InşAllah hayirlisi olsun, darisi bize de olsunBi doktor bizi bi hastane ye yönlendirdi. Oraya gidicez bide ins yarın. Benim hesabıma gore 6+3 olucaz yarın. Ama bakalım doktor ne diçek
İnşaallah duyariz kalbini görürüz bebisim i
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Keseyi kaç haftalıkta gördünüz, bulantılarınız kaçıncı hafta da başladı??
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Amin, benim bir oğlum var bu ikinci olacak kismet olursa, darisi size de olsunMerhaba arkadaşlar ben de aranızda yeniyim. Önceki gün hamile olduğumu öğrendim ama doktor biraz korkuttu beni rahim arkasinda sıvı birikimi var diye progestan ve hibor iğne verdi. Geçen sene bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum ,çok şükür zor da olsa tekrar hamile kalabildim ama çok korkuyorum hala ,haftaya cuma keseye bakalım dedi doktor ,inşallah bebeğimizi sağ salim kucağımıza alırız.
- 28 Temmuz 2015
- 799
- 1.019
- 113
MaşAllah keseyi erken görmüssünüz
Ben daha haftami bile bilmiyorum, salgindan özeller hep kapali
Sizde yazan tarih doğruysa aramızda sadece birkaç gün var.
Hamilelik + diye bir program var ben haftamı oradan takip ediyorum. Doktorda Sat’a göre hesaplandı aynı haftayı söylemişti.
Şuana kadar hiç doktora gitmediniz mi peki ?
- 7 Mayıs 2016
- 1.109
- 798
- 123
Teşekkür ederim bugün keseyi gorduk çok şükür iki hafta sonra çağırdı ins kendisini de görürüm bebegiminInşAllah hayirlisi olsun, darisi bize de olsun
- 7 Mayıs 2016
- 1.109
- 798
- 123
Teşekkür ederim bugün keseyi gorduk çok şükür iki hafta sonra çağırdı ins kendisini de görürüm bebegiminInşAllah hayirlisi olsun, darisi bize de olsun
- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 29
- 28 Temmuz 2015
- 799
- 1.019
- 113
Hayırlı olsunKızlar merhaba ben geçen hafta salı günü hamile oldugumu öğrendim doktor 4 haftalık dedi 1 hafta geçti. Şimdi 5. haftaya mı girmiş oldum?
Evet 5. Hafta oluyor, telefonda uygulamalar var oradan da daha net olarak kaç hafta kaç günlük takip edebilirsiniz
- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 29
Teşekkür ederim cevabınız için haftaya doktor kontrolüm var inşallah keseyi de görmek nasip olurHayırlı olsun
Evet 5. Hafta oluyor, telefonda uygulamalar var oradan da daha net olarak kaç hafta kaç günlük takip edebilirsiniz
- 28 Temmuz 2015
- 799
- 1.019
- 113
İnşallahTeşekkür ederim cevabınız için haftaya doktor kontrolüm var inşallah keseyi de görmek nasip olur
Doktora ilk gittiğinizde kese görünmedimi
- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 29
İlk defa gidicem ben kanı saglık ocagında vermiştimİnşallah
Doktora ilk gittiğinizde kese görünmedimi
Hamilelik programi bende indirdim daha önce kullandigim bir programdiSizde yazan tarih doğruysa aramızda sadece birkaç gün var.
Hamilelik + diye bir program var ben haftamı oradan takip ediyorum. Doktorda Sat’a göre hesaplandı aynı haftayı söylemişti.
Şuana kadar hiç doktora gitmediniz mi peki ?
Ama gebeligimi ogrendigimden beri hic doktora gitmedim malesef burda durumlar tehlikeli
Randevu almak istedim kadin dogumun ozelde hepsi kapali..
InşAllah canim cok sevindim hayirli olsunTeşekkür ederim bugün keseyi gorduk çok şükür iki hafta sonra çağırdı ins kendisini de görürüm bebegimin
- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.735
- 228
- 30
- 2 Ağustos 2019
- 555
- 684
- 53
- 30
Amin canim bende bugun gittim doktora, 75te keseyi gördüm 7de kalp atışı ama alttan duyduk :)
Allah tüm hamilelere sağlıklı doğumlar nasip etsin isteyen herkese de huzurlu sağlıklı bebekler tez zamanda nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
Haftamdayim ve kese gorundu, 10 gun sonra tekrar gidecem kalp atisi icin, hayirlisi olsun ❤
MaşAllah ne kadar erken hayirlisi olsunBen 4+6 da kese görecem diye gittim inceden kalp atışını da duydum yarın bir daha kontrolüm var. Mide bulantısı henüz yaşamıyorum.
Kucaginiza da alirsiniz insAllah, bende bugun 7.ci haftamdaymisim 10 gun sonra kalp atisi icin gidecem bakalimKeseyi 5 haftalıkken gördüm bulantı 8. Haftada başladı 20. Haftadan sonra da ekşime eşlik etti ve halen devam ediyo :)
- 9 Aralık 2015
- 966
- 1.845
- 113
- 39
Tesekkür ederim canım hepimiz için hayırlısı olsun insallahMaşAllah ne kadar erken hayirlisi olsun