Keseyi kaç haftalıkta gördünüz, bulantılarınız kaçıncı hafta da başladı??

hamile oldugumu son reglin ustunden yaklasik 40 gun gecince idrar testinde ogrendim.sonra ilk doktora gidisim 7-8 haftalikti kalp atisini duydum.bulanti hic yasamadim hamilelik boyunca.son ay agrilarim olmustu sadece.simdi 1.5 yasinda oglum.allah tamamina erdirsin :)

Bende 13 gün sonrasını bekliyorum bebeğimi görmek için. . Heyecanlı bekleyiş .. dün keseyi gördüm

Hamilelik programi bende indirdim daha önce kullandigim bir programdi
Ama gebeligimi ogrendigimden beri hic doktora gitmedim malesef burda durumlar tehlikeli
Randevu almak istedim kadin dogumun ozelde hepsi kapali..
Ayni şekilde burada da heryer kapalı ama kalp atışını duymak için gitmek istiyoruz

MaşAllah benim de ikinci hamileligim şuan 7+0 dayım bulanti kusma bise yok bakalim

MaşAllah sağlıkla büyüsün benim de 4 yaşında bir oğlum var, bi bebis daha bekliyorum bakalim kismet

Ayni şekilde burada da heryer kapalı ama kalp atışını duymak için gitmek istiyoruz
Ben dün sürpriz bor şekilde gittim, bugün 7nci haftama girdim keseyi gördüm 9 gün sonra da kalp atislari icin gidecem bakalim

şiddetlenmedi kalp atışı doktor progestan verdi az önce gittim cok moralim bozuk.
Bozmayın moralinizi, zaten çok erken duymussunuz normal kalp atisinin azlığı, ben 7.ci haftamdayim dün doktor bakmadı kalp atisina 10 gun sonra gel dedi dusunun yani

Bozmayın moralinizi, zaten çok erken duymussunuz normal kalp atisinin azlığı, ben 7.ci haftamdayim dün doktor bakmadı kalp atisina 10 gun sonra gel dedi dusunun yani
Benim sıkıntı şu 5.hft da duydu ama bugun 6. Artış olması lazım ama kalbi ckk az atıyor
Yükselme hic olmadı

Benim sıkıntı şu 5.hft da duydu ama bugun 6. Artış olması lazım ama kalbi ckk az atıyor
Yükselme hic olmadı
Bence sizde benim gibi 1 hafta daha bekleyin acele etmeyin, sağlıklı bir gebelik olduğunu düşünün dua edin biliyorum bi, gebelere beklemek cok zor geliyor ama elden bise gelmiyor beklemek en iyisi

Bence sizde benim gibi 1 hafta daha bekleyin acele etmeyin, sağlıklı bir gebelik olduğunu düşünün dua edin biliyorum bi, gebelere beklemek cok zor geliyor ama elden bise gelmiyor beklemek en iyisi
İnsallah yolundadır canım evet beklemek clk ckk zor hayırlısı olsun hepimiz için

Slm hanımlar bende 5 haftalıkken keseyi görmüştüm 8. Haftamda bulantılarım başladı ve çok göğüslerimde ağrı var bu arada hala kalp atışları için gidemedim malum salgından dolayı, allaha emanetiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…