• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keseyi kaç haftalıkta gördünüz, bulantılarınız kaçıncı hafta da başladı??

Bi doktor bizi bi hastane ye yönlendirdi. Oraya gidicez bide ins yarın. Benim hesabıma gore 6+3 olucaz yarın. Ama bakalım doktor ne diçek
İnşaallah duyariz kalbini görürüz bebisim i
InşAllah hayirlisi olsun, darisi bize de olsun 💕🤰

Merhaba arkadaşlar ben de aranızda yeniyim. Önceki gün hamile olduğumu öğrendim ama doktor biraz korkuttu beni rahim arkasinda sıvı birikimi var diye progestan ve hibor iğne verdi. Geçen sene bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum ,çok şükür zor da olsa tekrar hamile kalabildim ama çok korkuyorum hala ,haftaya cuma keseye bakalım dedi doktor ,inşallah bebeğimizi sağ salim kucağımıza alırız.
Amin, benim bir oğlum var bu ikinci olacak kismet olursa, darisi size de olsun 🙏🏼🤰💕

MaşAllah keseyi erken görmüssünüz 🤗
Ben daha haftami bile bilmiyorum, salgindan özeller hep kapali 😔🙏🏼

Sizde yazan tarih doğruysa aramızda sadece birkaç gün var. 😊
Hamilelik + diye bir program var ben haftamı oradan takip ediyorum. Doktorda Sat’a göre hesaplandı aynı haftayı söylemişti.
Şuana kadar hiç doktora gitmediniz mi peki ?

Kızlar merhaba ben geçen hafta salı günü hamile oldugumu öğrendim doktor 4 haftalık dedi 1 hafta geçti. Şimdi 5. haftaya mı girmiş oldum?

Kızlar merhaba ben geçen hafta salı günü hamile oldugumu öğrendim doktor 4 haftalık dedi 1 hafta geçti. Şimdi 5. haftaya mı girmiş oldum?
Hayırlı olsun 😊
Evet 5. Hafta oluyor, telefonda uygulamalar var oradan da daha net olarak kaç hafta kaç günlük takip edebilirsiniz

Hayırlı olsun 😊
Evet 5. Hafta oluyor, telefonda uygulamalar var oradan da daha net olarak kaç hafta kaç günlük takip edebilirsiniz
Teşekkür ederim cevabınız için😊 haftaya doktor kontrolüm var inşallah keseyi de görmek nasip olur

Sizde yazan tarih doğruysa aramızda sadece birkaç gün var. 😊
Hamilelik + diye bir program var ben haftamı oradan takip ediyorum. Doktorda Sat’a göre hesaplandı aynı haftayı söylemişti.
Şuana kadar hiç doktora gitmediniz mi peki ?
Hamilelik programi bende indirdim daha önce kullandigim bir programdi🤗
Ama gebeligimi ogrendigimden beri hic doktora gitmedim malesef burda durumlar tehlikeli 😔
Randevu almak istedim kadin dogumun ozelde hepsi kapali..

5te keseyi gördüm 7de kalp atışı ama alttan duyduk :)
Allah tüm hamilelere sağlıklı doğumlar nasip etsin isteyen herkese de huzurlu sağlıklı bebekler tez zamanda nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah

Ben 4+6 da kese görecem diye gittim inceden kalp atışını da duydum 😊 yarın bir daha kontrolüm var. Mide bulantısı henüz yaşamıyorum.

Keseyi 5 haftalıkken gördüm bulantı 8. Haftada başladı 20. Haftadan sonra da ekşime eşlik etti ve halen devam ediyo :)

5te keseyi gördüm 7de kalp atışı ama alttan duyduk :)
Allah tüm hamilelere sağlıklı doğumlar nasip etsin isteyen herkese de huzurlu sağlıklı bebekler tez zamanda nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
Amin canim bende bugun gittim doktora, 7
Haftamdayim ve kese gorundu, 10 gun sonra tekrar gidecem kalp atisi icin, hayirlisi olsun ❤🤗🤰

ilk hamileligimde 6haftada gordum test yapmadan 1hafta vardiki bulantıyla anladım hamileliğimi 18.haftada bitti.
şimdikinde daha adetime 10 gunvardıki aşırı bulantıyla anladım hemen gitmdim dr.8haftada falndım öğrendim 23.haftadada kusmam bitti

Back