Keseyi kaç haftalıkta gördünüz, bulantılarınız kaçıncı hafta da başladı??

Herkeste bulantı olacak diye bir sey yok. Benim bulantim hiç olmadi hamdolsun

5. haftada minik bir kese görüldü tam 6+0 da kalp atışı sağlıkla gelsin inşallah meleklerimiz

Bende bugun 7+1deyim hala bulantim yok sadece gögüs ağrısî ve bazen kasik ağrisi, 8 gün sonra kalp atisi icin gidecegim bakalim dediginiz gibi ALLAH'a emanetiz

merhabalar. KK'ya bile henüz yeni katıldım. 7 martta aşılama oldum. Şu anda 4 haftalık hamileyim ve mide bulantım 2.haftamda başlamıştı. Çok sık olmasa da hâlâ devam ediyor bulantılarım.

Banada dua edin yarinn doktora gidicem umarim keseyi gorur rahatlarız ama cok erkenmis gbi geliyor bana uygulamaya gire 4 hafta 4 günlük amaaa bana 2 3 haftalik gbi geliyor yumurtlamadan hesaplıyorum

Banada dua edin yarinn doktora gidicem umarim keseyi gorur rahatlarız ama cok erkenmis gbi geliyor bana uygulamaya gire 4 hafta 4 günlük amaaa bana 2 3 haftalik gbi geliyor yumurtlamadan hesaplıyorum
İnşallah sizde görürsünüz keseyi ben daha geçen hafta gördüm sizinki de görünür diye tahmin ediyorum. Bende 4 hafta 1günlük hamileyim. Rabbim evlatlarımız sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…