• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keseyi kaç haftalıkta gördünüz, bulantılarınız kaçıncı hafta da başladı??

İyi geceler kuzular bende 4+6 haftalık hamileyim. Perşembe gün keseyi görmeye gideceğiz. Bu koronavirüs beni çok tedirgin ediyor. Hastaneye gidip gelmeye korkuyorum beta testini bile bir kes yaptırdım bir daha baktırmadım perşembe gün gideceğim umarım bir aksilik yoktor.

İyi geceler kuzular bende 4+6 haftalık hamileyim. Perşembe gün keseyi görmeye gideceğiz. Bu koronavirüs beni çok tedirgin ediyor. Hastaneye gidip gelmeye korkuyorum beta testini bile bir kes yaptırdım bir daha baktırmadım perşembe gün gideceğim umarım bir aksilik yoktor.
Bende carsamba gidicem kese görmeye hayirli haberler ile geliriz insalllab

Güzel düşün güzel olsun canım, sağlıkla kucağına al 🙏🏻🤰

Kızlar merhaba benim bi korkum var ben 6 haftalık geleyim 7 haftama gircem hemen hemen. Ve akşam karnım falan ağrıdı vc ye gidince kahverengi leke geldiğini fark ettim lütfen akıl verin korkmam gerektirecek bir durum mu. Netten biraz araştırdım yerleşme kanaması olabileceğini okudum böyle birşey başına gelen var mı bu haftalarda normal mi?
Adet olarak bile hamilelik geçiren var sakin ol ayaklarını uzat ve dinlen

Kızlar merhaba bend pkoluyum 3 aydır yumurta takibi yaptiriyorum 3 yildir evliyim hic hamile kalamadim en son 18 şubatta iki kutu tarlusal kullanip cok zor bi şekilde adet gördüm sonra klomenle yumurta takibine başladık fakat 6 marta kadar büyüyen tek bir yumurta olmadığı için tedavi iptal edildi doktor regl olunca gel aşılamaya başlayacağız dedi fakat 1 nisanda halâ adet olmayınca tarkusal aldım kullanmadan hemen önce bi gebelik testi yaptim ve silik çıktı 3 test daha yaptim onlarda silik çıktı degerlerim şöyle

1 nisan 23
2 nisan 43
5 nisan 121
7 nisan 300
11 nisan 1540

Doktor salı günü çağırdı keseye bakmak için fakat benim hiç bi bilgim yok adetim düzensiz olduğu için kaç haftalık bilemiyorum dış gebelik olmasından korkuyorum bide salı günü kese gözükür mü sizce nolur yardım edin
Değerlerin biraz sıkıntılı gibi gözüküyo 2 günde 2 kat artması gerekli bende diş gebelik geçirdim inşallah yaşamazsın

Kızlar merhaba benim bi korkum var ben 6 haftalık geleyim 7 haftama gircem hemen hemen. Ve akşam karnım falan ağrıdı vc ye gidince kahverengi leke geldiğini fark ettim lütfen akıl verin korkmam gerektirecek bir durum mu. Netten biraz araştırdım yerleşme kanaması olabileceğini okudum böyle birşey başına gelen var mı bu haftalarda normal mi?
Merhaba,
Aşağı yukarı aynı gebelik haftasındayız. Son kontrolümde (7. hafta) doktorum şunu tembihledi;
"Karnında ve kasıklarında adet olacakmışsın gibi hafif kasılma ve kramplar olabilir,
hatta hafif lekelenmen dahi olabilir lütfen bu seni tedirgin etmesin. "
Siz de endişelenmeyin lütfen.
Sevgiler,

Merhaba,
Aşağı yukarı aynı gebelik haftasındayız. Son kontrolümde (7. hafta) doktorum şunu tembihledi;
"Karnında ve kasıklarında adet olacakmışsın gibi hafif kasılma ve kramplar olabilir,
hatta hafif lekelenmen dahi olabilir lütfen bu seni tedirgin etmesin. "
Siz de endişelenmeyin lütfen.
Sevgiler,
Haklısınız bende dün doktorumu aradıgımda agrıların normal olabileceğini her hamilelikte olabileceğini ve leke gelmesinin normal olabileceğini söyledi haftaya çarşamba kontrolüm var zaten. Rabbim yardımcımız olsun inşallah🙏

Arkadaşlar 6. Haftamdayım çok kusuyordum önünü tuzlu çubuk krakerle aldım. Midemi cok gzl bastıryor yemezsem kusuyorum

kızlar ek birşeyler kullanmaya başladınız mi Omega 3 gibi keçiboynuzu pekmezi gibi. Bazı arkadaşlarım hamileliklerinde kullandıkları söylediler

4+5 te keseyi gördüm 5+5 dün kese içinde hafif bir kıpırdama gördük Pazartesi tekrar gidecem bakalım nasıl çıkacak Pazartesi iki Farklı doktora gitmem gerekecek bakalım ne diyecekler merakla bekliyorum

Dün 5+3 te keseyi gördük 2 hafta sonra bebeği görmek için çağırdı doktor. Rabbim sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Merhabalar. 9 Martta korunmasız bi ilişkim oldu (reglim bittikten iki gün sonra yumurtlama donemim değildi) içime boşalma olmadı fakat nolur nolmaz diye ella ictim. adetim 2 nisanda olması gerekiyordu olmadı adetim geçtikten 3 gun sonra normal gebelik testi yaptım sonuc negatif. 1 hafta geçtikten sonra predictor erken gebelik testi yaptım sonuc negatif ve saatler sonra iki teste de baktım çöpe atmadan negatifti. testleri ilişkimden 1 ay sonra yapmış oldum yani gebelik olsa hcg idrara biraz da olsa bir ayda gecer silik bile cizgi olurdu diye düşünüyorum.. bu pazartesi adet söktürücü tarlusal kullanmaya başladım. bugun tam adetimin gecikmesinin 14. günü ve en ufak bi gebelik belirtim yok göğüs hassasiyeti bulantı baş dönmesi hiçbiri yok. sadece kasıklarımda ve belimde ağrı var bu fa umarım reglim geciktigi icindir. SİZCE HAMİLE OLMA İHTİMALİM VAR MI ÇOK KORKUYORUM TİROİTLERİM TEMBEL DİYE ADET DUZENSİZLİGİ YASAYAN BİRİYDİM ZATEN VE DOKTOR RAHİMİMDE İLTİHAP OLDUGUNU SÖYLEMİŞTİ LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZİ YAZAR MISINIZ NE YAPMAM LAZIM ADET OLMAK İCİN

Back