere kendini üzüp şu anki anı mahvediyorsun dedim o da haklısın falan dedi. Ben de hesabı istedim ödeyip kalkacaktım neyse zorla o ödedi. Eve bıraktı beni, bırakırken de gideyim biraz kafamı toplayım arkadaşlarla konuşayım ben sana yazarım dedi ben de tamam dedim. Şimdi dün geceden bu saate kadar ses yok. Normalde her gün yazıp günaydın napıyorsun nasıl geçiyor günün diye mesaj atardı. Ortadan kayboldu. Ben de yazmadım açıkçası. Çünkü kendi haline bırakmak istedim. Ama bu şekilde havada biterse de çok komik olur gerçekten. Sizler bu konuda neler düşünürsünüz? Ne yapayım ya da yapmayayım fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederim…
Hayır Elazığlı değil ama çok benzeyen biri daha var sanırımBu kişi Elazığlı mı tarif ettiğiniz kişiyi yaş haricinde tanıyor olabilirim inşallah o değildir
Eniştemin de sanayide yeri var otomobil üzerine de aklım çıktı ya çünkü ortamları leş cidden sürekli alkol alıp pavyonlar da gezen tiplerHayır Elazığlı değil ama çok benzeyen biri daha var sanırım
Açıkçası maddi olarak pek bir şey yazan olmadı ama sosyokültürel ve eğitim anlamında pek denk değilsiniz diyenler oldu üyelerden. Yani ortak konuştuğumuz konular illaki oluyordu, ben uyumlu bir insanım ama kendisi zamanla bundan rahatsız oldu mu, o yüzden mi maçtan sonra kendini geri çekti bilmiyorum.Sonuçta adam sanayide yedek parçacı mı? Evet
Çok para kazanıyor ama’cılar gelmiştir belki tüm yorumları okumadım ama. Para her şey değildir,ama eğitim her şeydir bana göre. Siz yüksek lisanslı bir kadınsınız,bilginiz birikiminiz kültürünüz ona göre. Sanayideki çalışan adamla aynı dilden konuşmanız mümkün değil. Belli ki siz de böyle düşünüyorsunuz. Kendi eğitim seviyenizde biriyle çok daha mutlu olacağınızı düşünüyorum şahsen.
Yok bunun pek alkol, pavyon ortamı yok ama bu da değişik bir tip çıktı işteEniştemin de sanayide yeri var otomobil üzerine de aklım çıktı ya çünkü ortamları leş cidden sürekli alkol alıp pavyonlar da gezen tipler
Haha en harbi yorum bu olduMal mıdır nedir
Bende sizi desteklemek için yazmıştım teşekkür ederiz darısı size inşallah hayırlısıyla ama bu adamdan bir cacık olmaz. İlgisi olan ciddi bı adam zaten kızın peşini bırakmaz yani maç kaybetti diye bunu yapmaz. Bu bahanesi olmuş. Belki hayatinda başkası bile olmuş olabilir yada aklında başkası vardır veya birisi yazmıştır vs vs.Yok değil tabii ki, yukarıdan bir üye neden görücü usulü diye sorduğu için öyle yazdım. Maşallah size
Benim eşim de sanayici,inanın size bir hafta sanayiye uğramasa 100 yıl ileriye gidiyor anında bayramlarda ve uzun tatillerde çok net anlıyorum bunu. Bir insanın iş çevresi kendisine çok şey katar. Farkında olmayız ama çevremize hemen uyum sağlarız. Şimdi bu adam ünide öğretim görevlisi olsa çevresi de ona göre olur,hemen şekil alır. Benim eşim için de aynı şey geçerli. Kendi işini yapmasa da bir holdinge yönetici olarak girse çağ atlar. Ama asla bunu kabul etmezler o ayrı.Açıkçası maddi olarak pek bir şey yazan olmadı ama sosyokültürel ve eğitim anlamında pek denk değilsiniz diyenler oldu üyelerden. Yani ortak konuştuğumuz konular illaki oluyordu, ben uyumlu bir insanım ama kendisi zamanla bundan rahatsız oldu mu, o yüzden mi maçtan sonra kendini geri çekti bilmiyorum.
Hayırlısı neyse o olsun.Ya her türlü ihtimal olabilir. Maçtan önce pek yansıtmadı bana, yukarda da dedim elimi tuttu heyecanlı heyecanlı konuşuyordu. Hatta maçtan sonra da yemeğe, cafeye gittik. Hatta dediğim gibi ben biraz sinirlendim tepki gösterdim. Tepkili ayrıldım yanından. O da ben sana yazacağım demişti ben de tamam demiştim. Ertesi gün yazmadı tabii :) ya benim sinirli tavrımdan çekindi yazmadı konuşmak istemediğimi düşündü ya da bilmediğimiz başka durumlar var bilemiyorum.
Valla orda ki hayat bir tuhaf değişikler çoğu eşini aldatan tipler sanayi ortamın da çalışan biri ile anlaşamazsınız zaten bu arada erkek kardeşim Ultra aslan yıllarca pegasusta davul çaldı 12 yaşından itibaren şuan Rusya da maçı ordan izlemiş o bile gayet keyfin de maç meselesi değil bu yaniYok bunun pek alkol, pavyon ortamı yok ama bu da değişik bir tip çıktı işte
Yani dediğim gibi maçtan öncesinde pek bir sorun yok gibiydi yazardı arardı ilgilenirdi ne yaptığını haber verirdi. Hatta maç günü de elimi tuttu yemeğe gittik. Öyle bir şey hissetmedim ama dedikleriniz de olabilir valla ne diyim bilemiyorumBende sizi desteklemek için yazmıştım teşekkür ederiz darısı size inşallah hayırlısıyla ama bu adamdan bir cacık olmaz. İlgisi olan ciddi bı adam zaten kızın peşini bırakmaz yani maç kaybetti diye bunu yapmaz. Bu bahanesi olmuş. Belki hayatinda başkası bile olmuş olabilir yada aklında başkası vardır veya birisi yazmıştır vs vs.
Ya benim mesleki anlamda sanayici şu bu bir ön yargım yok beni anlasın değer versin kafasındayım ama tuhaf bir şekilde maçtan sonra ortadan kayboldu ha belki ben yazsam cevap verir. Ama ben de yazmak istemiyorum açıkçası. Belki o da çekiniyor bilemedim.Benim eşim de sanayici,inanın size bir hafta sanayiye uğramasa 100 yıl ileriye gidiyor anında bayramlarda ve uzun tatillerde çok net anlıyorum bunu. Bir insanın iş çevresi kendisine çok şey katar. Farkında olmayız ama çevremize hemen uyum sağlarız. Şimdi bu adam ünide öğretim görevlisi olsa çevresi de ona göre olur,hemen şekil alır. Benim eşim için de aynı şey geçerli. Kendi işini yapmasa da bir holdinge yönetici olarak girse çağ atlar. Ama asla bunu kabul etmezler o ayrı.
Ben de anlam veremedim zaten maçtan sonra yazacağım diyip hiç yazmamasına ne diyim bilemiyorum ben de yazmak istemiyorum açıkçasıValla orda ki hayat bir tuhaf değişikler çoğu eşini aldatan tipler sanayi ortamın da çalışan biri ile anlaşamazsınız zaten bu arada erkek kardeşim Ultra aslan yıllarca pegasusta davul çaldı 12 yaşından itibaren şuan Rusya da maçı ordan izlemiş o bile gayet keyfin de maç meselesi değil bu yani