• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keseyi kaç haftalıkta gördünüz, bulantılarınız kaçıncı hafta da başladı??

kızlar ek birşeyler kullanmaya başladınız mi Omega 3 gibi keçiboynuzu pekmezi gibi. Bazı arkadaşlarım hamileliklerinde kullandıkları söylediler
Hayir canim ben iki gebeliğimde de kullanmadım sadece folik asit iciyorum

4+5 te keseyi gördüm 5+5 dün kese içinde hafif bir kıpırdama gördük Pazartesi tekrar gidecem bakalım nasıl çıkacak Pazartesi iki Farklı doktora gitmem gerekecek bakalım ne diyecekler merakla bekliyorum
Neden iki farkli doktor canim🤔 gözün aydın kucagina almakta nasip olsun 🙏🏻

Dün 5+3 te keseyi gördük 2 hafta sonra bebeği görmek için çağırdı doktor. Rabbim sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Amin canım ben 6+6 da keseyi gördüm, 8+3 de de bebisimi gorup kalp sesini duydum, hayirlisiyla gelsinler 🙏🏻

Merhabalar. 9 Martta korunmasız bi ilişkim oldu (reglim bittikten iki gün sonra yumurtlama donemim değildi) içime boşalma olmadı fakat nolur nolmaz diye ella ictim. adetim 2 nisanda olması gerekiyordu olmadı adetim geçtikten 3 gun sonra normal gebelik testi yaptım sonuc negatif. 1 hafta geçtikten sonra predictor erken gebelik testi yaptım sonuc negatif ve saatler sonra iki teste de baktım çöpe atmadan negatifti. testleri ilişkimden 1 ay sonra yapmış oldum yani gebelik olsa hcg idrara biraz da olsa bir ayda gecer silik bile cizgi olurdu diye düşünüyorum.. bu pazartesi adet söktürücü tarlusal kullanmaya başladım. bugun tam adetimin gecikmesinin 14. günü ve en ufak bi gebelik belirtim yok göğüs hassasiyeti bulantı baş dönmesi hiçbiri yok. sadece kasıklarımda ve belimde ağrı var bu fa umarım reglim geciktigi icindir. SİZCE HAMİLE OLMA İHTİMALİM VAR MI ÇOK KORKUYORUM TİROİTLERİM TEMBEL DİYE ADET DUZENSİZLİGİ YASAYAN BİRİYDİM ZATEN VE DOKTOR RAHİMİMDE İLTİHAP OLDUGUNU SÖYLEMİŞTİ LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZİ YAZAR MISINIZ NE YAPMAM LAZIM ADET OLMAK İCİN
Canım hem ertesi gün hapı içmissin, hem adet sökturucu icmissin tabi ki önce ALLAH bilir ama bence gebelik olamaz dedigin gibi olsaydi testlerden de belli olurdu, her gebelikte belirti olmuyor bende de olmamisti kasik ağrimdan baska ama bence ictigin ilaclar+stresten gecikmistir.. eğer istemiyorsan doktora git gecikme icin bence

Bende yeni hamileyim ultrasona göre 5+6 ama son adet tarihine göre 6+5. Keseyi gördüm henüz kalp atışını duyamadım çok stresli bir sürecmis allah herkesin evladını bağışlasın inşallah. Benim sağ tarafımda aşırı derecede bir yanma var acaba enfeksiyon mu dedim ilk gebeligimde olmuştu diğer gün düşmüştü bebek ama o zaman 4 haftalikti. Bi günde çok silik bi kan vardı pecetede

Bende yeni hamileyim ultrasona göre 5+6 ama son adet tarihine göre 6+5. Keseyi gördüm henüz kalp atışını duyamadım çok stresli bir sürecmis allah herkesin evladını bağışlasın inşallah. Benim sağ tarafımda aşırı derecede bir yanma var acaba enfeksiyon mu dedim ilk gebeligimde olmuştu diğer gün düşmüştü bebek ama o zaman 4 haftalikti. Bi günde çok silik bi kan vardı pecetede
Kan kırmızısı ise bence doktorunla görüş ama kahve veya pembe renk ise arada olabilirmiş Progestan veya duphaston kullanıyor musun

Çok bekleyince ve daha once düşük yaşayınca insan korkuyor malesef. Ultrason da 5+6 ama son adet tarihine göre 6+4 canım
Allah hepimizin bebeklerini sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallah bu sefer bir şey olmaz korkma iyi düşünelim iyi olsun

Canım öncelikle gözün aydın inşAllah bu sefer kucağına almak nasip olur, doktoruna bildirdin mi önceki düşüğünü bence bir ara söylr gelen kanı, daha çok başındaymışsın çok problem olacağını sanmam ama dikkatli olmakta fayda var, ani hareketlerden ve yuları doğru uzanmaktan kaçinmalisin🙏🏻

Canım öncelikle gözün aydın inşAllah bu sefer kucağına almak nasip olur, doktoruna bildirdin mi önceki düşüğünü bence bir ara söylr gelen kanı, daha çok başındaymışsın çok problem olacağını sanmam ama dikkatli olmakta fayda var, ani hareketlerden ve yuları doğru uzanmaktan kaçinmalisin🙏🏻
Çok teşekkür ederim söyledim düşüğü bakalım progestan kullanıyorum bol bol dinleniyorum. Allah hepimizin evlatlarını bagislasin

Kızlar merhaba 6 +0 yazıyor ultrason kağıdında keseler göründü içinde de minik noktalar görünüyordu iki kese karından bakıyor ama doktorum vajinal değil. Kalp atışı için 15 gün sonraya gün verdi çok geç değil mi yA da net olsun diye mi o zaman çağırdı sizce

5 haftalıkken karından muayene ile kese, 7. Haftada yine karından muayene ile kalp atışı. bulanti çok fazla olmadı daha çok gaz ve yemekten tiksinti de 7. Hafta civarı başladı 11. haftamdayim devam ediyor.

Kızlar merhaba bende 6+2 günlüğüm 5+3te keseyi gördük bugün kahverengi lekelenmeler gelince korkuyla doktora gittim kesede bi sorun görünmüyor ama kalp atışı için erken dedi içeride birde beyaz yuvarlak bi çizgi oluşmuş oda olumlu bişey dedi bana progesteron içeren vajinal jel verdi ama ben çok tedirginim korkuyorum bi dahaki kontrolüm haftaya perşembe varmı aynı durumu yaşayan

Back