Keseyi kaç haftalıkta gördünüz, bulantılarınız kaçıncı hafta da başladı??

En son ne zaman hasta oldunuz acaba insalllah gorururm caniim

Banada dua edin yarinn doktora gidicem umarim keseyi gorur rahatlarız ama cok erkenmis gbi geliyor bana uygulamaya gire 4 hafta 4 günlük amaaa bana 2 3 haftalik gbi geliyor yumurtlamadan hesaplıyorum
Stres yapma canim biz keseyi gordugumuzde 4+6 gunluktuk adetin 1 ci gununden hesaplaniyor

Valla bende korkuyorum ben de kalp atışını duymayı bekliyorum dört gözle inşallah duyarız rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günü de göstersin inşallah
Amin bende hep boyle dua ediyorum betam yulseldimi noldu onuda blmiyorum bikere verdim tamam baskada vermedim yarin doktoruma gidicem umarim hersey cok guzel der

Benim de 4 hafta 4 gunluk. Sizin son regl o zaman 4 mart mı
Seninlw ayniyiz heehde 31 martta bat olmam.lazimdi ama 1 gun normalde gecer 1 nisanda olmam gerekp die hesapladim ozaman 33.23 cikti betam yarin tekrar vericem umarim ykkksellmisdir

Seninlw ayniyiz heehde 31 martta bat olmam.lazimdi ama 1 gun normalde gecer 1 nisanda olmam gerekp die hesapladim ozaman 33.23 cikti betam yarin tekrar vericem umarim ykkksellmisdir
:))) evet aynınız. Benim de 2 nisan için gecikme yaziyor kullandigim program. Ben sadece 4 ü mü 5 i mi ondan emin olamadım. Ama 4 diye hatirliyorum hep. Yarın ben de olcturucem. Sabah erkenden gidicem. Bir iki saate cikiyor sonuc :))ınsallah beklediğimiz gibi çıkar senin kacta randevu

12 de canim zaten doktor.9 30sa baslio
Eee ben sehir disindan gidicem izin vs isleri var malumm
12 e aldik sira hayirli haberlerle geliriz insalllaah bana ozelden yaz haberlesekim

Banada dua edin yarinn doktora gidicem umarim keseyi gorur rahatlarız ama cok erkenmis gbi geliyor bana uygulamaya gire 4 hafta 4 günlük amaaa bana 2 3 haftalik gbi geliyor yumurtlamadan hesaplıyorum
Geç döllenms bile olsa haftasini yakaliyor, benim bebegimde kanda ki betama göre haftasi daha azdi ama 2 hafta bekledim hastane icin haftasini yakalamis, duam sizlerle

merhabalar. KK'ya bile henüz yeni katıldım. 7 martta aşılama oldum. Şu anda 4 haftalık hamileyim ve mide bulantım 2.haftamda başlamıştı. Çok sık olmasa da hâlâ devam ediyor bulantılarım.
Ben şuan 7+3e girdim canim henuz ne bulantim ne bise var sadece gogus hassasiyetim ve sık lavaboya gidisim olmasa gebe demicem kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…