Çok geçmiş olsun tekrar , inşallah kucağımız boş kalmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun tekrar , inşallah kucağımız boş kalmaz
Seni çok iyi anlıyorum. Çok geçmiş olsun arkadaşım. okuyunca Ogün aklıma geldi ve içten içe acı çektim yine. Herşey olacağına varır. İnşallah herşey yolunda gider. Ama hafif leke den sonra artmış olması lazımdı. Ben şeke gördüm ve çoğalarak ilerledi. 3.gündü o çoğalma kıpkırmızı bir kana dönüştü. Acile gittiğimde beta hcg düşmüştü 3900 dü 2700 e kadar düşmüştü.Öncelikle burdaki arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda boş olan kucaklarinizi sağlıklı sıhhatli bir evlat ile doldursun bende uzun süren uğraşlardan sonra Eylül ayında hamile kalmıştım 6. Haftamizda Dr kalp atışını duymuyorum dedi ama ben hep bir umutla beklemiştim belki geç atar diye 8 haftalıkken atanları okuyunca umut olmuştu şuan 8+3 haftaligim ve hala kalp atışı yok ve son cagre kurtajdi 1 Kasım'da kurtaj olucam 2 gün önce yani pazartesi günü akşam çok az kanamam geldi ve sadece WC ye girince peceteye geliyor şuan yoğun bir kanamam yok yoğun bir agrimda ama ben normal düşürmekten korkuyorum kanamam var diye hastaneye gittim randevunuz cuma günü uyutularak yapılacak ondan öncesi kürtaj isterseniz biz uyutamayiz dediler ne yani acımı çekmek zorundayım kürtaj esnasında dedim evet dediler istemezseniz başka hastaneye gidebilirsiniz dediler yada cumaya kadar bekleyin dedi kadın ya ben beklerim de içimdeki beklermi ben nerden bileyim ne saçmalık bu dedim çıktım anlayacağınız pazartesiden bugüne sadece peceteye gelen bir leke var yoğun değil yarın oglende kan vermeye gidicem cuma sabahda 7 yatış ama hastanelerin bu gamsız oluşunu anlayamadım
Valla şuan bir çoğalma yok canım aynı sadece WC ye girince peceteye geliyo az bişey inşallah cumaya kadar böyle devam eder ama hala göğüslerim acayip şiş ve agriorSeni çok iyi anlıyorum. Çok geçmiş olsun arkadaşım. okuyunca Ogün aklıma geldi ve içten içe acı çektim yine. Herşey olacağına varır. İnşallah herşey yolunda gider. Ama hafif leke den sonra artmış olması lazımdı. Ben şeke gördüm ve çoğalarak ilerledi. 3.gündü o çoğalma kıpkırmızı bir kana dönüştü. Acile gittiğimde beta hcg düşmüştü 3900 dü 2700 e kadar düşmüştü.
İnşallah umur vardır.Valla şuan bir çoğalma yok canım aynı sadece WC ye girince peceteye geliyo az bişey inşallah cumaya kadar böyle devam eder ama hala göğüslerim acayip şiş ve agrior
Kese göründümüİnşallah umur vardır.
Başka bir doktora göründünmü kalp atışı için
En son perinotoloji gördü zaten o da yok dedi kalp atışı pazartesi kanama başlayınca acile gittim akşam ya ordaki acildeki kadın dogumcu kese bozulmuş ama şuan kanama görünmüyor dedi anlamadım bişey hayırlısı bakalımİnşallah umur vardır.
Başka bir doktora göründünmü kalp atışı için
Anladım. Nasıl olsa kanama çoğalması gerekiyor. Belki bambaşka birşey olur mucize olurEn son perinotoloji gördü zaten o da yok dedi kalp atışı pazartesi kanama başlayınca acile gittim akşam ya ordaki acildeki kadın dogumcu kese bozulmuş ama şuan kanama görünmüyor dedi anlamadım bişey hayırlısı bakalım
İnşallah canım iyi temennilerin için çok tşk ederim. Rabbim ol derse olur buna kavusamazsam bundan sonrakini rabbim nasip ederde sağlıklı sıhhatli alırım inşallah kucağıma ve tüm annelerimizin kucağını doldursun insallahAnladım. Nasıl olsa kanama çoğalması gerekiyor. Belki bambaşka birşey olur mucize olur
Allah ol dedikten sonra zaten olacak.
Sen içini gönlünü ferah tut arkadaşım.