- 7 Mayıs 2016
- 1.109
- 798
- 123
Yok biz eşimle beraberdik her an zaten saklamak ne mumkun 7 yıl bekledik bu anı zatenAynen doğru söylüyorsunuz ben eşime ikinci kan testini almadan söylemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok biz eşimle beraberdik her an zaten saklamak ne mumkun 7 yıl bekledik bu anı zatenAynen doğru söylüyorsunuz ben eşime ikinci kan testini almadan söylemedim
Herkeste bulantı olacak diye bir sey yok. Benim bulantim hiç olmadi hamdolsunÖnce ki topikleri bebek sahibi olabilmek için kendimde aradığım belirtiler üzerine açarken, şuan çok şükür yeni öğrendiğim bebeğim için açıyorum Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşAllah, haberlerde gördüğümüz o kadar gaddar insanlar anne olurken, kucağı boş kalbi tertemiz bebek bekleyen kadınlarımızın kucakları dolsun inşAllah..
Bayanlar keseyi kaçıncı haftanızda gördünüz ve bulantılarınız ne zaman başladı, hem yeni bebiş heyecanım hem merak duygun inişsin
olmaz artık merak etme olanın başta oluyo:) rabbım hayırla kuvagımıza almayı nasıp etsin
Merhaba ben 8+3 üm çok çok hafif bulantım olurdu iki gündür kesildi endişeliyimHerkeste bulantı olacak diye bir sey yok. Benim bulantim hiç olmadi hamdolsun
5. haftada minik bir kese görüldü tam 6+0 da kalp atışı sağlıkla gelsin inşallah meleklerimizÖnce ki topikleri bebek sahibi olabilmek için kendimde aradığım belirtiler üzerine açarken, şuan çok şükür yeni öğrendiğim bebeğim için açıyorum Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşAllah, haberlerde gördüğümüz o kadar gaddar insanlar anne olurken, kucağı boş kalbi tertemiz bebek bekleyen kadınlarımızın kucakları dolsun inşAllah..
Bayanlar keseyi kaçıncı haftanızda gördünüz ve bulantılarınız ne zaman başladı, hem yeni bebiş heyecanım hem merak duygun inişsin
endişelenme kiminnin cok kısa suruyo arkadasımında 10.haftada birden kesilmiştiMerhaba ben 8+3 üm çok çok hafif bulantım olurdu iki gündür kesildi endişeliyim
Çok teşekkür ederimendişelenme kiminnin cok kısa suruyo arkadasımında 10.haftada birden kesilmişti
Bende bugun 7+1deyim hala bulantim yok sadece gögüs ağrısî ve bazen kasik ağrisi, 8 gün sonra kalp atisi icin gidecegim bakalim dediginiz gibi ALLAH'a emanetizSlm hanımlar bende 5 haftalıkken keseyi görmüştüm 8. Haftamda bulantılarım başladı ve çok göğüslerimde ağrı var bu arada hala kalp atışları için gidemedim malum salgından dolayı, allaha emanetiz
Mucize gibi o zaman sizin ki insAllah kucaginiza da alirsinizYok biz eşimle beraberdik her an zaten saklamak ne mumkun 7 yıl bekledik bu anı zaten
Aminn insAllah bende kese gordum 8 gun sonra da kismet olursa kalp atisi icin gidecem bakalim kismet5. haftada minik bir kese görüldü tam 6+0 da kalp atışı sağlıkla gelsin inşallah meleklerimiz
Hadi bakalım sağlıkla gelsinAminn insAllah bende kese gordum 8 gun sonra da kismet olursa kalp atisi icin gidecem bakalim kismet
Bence endise etmeyin biz hamileler gebelik doneminde cok telasli olabiliyoruz malesef, saglicakla gelsin bebeklerimiz ❤Merhaba ben 8+3 üm çok çok hafif bulantım olurdu iki gündür kesildi endişeliyim
Amin cok tesekkur ederim ❤Hadi bakalım sağlıkla gelsin
Aslında hepsi mucize... zamanı varmış. Bide sağ salim görsem. . Duanız da unutmayın benide ben zaten hep dua ediyorum hepimizeMucize gibi o zaman sizin ki insAllah kucaginiza da alirsiniz
Tesekkur ederim dualarimda olacaksinizAslında hepsi mucize... zamanı varmış. Bide sağ salim görsem. . Duanız da unutmayın benide ben zaten hep dua ediyorum hepimize
Allahım razı olsunTesekkur ederim dualarimda olacaksiniz
Sizden deAllahım razı olsun
İnşallah sizde görürsünüz keseyi ben daha geçen hafta gördüm sizinki de görünür diye tahmin ediyorum. Bende 4 hafta 1günlük hamileyim. Rabbim evlatlarımız sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBanada dua edin yarinn doktora gidicem umarim keseyi gorur rahatlarız ama cok erkenmis gbi geliyor bana uygulamaya gire 4 hafta 4 günlük amaaa bana 2 3 haftalik gbi geliyor yumurtlamadan hesaplıyorum