Önerileriniz için çok teşekkurler, suyu normalde de çok fazla içerdim zaten ama vazelin ve kremi mutlaka alacağım, karnımda ilk doğumumdan çatlak var malesefKarnınıza çatlak önleyici kremleri sürmeye ve göğüs ucuna lansinoh sürmeye şimdiden başlayın. Ben çatlak önleyici olarak kakao yağı ve kakao yağlı vazelin sürüyorum. Çok şükür herhangi bir çatlak yok daha. Tabi günde en az 2 litre su içmeyi de ihmal etmeyin ♥
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Keseyi kaç haftalıkta gördünüz, bulantılarınız kaçıncı hafta da başladı??
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ağustos 2019
- 345
- 177
- 53
- 32
Ne güzel keseyi erken görmüşsünüz, herkesin ki hemen hemen aynı olmuş.. Kucağınıza da alın inşAllahBiz 5. Haftada keseyi 6+3 te kalp atışlarını duymuştuk. Her hamilelikte bulantı olmuyor benim çok az bi bulantım olmuştu. Oda 7. Hafta gibi başladı .
- 28 Ağustos 2019
- 345
- 177
- 53
- 32
Evet Teşekkür ederim amin hepimiz inşallah sağlıcakla kucağımıza alalımNe güzel keseyi erken görmüşsünüz, herkesin ki hemen hemen aynı olmuş.. Kucağınıza da alın inşAllah
Hay maşAllah çok ara vermişsiniz o zamanselamlar
ben 5+4 de keseyi gördüm
cumartesi de kalp atışına gidicem nasipse
bulantılarım son 2 günde başladı
ki ilk hamileliğimde asla bulantı gibi birşey yaşamamıştım
gerçi 12 sene geçti aradan ama
ALLAH'ım kucağınıza da almayı nasip etsin inşAllah, şimdilik bende de bulantı belirtisi yok bakalım, hastaneye gitmeyi de ertedim biraz bakalim
Çok aminEvet Teşekkür ederim amin hepimiz inşallah sağlıcakla kucağımıza alalım
5+3'te gittik kese yoktu. Cok korkmustum. Haftaya gelin dediler, o hafta nasil gecti bir de bana sorun. 6+2'ydi sanirim keseyi gordugumde. Bulantim da 6. haftada basladi. Aa benim niye hic midem bulanmiyor, hep boyle anlatilirdi, bende mi sorun var, banane ya bende de olsun diye girgir gecmistim. Sus oyle deme bak bin pisman olursun demislerdi. 16. haftaya kadar kustumÖnce ki topikleri bebek sahibi olabilmek için kendimde aradığım belirtiler üzerine açarken, şuan çok şükür yeni öğrendiğim bebeğim için açıyorum Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşAllah, haberlerde gördüğümüz o kadar gaddar insanlar anne olurken, kucağı boş kalbi tertemiz bebek bekleyen kadınlarımızın kucakları dolsun inşAllah..
Bayanlar keseyi kaçıncı haftanızda gördünüz ve bulantılarınız ne zaman başladı, hem yeni bebiş heyecanım hem merak duygun inişsin
Ahahah çok iyi ya, doğumdan sonra o kusmalarin ani baskisini bile ozluyorsunuz genel olarak hep ayni 6.ci haftada kese gorunuyor benimde oglumda 6.ci haftamda gorunmustu, hepimizin bebise sağlikla sihhatle gelsin5+3'te gittik kese yoktu. Cok korkmustum. Haftaya gelin dediler, o hafta nasil gecti bir de bana sorun. 6+2'ydi sanirim keseyi gordugumde. Bulantim da 6. haftada basladi. Aa benim niye hic midem bulanmiyor, hep boyle anlatilirdi, bende mi sorun var, banane ya bende de olsun diye girgir gecmistim. Sus oyle deme bak bin pisman olursun demislerdi. 16. haftaya kadar kustum
7. haftada hem kalp atışıni duydum hemde bebegimi gördüm ilk 1 ay mide bulantım oldu sonra geçti şimdi 2.5 aylığız mide bulantisi falan gecti ama mide yanması var ondada sade soda iyi geliyor öyle biŕ şikayetin olursa sade soda içÖnce ki topikleri bebek sahibi olabilmek için kendimde aradığım belirtiler üzerine açarken, şuan çok şükür yeni öğrendiğim bebeğim için açıyorum Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşAllah, haberlerde gördüğümüz o kadar gaddar insanlar anne olurken, kucağı boş kalbi tertemiz bebek bekleyen kadınlarımızın kucakları dolsun inşAllah..
Bayanlar keseyi kaçıncı haftanızda gördünüz ve bulantılarınız ne zaman başladı, hem yeni bebiş heyecanım hem merak duygun inişsin
Öneriniz için tesekkur ederim yanmam olursa deneyeceğim7. haftada hem kalp atışıni duydum hemde bebegimi gördüm ilk 1 ay mide bulantım oldu sonra geçti şimdi 2.5 aylığız mide bulantisi falan gecti ama mide yanması var ondada sade soda iyi geliyor öyle biŕ şikayetin olursa sade soda iç
Bende 8. Hafta gibi gidebilirim bakalim duruma, darisi kucaginiza almaya olsun
Amin inşallahsende hayırlı haberler alırsın inşallahÖneriniz için tesekkur ederim yanmam olursa deneyeceğim
Bende 8. Hafta gibi gidebilirim bakalim duruma, darisi kucaginiza almaya olsun
- 16 Eylül 2019
- 398
- 881
- 53
- 35
Merhaba arkadaşlar ben de aranızda yeniyim. Önceki gün hamile olduğumu öğrendim ama doktor biraz korkuttu beni rahim arkasinda sıvı birikimi var diye progestan ve hibor iğne verdi. Geçen sene bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum ,çok şükür zor da olsa tekrar hamile kalabildim ama çok korkuyorum hala ,haftaya cuma keseye bakalım dedi doktor ,inşallah bebeğimizi sağ salim kucağımıza alırız.
Amim canim tesekkur ederimAmin inşallahsende hayırlı haberler alırsın inşallah
- 30 Mart 2020
- 8
- 15
- 18
- 29
Keseyi ilk gördüğüm tarih 16 Mart, benim SAT'a göre hesabımca 6 haftalıktı ama doktor 3 haftalık dedi, kese de küçücüktü, 2.8 mm'ydi.. Kese küçük olduğu için 2 günde bir ultrason ve kanda B-HCG takibi istedi.
Her gittiğimde keseyi 2 mm daha büyümüş gördük, 3. ultrasonda doktor hayrlı olsun iyi gelişiyor dedi, yolk sacı da gördüm dedi
Bir hafta sonra yani geçtiğimiz cuma günü (27 Mart'ta) ilk kalp atışını duyduk, doktor kalbin birkaç günlük atmaya başladığını söyledi, ve bu defa da 6 hafta 1 günlük dedi, embriyo 3.7 mm dedi.. doktorun hesabınca bebeğin haftası ve SAT her defasında değişti ama ben hep son dediğini esas alıyorum, o bile benim gerçek SAT'den 10 gün sonraya denk geliyor.. Geç döllenme olmuş demek ki...
Her gittiğimde keseyi 2 mm daha büyümüş gördük, 3. ultrasonda doktor hayrlı olsun iyi gelişiyor dedi, yolk sacı da gördüm dedi
Bir hafta sonra yani geçtiğimiz cuma günü (27 Mart'ta) ilk kalp atışını duyduk, doktor kalbin birkaç günlük atmaya başladığını söyledi, ve bu defa da 6 hafta 1 günlük dedi, embriyo 3.7 mm dedi.. doktorun hesabınca bebeğin haftası ve SAT her defasında değişti ama ben hep son dediğini esas alıyorum, o bile benim gerçek SAT'den 10 gün sonraya denk geliyor.. Geç döllenme olmuş demek ki...
Çok güzel anlatmışsınız mucize gibi..Keseyi ilk gördüğüm tarih 16 Mart, benim SAT'a göre hesabımca 6 haftalıktı ama doktor 3 haftalık dedi, kese de küçücüktü, 2.8 mm'ydi.. Kese küçük olduğu için 2 günde bir ultrason ve kanda B-HCG takibi istedi.
Her gittiğimde keseyi 2 mm daha büyümüş gördük, 3. ultrasonda doktor hayrlı olsun iyi gelişiyor dedi, yolk sacı da gördüm dedi ☺
Benimkinin de geç döllenme olduğunu düşünüyoruz, hastaneye daha gitmedim malesef bende çok merak ediyorum
Kucağınıza da alirsiniz inşAllah ❤
MaşAllah keseyi erken görmüssünüzBizde Keseyi ilk 4+4 ye gördük. Folik asite başladık. Şuan 7 haftalık olduk kalp atışını duymak için gitmek istiyoruz ama salgından dolayı korkudan gidemiyoruz.
Ben daha haftami bile bilmiyorum, salgindan özeller hep kapali
InşAllah hayirlisi olsun, darisi bize de olsunBi doktor bizi bi hastane ye yönlendirdi. Oraya gidicez bide ins yarın. Benim hesabıma gore 6+3 olucaz yarın. Ama bakalım doktor ne diçek
İnşaallah duyariz kalbini görürüz bebisim i