hamile oldugumu son reglin ustunden yaklasik 40 gun gecince idrar testinde ogrendim.sonra ilk doktora gidisim 7-8 haftalikti kalp atisini duydum.bulanti hic yasamadim hamilelik boyunca.son ay agrilarim olmustu sadece.simdi 1.5 yasinda oglum.allah tamamina erdirsin :)Önce ki topikleri bebek sahibi olabilmek için kendimde aradığım belirtiler üzerine açarken, şuan çok şükür yeni öğrendiğim bebeğim için açıyorumAllah'ım isteyen herkese nasip etsin inşAllah, haberlerde gördüğümüz o kadar gaddar insanlar anne olurken, kucağı boş kalbi tertemiz bebek bekleyen kadınlarımızın kucakları dolsun inşAllah..
Bayanlar keseyi kaçıncı haftanızda gördünüz ve bulantılarınız ne zaman başladı, hem yeni bebiş heyecanım hem merak duygun inişsin
Ayni şekilde burada da heryer kapalı ama kalp atışını duymak için gitmek istiyoruzHamilelik programi bende indirdim daha önce kullandigim bir programdi
Ama gebeligimi ogrendigimden beri hic doktora gitmedim malesef burda durumlar tehlikeli
Randevu almak istedim kadin dogumun ozelde hepsi kapali..
MaşAllah benim de ikinci hamileligim şuan 7+0 dayım bulanti kusma bise yok bakalimilk hamileligimde 6haftada gordum test yapmadan 1hafta vardiki bulantıyla anladım hamileliğimi 18.haftada bitti.
şimdikinde daha adetime 10 gunvardıki aşırı bulantıyla anladım hemen gitmdim dr.8haftada falndım öğrendim 23.haftadada kusmam bitti
MaşAllah sağlıkla büyüsün benim de 4 yaşında bir oğlum var, bi bebis daha bekliyorum bakalim kismethamile oldugumu son reglin ustunden yaklasik 40 gun gecince idrar testinde ogrendim.sonra ilk doktora gidisim 7-8 haftalikti kalp atisini duydum.bulanti hic yasamadim hamilelik boyunca.son ay agrilarim olmustu sadece.simdi 1.5 yasinda oglum.allah tamamina erdirsin :)
Ben dün sürpriz bor şekilde gittim, bugün 7nci haftama girdim keseyi gördüm 9 gün sonra da kalp atislari icin gidecem bakalimAyni şekilde burada da heryer kapalı ama kalp atışını duymak için gitmek istiyoruz
Bende dün keseyi gördüm çok şukur, 9 gun sonra da kalp atisi icin gidecegimBende 13 gün sonrasını bekliyorum bebeğimi görmek için. . Heyecanlı bekleyiş .. dün keseyi gördüm
şiddetlenmedi kalp atışı doktor progestan verdi az önce gittim cok moralim bozuk.MaşAllah ne kadar erkenhayirlisi olsun
Bozmayın moralinizi, zaten çok erken duymussunuz normal kalp atisinin azlığı, ben 7.ci haftamdayim dün doktor bakmadı kalp atisina 10 gun sonra gel dedi dusunun yanişiddetlenmedi kalp atışı doktor progestan verdi az önce gittim cok moralim bozuk.
Benim sıkıntı şu 5.hft da duydu ama bugun 6. Artış olması lazım ama kalbi ckk az atıyorBozmayın moralinizi, zaten çok erken duymussunuz normal kalp atisinin azlığı, ben 7.ci haftamdayim dün doktor bakmadı kalp atisina 10 gun sonra gel dedi dusunun yani
Ayy ne mutluBende dün keseyi gördüm çok şukur, 9 gun sonra da kalp atisi icin gidecegim
Bence sizde benim gibi 1 hafta daha bekleyin acele etmeyin, sağlıklı bir gebelik olduğunu düşünün dua edinBenim sıkıntı şu 5.hft da duydu ama bugun 6. Artış olması lazım ama kalbi ckk az atıyor
Yükselme hic olmadı
Bebisi gormekde nasip olsun bizlere hayirlisiAyy ne mutlubenimde 12 gün snra ins gidicez bebisi gormedik dha
İnsallah yolundadır canım evet beklemek clk ckk zor hayırlısı olsun hepimiz içinBence sizde benim gibi 1 hafta daha bekleyin acele etmeyin, sağlıklı bir gebelik olduğunu düşünün dua edinbiliyorum bi, gebelere beklemek cok zor geliyor ama elden bise gelmiyor beklemek en iyisi
İnşaallah yaBebisi gormekde nasip olsun bizlere hayirlisi
olmaz artık merak etme olanın başta oluyo:) rabbım hayırla kuvagımıza almayı nasıp etsinMaşAllah benim de ikinci hamileligim şuan 7+0 dayım bulanti kusma bise yok bakalim
Amin insAllahİnsallah yolundadır canım evet beklemek clk ckk zor hayırlısı olsun hepimiz için
Aynen doğru söylüyorsunuz ben eşime ikinci kan testini almadan söylemedimİnşaallah yazaten görsem ozaman haber vericem aileme şuan gorene jadar endişe var
Amin inşAllah, isteyenlerin de kucağını boş birakmasinolmaz artık merak etme olanın başta oluyo:) rabbım hayırla kuvagımıza almayı nasıp etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?