- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
- 83
En son ne zaman hasta oldunuz acaba insalllah gorururm caniimİnşallah sizde görürsünüz keseyi ben daha geçen hafta gördüm sizinki de görünür diye tahmin ediyorum. Bende 4 hafta 1günlük hamileyim. Rabbim evlatlarımız sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Stres yapma canim biz keseyi gordugumuzde 4+6 gunluktuk adetin 1 ci gununden hesaplaniyorBanada dua edin yarinn doktora gidicem umarim keseyi gorur rahatlarız ama cok erkenmis gbi geliyor bana uygulamaya gire 4 hafta 4 günlük amaaa bana 2 3 haftalik gbi geliyor yumurtlamadan hesaplıyorum
Inşallah canım. 22 şubatta oldum ama ben aşılama oldum 7 martta o günden sayıyorum gebeliğiEn son ne zaman hasta oldunuz acaba insalllah gorururm caniim
Anladim insalllah yarin goruruz bizdeStres yapma canim biz keseyi gordugumuzde 4+6 gunluktuk adetin 1 ci gununden hesaplaniyor
Bende klomen catlatma ignesi kullandim canimInşallah canım. 22 şubatta oldum ama ben aşılama oldum 7 martta o günden sayıyorum gebeliği
Bende gonal f diye göbekten iğne kullandım canımBende klomen catlatma ignesi kullandim canim
Keseleri kalpt atislarini duysak korkuyorum cok☹Bende gonal f diye göbekten iğne kullandım canım
Valla bende korkuyorum ben de kalp atışını duymayı bekliyorum dört gözle inşallah duyarız rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günü de göstersin inşallahKeseleri kalpt atislarini duysak korkuyorum cok☹
Amin bende hep boyle dua ediyorum betam yulseldimi noldu onuda blmiyorum bikere verdim tamam baskada vermedim yarin doktoruma gidicem umarim hersey cok guzel derValla bende korkuyorum ben de kalp atışını duymayı bekliyorum dört gözle inşallah duyarız rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günü de göstersin inşallah
Kac cikti verdiginizde. Ben de uarin sabah baktirmayi dusunuyorum betayaAmin bende hep boyle dua ediyorum betam yulseldimi noldu onuda blmiyorum bikere verdim tamam baskada vermedim yarin doktoruma gidicem umarim hersey cok guzel der
33.23 canim 1 gun gecikme ileKac cikti verdiginizde. Ben de uarin sabah baktirmayi dusunuyorum betaya
Amiiin inşallah her şey çok güzel olur canım.Amin bende hep boyle dua ediyorum betam yulseldimi noldu onuda blmiyorum bikere verdim tamam baskada vermedim yarin doktoruma gidicem umarim hersey cok guzel der
Benim de 4 hafta 4 gunluk. Sizin son regl o zaman 4 mart mı33.23 canim 1 gun gecikme ile
Evet canimBenim de 4 hafta 4 gunluk. Sizin son regl o zaman 4 mart mı
Seninlw ayniyiz heehde 31 martta bat olmam.lazimdi ama 1 gun normalde gecer 1 nisanda olmam gerekp die hesapladim ozaman 33.23 cikti betam yarin tekrar vericem umarim ykkksellmisdirBenim de 4 hafta 4 gunluk. Sizin son regl o zaman 4 mart mı
:))) evet aynınız. Benim de 2 nisan için gecikme yaziyor kullandigim program. Ben sadece 4 ü mü 5 i mi ondan emin olamadım. Ama 4 diye hatirliyorum hep. Yarın ben de olcturucem. Sabah erkenden gidicem. Bir iki saate cikiyor sonuc :))ınsallah beklediğimiz gibi çıkarSeninlw ayniyiz heehde 31 martta bat olmam.lazimdi ama 1 gun normalde gecer 1 nisanda olmam gerekp die hesapladim ozaman 33.23 cikti betam yarin tekrar vericem umarim ykkksellmisdir
12 de canim zaten doktor.9 30sa baslio:))) evet aynınız. Benim de 2 nisan için gecikme yaziyor kullandigim program. Ben sadece 4 ü mü 5 i mi ondan emin olamadım. Ama 4 diye hatirliyorum hep. Yarın ben de olcturucem. Sabah erkenden gidicem. Bir iki saate cikiyor sonuc :))ınsallah beklediğimiz gibi çıkarsenin kacta randevu
Geç döllenms bile olsa haftasini yakaliyor, benim bebegimde kanda ki betama göre haftasi daha azdi ama 2 hafta bekledim hastane icin haftasini yakalamis, duam sizlerleBanada dua edin yarinn doktora gidicem umarim keseyi gorur rahatlarız ama cok erkenmis gbi geliyor bana uygulamaya gire 4 hafta 4 günlük amaaa bana 2 3 haftalik gbi geliyor yumurtlamadan hesaplıyorum
Ben şuan 7+3e girdim canim henuz ne bulantim ne bise var sadece gogus hassasiyetim ve sık lavaboya gidisim olmasa gebe demicem kendimemerhabalar. KK'ya bile henüz yeni katıldım. 7 martta aşılama oldum. Şu anda 4 haftalık hamileyim ve mide bulantım 2.haftamda başlamıştı. Çok sık olmasa da hâlâ devam ediyor bulantılarım.
Allah razi olsun canim insalllaaahGeç döllenms bile olsa haftasini yakaliyor, benim bebegimde kanda ki betama göre haftasi daha azdi ama 2 hafta bekledim hastane icin haftasini yakalamis, duam sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?